Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin(aminnnn)
yanında sana destek olan bi eşin var bak ne güzel..doğru söylemiş bu konuda
aynen böyle tatlım devam durmak yoook

günaydın canım inşallah
nasılsın bakim

iyiyim canım benim sen nasılsın keyfin nasıl?

gerçekten mi normal mi yani bu ağrı..ohhh nasıl içimi rahatlattın anlatamam canım acaba sorun mu var diyordum...demir eksikliğiyse ben bugün ıspanak yapayım bugün...

normal tabi herkeste oluyor bu. Aç kalmamaya gayret et. bol bol su iç. 8 günün kaldı sabret annesiii

günaydın tatlım ben iyiyim ya sen?[/QUOTE]

ben de iyi ve heyecanlıyım test yapacaktım bi kaç gün daha bekleyeceğim benimkiler bugün gelecekti gelmedi kiiii:)

ben biraz uyumaya çalışayım kızlar
uyu canım allah rahatlık versin iyi uykular
iyiym canım grip olcam heralde sen nasılsın? disin nasıl oldu?.ewet yarım saat once werdım kanı hadı hayırlısı elifimmm gunaydınnnnn

bende iyiyim canım dikkat et kendine..
arada sızlıyor ama gece rahat uyudum
hadi bakalım hayırlsı ne zaman çıkıyo sonuç?

iyiym canım grip olcam heralde sen nasılsın? disin nasıl oldu?.ewet yarım saat once werdım kanı hadı hayırlısı elifimmm gunaydınnnnn

bende sana mesaj atmaya çalışıyordum günaydın canım hadi bakalım merakla bekliyorumm kızz 4 gün gecikti dimi az değil walla

bende sana mesaj atmaya çalışıyordum günaydın canım hadi bakalım merakla bekliyorumm kızz 4 gün gecikti dimi az değil walla

saat 2de cıkıcakmıs.4gun gectı bnm adetlerım gecmezhepte gununde gelır kızarım bnde bı gunde sasır gununu arkadas nasıl bir istikrar fılan diye kavga ederim ama stresten fln tabi geciktirmis olabılırım onuda iyi beceririm yanı aynı olucakmısım gıbı hıssedıyorum ama yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…