aaaa evet doğruçılbır diyen var ayyyy canım nasıl istedi varyaaaa.
Hemen yapıp yolluyorum canım du yeni evhanımına döndüm ama güzel yaparım)
göğüslerim çok acıyo felaket gazım var çakmak çaksam havaya uçarım o derecevajinam sızlıyo kasıklarım ağrıyor çok sinirliyim gerginim sürekli açım ayyy çıldiriciimmm
ayyyy acıktımm
Geliyor.um walla bebeğim yetişirim ben sana bu aç haliyle:)))ilk defa duydum ben bunu :13:
değişik bişeymiş suyla yumurta enteresan geldi ama bi ara deneyeceğim:104:
ama şimdi yumurta haşlayayım ben kendime
günaydın canım iyiyim ben sen nasılsın?
keyifler nasıl?
gel kahvaltı yapalım
Batın geldi geçti mi canım senin kan fln baktırdım mıydı?göğüslerim çok acıyo felaket gazım var çakmak çaksam havaya uçarım o derecevajinam sızlıyo kasıklarım ağrıyor çok sinirliyim gerginim sürekli açım ayyy çıldiriciimmm
göğüslerim çok acıyo felaket gazım var çakmak çaksam havaya uçarım o derecevajinam sızlıyo kasıklarım ağrıyor çok sinirliyim gerginim sürekli açım ayyy çıldiriciimmm
hadi bekliom ben canım yapta yolla. du bende çay alayım yanıma çaysız olmaz şimdi
batın ne zmandı canım senin
hadi bekliom ben canım yapta yolla. du bende çay alayım yanıma çaysız olmaz şimdi
batın ne zmandı canım senin
Bol baharatı mı seversn canım yoksa ayrı mı yapayım sana:))))
Sorma kuzu getirsen yiyebilirim şuanda:) öyle ki bi tost yapacaktım aç gözüm doymadı iki tane yaptım:))
Geliyor.um walla bebeğim yetişirim ben sana bu aç haliyle:)))
Batın geldi geçti mi canım senin kan fln baktırdım mıydı?
20 haziran canım daha da var ama neden böyleyim bilmiyorum :18::18:
bende de var o kasık batmalrı bugün biraz daha iyiyim 6 gün önce başlamıştı bi kaç gün daha bekleyip test yapacağım midemin bulanmasına rağman ben de açım herkes için hayır olur inşallah bu ağrılar
Ee tabi var daha bir hafta kadar var çıkmaz herhaldeyok kuzum 20 haziran kan falan baktırmadım hiç daha belli olmaz diyerekten
pul biber ve karabiberini bol at canım zahmet olmazsaa
amin inşallah canım bulantım yok benim de hep açım
kızlar burnuma hamile kokuları geliyor bol bol...bu ay çok mu verimli geçti ne
test alsam mı diye düşünüp duruyorum sancım da var adet olaacağım diye korkuyorumçok karmaşık duygular bu ay 1 yılı dolduracağiz eşime böyle bi hediye vermek istiyorum çok sabırsızım yapsam mı ki acaba test :)
Hamişlerin duaları daha bi kabul olurmuş,bizim için bol bol dua et canım benim
Ee tabi var daha bir hafta kadar var çıkmaz herhalde( hamilesindir inşallahhh bende beklemedeyim bakalım.
Sana bu kadar övdüm ya kendimi evde yumurta yok ya:))
amin canım inşallah hepimiz hamileyizdir herkes stres yaparsan sürekli bebeği düşünürsen olmaz akışına bırakman gerek diyorlar ama elde değil kiEe tabi var daha bir hafta kadar var çıkmaz herhalde( hamilesindir inşallahhh bende beklemedeyim bakalım.
Sana bu kadar övdüm ya kendimi evde yumurta yok ya:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?