onlar telaş yapmasınlar diye söylemeyeceğim hemen kesin belli olsun da:) nasıl heyecanlıyım var ya midemin bulantısını bile unutturuyor
saat 2de cıkıcakmıs.4gun gectı bnm adetlerım gecmezhepte gununde gelır kızarım bnde bı gunde sasır gununu arkadas nasıl bir istikrar fılan diye kavga ederimama stresten fln tabi geciktirmis olabılırım onuda iyi beceririm yanı aynı olucakmısım gıbı hıssedıyorum ama yaaa
günaydın iyiyim canım sen nasılsın
günaydııınnnn iyiyiz canım sen nasılsınnn
bende iyiyiiiiiiimmmmbugün çalışmalara başlıyorum çok şükür yaaa bide bişey sorcam. pko olanlar ne gibi belirtisi vardı bunun. benim 3 gündür sağ kasığımda batma olyo iğne gibi. anlam veremedim. arasıra ama devamlı değil. özellikle gece yattıktan sonra oluyo.batıyo biraz sonra uyuyorum zaten farketmyorum
Günaydın hanımlarrr,
Sıla'cım dün BAT tarihimi değiştirmeni rica etmiştim ama unuttun anlaşılan canım
20 haziran olarak düzenler misin lütfen?
bende iyiyiiiiiiimmmmbugün çalışmalara başlıyorum çok şükür yaaa bide bişey sorcam. pko olanlar ne gibi belirtisi vardı bunun. benim 3 gündür sağ kasığımda batma olyo iğne gibi. anlam veremedim. arasıra ama devamlı değil. özellikle gece yattıktan sonra oluyo.batıyo biraz sonra uyuyorum zaten farketmyorum
Sağol canım
batmadan ziyade ben de şiddetli ağrı oluyordu adetlerim çok sancılı geçiyordu 15 günden fazla sancım oluyordu
bebeğim hadi bakalım inşallah bu ay olur
bende bi şikayet yoktu canım tahlillerimde çıkmıştı..
sen üşütmüş olabilirsin canım
tatlım banada öyle geliyo çok fazla gazım vardı hatta hala var.
rica ederim canım ne demek
nasılsın bakalım nasıl gidiyo?
herşey yolunda mı?
hmmm yok canım yaa o kadar yok bende. benim 4 5 gün öncesiden başlayıp adetin ilk 2 3 günü devam ediyo. o 2 3 gün çok ağrılı oluyo. sonra geçiyo. gerçi bu sefer hiç belirti göstermedi adetten önceki gün ağrıdı sonra adetin 2 günü ağrıdı geçti.
dikkat et tatlım kendine bu ay hasta olursam bende senin gibi olurum
çünkü üşütmüş olma ihtimalim çook yüksek
Çok şükür iyiyim,bir sıkıntı yok canım
kendimi dinlememeye çalışıyorum ama yapabiliyor muyum bilmiyorum
Sağ kaşığımda bir ağırlık var sanki,ara ara batıyor...
Felaket karnım şiş...Bacaklarım ağrıyor..
Şu bir hafta bir geçse rahatlayacağım bakalım...
Hayırlısı ile bir hamiş kalsam
bi de ben de tüylenme ve sivilcelenme vardı eşimle beraber olurj-ken de ağrıdan hiçbirşey yapamıyordum çok zordu benim için ama çok şükür ağrılarım azaldı
inşallaaaahhh olmazsın hasta çooookkk uzun bi süre. yaklaşık 9 ay 10 gün kadar
ağrılarım azaldı ve adetlerim şimdilik düzenli görünüyor ama bu pko geçecek bi durum değil tekrarlıyor sürekli çok büyük bi baş belasıyok canım bende bu belirtiler. benim kasığımda batma var sadece.ben ondan şüphelendim. bişey yoktur inşallah. senin geçtimi peki
benim bebek bu kadar nazlıyken içerde kalma süresi de uzayabilir[/Q
yok annesi o doğru zamanı bekliyo herkes için. yoksa hiç üzermi seniiii
o hele bi göbüşüne gelsin biz onu kandırır çıkarırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?