Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar kan testi yaptırdım bugün 3.gün adetin gecikmesinin sonuç <2,00 çıktı akşam bi baktım kanama var nedir bu fikri olan varmı?

adet olmuşsun canım.benim de değerim öyle çıktı yani negatif o akşam leke geldi sabahına söküldü.

günaydınn şekerlerim güne güzel başlarsınız inşallah

öğürerek uyandım baş ağrısından ölüyorum canım ne olacak benim bu halim..dün akşamdan beri başım çatlıyoooo:18::18::18:

canım güzel bi duş al.. hem rahatlamış olursun sonrada uyumaya çalışırsın olmaz mı..

ya hamile kalan kimsede migren bile olsa başı ağrıdığını duymadım..bu ağrı da neyin nesi diye endişe ettim çok...

canım senede belli bi dönem herkeste baş ağrısı olur.. şu an senin yaşadığında budur.. hiç endişe etmene gerek yok..içini ferah tut sen tamam mı

canım senede belli bi dönem herkeste baş ağrısı olur.. şu an senin yaşadığında budur.. hiç endişe etmene gerek yok..içini ferah tut sen tamam mı

sen ne kadar güzel bir dostsun yaaa canım benimmm...bak bebeğim 11.haftayı da bitirdi şekil değişikliği var gabelik takvimimin sağ fotosunda....

sen ne kadar güzel bir dostsun yaaa canım benimmm...bak bebeğim 11.haftayı da bitirdi şekil değişikliği var gabelik takvimimin sağ fotosunda....

sende öylesin canım benim
evet tatlım gördüm ya ne çabuk büyüyo
hergün okuyorum genelde hamilelik takvimini

günaydınn hanımlarrrrr
çok yorucu ve yoğun bu hafta yahuuu

günaydın canım..ayy evet ya bir an evvel bitse keşke bu haftaaaa

ayy evet yaaa...ama bu c.tesi nöbetim var ne yazıkki..inş çok hasta olmazda 1-2 saat durur giderim eve

günaydın canım
kolay gelsin tatlım benim açımdan sıkıntı yok
allah yardım etsin sizlere

sen ev hanımısın değilmi kuzum...ohh bee hayat size güzel yavrummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…