Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
baksana buna çok gülüyorum bennnn

Eklentiler

• $941578_603492213001864_1851270501_n.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 31
baksana buna çok gülüyorum bennnn

ayy çok şeker yaaaa

evet canım sınavlarımda bitti çook şükür rahatladım
hem evde kariyer yapıyorum ben

hahaha evet ya bencede onu düşünüyordur

ohhh hem kariyer hem ev hanımlığı süperrrrr

kızlar bu arada moralim bozuldu benim...rahmim tersmiş benim..kötü birşey değilmiş...doktor öle söyledi...hamile kalmanda falan sakınca yok dedi..ama burada okudğum kadarı ile düzgün olana nazaran daha zormuş

evet canım süper oluyo valla
canım hiç moralini bozma ya
bak bende de pko var ben hiç moral bozuyo muyum
zaten hamile kalmana da engel değilmiş ne güzel
sıkma o tatlı canını

aa ben duymuştum onu...hamile kalmada da zorluk yok diye biliyodum...hani afedersin biz düz yatıp bekliyoruz ya rahmimize göre...sen de rahmine göre şey ediceksin işte..pozisyonlar var ya hani

aa ben duymuştum onu...hamile kalmada da zorluk yok diye biliyodum...hani afedersin biz düz yatıp bekliyoruz ya rahmimize göre...sen de rahmine göre şey ediceksin işte..pozisyonlar var ya hani
evet tatlum duydum siz sırt üsüt yatı ayakları kaldırcakmışınız ben tam tersi yüz üstü yada yan yatıp beklicekmişim...birde ilişki pozisyonuda tam ters olcakmış..ama doktorum böle şeylere gerek yok kafana takma dedi..

evet canım süper oluyo valla
canım hiç moralini bozma ya
bak bende de pko var ben hiç moral bozuyo muyum
zaten hamile kalmana da engel değilmiş ne güzel
sıkma o tatlı canını

bilemiyorum kuzum dün daha kötüyüm o yüzden girmedim..akşam eşimle baya araştırdık o yüzden daha çok rahatladım bugün..

bilemiyorum kuzum dün daha kötüyüm o yüzden girmedim..akşam eşimle baya araştırdık o yüzden daha çok rahatladım bugün..

hep olumlu düşün tatlım bunu bi sorun olarak algılama yeter ki.. meleğin hemen gelecektir merak etme annesi

hiç kafana takma tatlım bu bi sorun değil..rabbim ol dedikten sonra...

Kızlaaar günaydıııınnnnn. Güzel bir gün sizlerin olsun inşallahhhh

çok teşekkür ederim canım..vallaha ağır iş yapma demek için geç kaldın..tüm ev elimden geçti..kapı pencere kanepeler perdeler :)))

sakın ha bundan sonra dikkat ediyorsun. Bak ben yolculuk yaptım kaç il gezdik döndükten 1 hafta sonra kanamalarım başladı ağır yolculuktan dahi etkileniyor bebek. Ağır kaldırma, Bir yerlere uzanma artık büyüüüüüükkk, sevimli bir sorumluluğun var dikkat edeceksin annesi :)))

öğürerek uyandım baş ağrısından ölüyorum canım ne olacak benim bu halim..dün akşamdan beri başım çatlıyoooo:18::18::18:

canım benimde o haftalarda neredeyse hergün başım ağrıyordu. Demir eksikliğinden kaynaklanıyordur dediler. İlaç içmek istemiyordum ama dayanamıyordum da sağlık ocağındaki doktor minoset (plus değil normali) kullanabilirsin sıkıntı olmaz dedi. Şimdi ara ara oluyor gene ama eskisi gibi değil, en azından ilaç kullanacak kadar değil :)) Demir ilacına başladıktan sonra hafifledi. Sende kontrole gidince vericek zaten doktor merak etme dikkat et kendine :))

gerçekten mi normal mi yani bu ağrı..ohhh nasıl içimi rahatlattın anlatamam canım acaba sorun mu var diyordum...demir eksikliğiyse ben bugün ıspanak yapayım bugün...

hep olumlu düşün tatlım bunu bi sorun olarak algılama yeter ki.. meleğin hemen gelecektir merak etme annesi

inş şekerimmmm dün akşam çok üzülünce eşim kızdı bana...Allah verirse zaten verir..bunu problem olarak görme..bende de problem olabilir..herşey takdir ilahi dedi...ama ne bilim çok üzülmüştüm...şimdi iyiyim tam gaz çalışmalara devamm

günaydıınnnn hanımlaarrrrrr buschy karikatürüne çoookk güldümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…