Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hamilelik belirtisi var mı canım sen de ?

günaydın iyiyim canım sen nasılsın

günaydııınnnn iyiyiz canım sen nasılsınnn

bende iyiyiiiiiiimmmm bugün çalışmalara başlıyorum çok şükür yaaa bide bişey sorcam. pko olanlar ne gibi belirtisi vardı bunun. benim 3 gündür sağ kasığımda batma olyo iğne gibi. anlam veremedim. arasıra ama devamlı değil. özellikle gece yattıktan sonra oluyo.batıyo biraz sonra uyuyorum zaten farketmyorum

Günaydın hanımlarrr,

Sıla'cım dün BAT tarihimi değiştirmeni rica etmiştim ama unuttun anlaşılan canım
20 haziran olarak düzenler misin lütfen?

batmadan ziyade ben de şiddetli ağrı oluyordu adetlerim çok sancılı geçiyordu 15 günden fazla sancım oluyordu

Günaydın hanımlarrr,

Sıla'cım dün BAT tarihimi değiştirmeni rica etmiştim ama unuttun anlaşılan canım
20 haziran olarak düzenler misin lütfen?

günaydın canım gerçekten unutmuşum ya kusura bakma
hemen değiştirdim:126:

bebeğim hadi bakalım inşallah bu ay olur
bende bi şikayet yoktu canım tahlillerimde çıkmıştı..
sen üşütmüş olabilirsin canım

batmadan ziyade ben de şiddetli ağrı oluyordu adetlerim çok sancılı geçiyordu 15 günden fazla sancım oluyordu

hmmm yok canım yaa o kadar yok bende. benim 4 5 gün öncesiden başlayıp adetin ilk 2 3 günü devam ediyo. o 2 3 gün çok ağrılı oluyo. sonra geçiyo. gerçi bu sefer hiç belirti göstermedi adetten önceki gün ağrıdı sonra adetin 2 günü ağrıdı geçti.

rica ederim canım ne demek
nasılsın bakalım nasıl gidiyo?
herşey yolunda mı?

Çok şükür iyiyim,bir sıkıntı yok canım
kendimi dinlememeye çalışıyorum ama yapabiliyor muyum bilmiyorum
Sağ kaşığımda bir ağırlık var sanki,ara ara batıyor...
Felaket karnım şiş...Bacaklarım ağrıyor..
Şu bir hafta bir geçse rahatlayacağım bakalım...
Hayırlısı ile bir hamiş kalsam

bi de ben de tüylenme ve sivilcelenme vardı eşimle beraber olurj-ken de ağrıdan hiçbirşey yapamıyordum çok zordu benim için ama çok şükür ağrılarım azaldı

hadi bakalım ya bu ay güzel haberlerimiz çoğalsın
inşallah bebeğin yerleşiyodur da bu belirtiler o yüzdendir

bi de ben de tüylenme ve sivilcelenme vardı eşimle beraber olurj-ken de ağrıdan hiçbirşey yapamıyordum çok zordu benim için ama çok şükür ağrılarım azaldı

yok canım bende bu belirtiler. benim kasığımda batma var sadece.ben ondan şüphelendim. bişey yoktur inşallah. senin geçtimi peki

yok canım bende bu belirtiler. benim kasığımda batma var sadece.ben ondan şüphelendim. bişey yoktur inşallah. senin geçtimi peki
ağrılarım azaldı ve adetlerim şimdilik düzenli görünüyor ama bu pko geçecek bi durum değil tekrarlıyor sürekli çok büyük bi baş belası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…