Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
göğüslerim çok acıyo felaket gazım var çakmak çaksam havaya uçarım o derece vajinam sızlıyo kasıklarım ağrıyor çok sinirliyim gerginim sürekli açım ayyy çıldiriciimmm

Hemen yapıp yolluyorum canım du yeni evhanımına döndüm ama güzel yaparım)

hadi bekliom ben canım yapta yolla. du bende çay alayım yanıma çaysız olmaz şimdi

göğüslerim çok acıyo felaket gazım var çakmak çaksam havaya uçarım o derece vajinam sızlıyo kasıklarım ağrıyor çok sinirliyim gerginim sürekli açım ayyy çıldiriciimmm

batın ne zmandı canım senin

ayyyy acıktımm

Sorma kuzu getirsen yiyebilirim şuanda:) öyle ki bi tost yapacaktım aç gözüm doymadı iki tane yaptım:))
Geliyor.um walla bebeğim yetişirim ben sana bu aç haliyle:)))

Batın geldi geçti mi canım senin kan fln baktırdım mıydı?

ay o vajina acısı bende de var bikaç gündür.bıcak saplanıyo gibi oluyo bian sonra geçiyozorladım ama uyuyamadım ben gene geldiimmmm

yok kuzum 20 haziran kan falan baktırmadım hiç daha belli olmaz diyerekten

bende de var o kasık batmalrı bugün biraz daha iyiyim 6 gün önce başlamıştı bi kaç gün daha bekleyip test yapacağım midemin bulanmasına rağman ben de açım herkes için hayır olur inşallah bu ağrılar

amin inşallah canım bulantım yok benim de hep açım

hayır canım asla yapma şimdi idrar testi boşu boşuna moralin bozulur.çıkmaz daha idrarda.kan ver bence

Ee tabi var daha bir hafta kadar var çıkmaz herhalde( hamilesindir inşallahhh bende beklemedeyim bakalım.

Sana bu kadar övdüm ya kendimi evde yumurta yok ya:))
amin canım inşallah hepimiz hamileyizdir herkes stres yaparsan sürekli bebeği düşünürsen olmaz akışına bırakman gerek diyorlar ama elde değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…