evet canım sınavlarımda bitti çook şükür rahatladımsen ev hanımısın değilmi kuzum...ohh bee hayat size güzel yavrummmm
haha düşünüyodur şimdi annem mi babam mı bana benziyo acaba diyeşapşal şeyyyy...
o da bizi böyle düşüyor mudur acaba gerçekten:26:
baksana buna çok gülüyorum bennnn
evet canım sınavlarımda bitti çook şükür rahatladım
hem evde kariyer yapıyorum ben
hahaha evet ya bencede onu düşünüyordur
ayy çok şeker yaaaa
ohhh hem kariyer hem ev hanımlığı süperrrrr
kızlar bu arada moralim bozuldu benim...rahmim tersmiş benim..kötü birşey değilmiş...doktor öle söyledi...hamile kalmanda falan sakınca yok dedi..ama burada okudğum kadarı ile düzgün olana nazaran daha zormuş
kızlar bu arada moralim bozuldu benim...rahmim tersmiş benim..kötü birşey değilmiş...doktor öle söyledi...hamile kalmanda falan sakınca yok dedi..ama burada okudğum kadarı ile düzgün olana nazaran daha zormuş
evet tatlum duydum siz sırt üsüt yatı ayakları kaldırcakmışınız ben tam tersi yüz üstü yada yan yatıp beklicekmişim...birde ilişki pozisyonuda tam ters olcakmış..ama doktorum böle şeylere gerek yok kafana takma dedi..aa ben duymuştum onu...hamile kalmada da zorluk yok diye biliyodum...hani afedersin biz düz yatıp bekliyoruz ya rahmimize göre...sen de rahmine göre şey ediceksin işte..pozisyonlar var ya hani
evet canım süper oluyo valla
canım hiç moralini bozma ya
bak bende de pko var ben hiç moral bozuyo muyum
zaten hamile kalmana da engel değilmiş ne güzel
sıkma o tatlı canını
bilemiyorum kuzum dün daha kötüyüm o yüzden girmedim..akşam eşimle baya araştırdık o yüzden daha çok rahatladım bugün..
evet tatlum duydum siz sırt üsüt yatı ayakları kaldırcakmışınız ben tam tersi yüz üstü yada yan yatıp beklicekmişim...birde ilişki pozisyonuda tam ters olcakmış..ama doktorum böle şeylere gerek yok kafana takma dedi..
bilemiyorum kuzum dün daha kötüyüm o yüzden girmedim..akşam eşimle baya araştırdık o yüzden daha çok rahatladım bugün..
günaydınlaaaaaaaaaarrrrr nasılsınız bayanlaaarrrr
günaydınlaaaaaaaaaarrrrr nasılsınız bayanlaaarrrr
çok teşekkür ederim canım..vallaha ağır iş yapma demek için geç kaldın..tüm ev elimden geçti..kapı pencere kanepeler perdeler :)))
öğürerek uyandım baş ağrısından ölüyorum canım ne olacak benim bu halim..dün akşamdan beri başım çatlıyoooo:18::18::18:
Kızlaaar günaydıııınnnnn. Güzel bir gün sizlerin olsun inşallahhhh
:))
Kızlaaar günaydıııınnnnn. Güzel bir gün sizlerin olsun inşallahhhh
sakın ha bundan sonra dikkat ediyorsun. Bak ben yolculuk yaptım kaç il gezdik döndükten 1 hafta sonra kanamalarım başladı ağır yolculuktan dahi etkileniyor bebek. Ağır kaldırma, Bir yerlere uzanma artık büyüüüüüükkk, sevimli bir sorumluluğun var dikkat edeceksin annesi :)))
canım benimde o haftalarda neredeyse hergün başım ağrıyordu. Demir eksikliğinden kaynaklanıyordur dediler. İlaç içmek istemiyordum ama dayanamıyordum da sağlık ocağındaki doktor minoset (plus değil normali) kullanabilirsin sıkıntı olmaz dedi. Şimdi ara ara oluyor gene ama eskisi gibi değil, en azından ilaç kullanacak kadar değil :)) Demir ilacına başladıktan sonra hafifledi. Sende kontrole gidince vericek zaten doktor merak etme dikkat et kendine :))
hep olumlu düşün tatlım bunu bi sorun olarak algılama yeter ki.. meleğin hemen gelecektir merak etme annesi
günaydıınnnn hanımlaarrrrrrbuschy karikatürüne çoookk güldümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?