Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim göğüslerimde ağrı var ama dayanamayacak kadar değil dokununca ağrıyor

şimdi normal olur acısı ama ilerleyen zamanlarda...offf....açık konuşucam...sütyeni giyerken ilk kollarımdan geçiriyorum göğüs uçlarıma değiyo alt tarafı...canımdan can gidiyo sanki...geceleri bile süngerli sütyenle yatıyorum artık..herşeyden korumaya çalışıyorum..uçları ayrı sızlıyo içi ayrı acıyo...

ayy ne güzel desene fazla kilo almayacaksın..bir tek önde büyüyüp giden bir göbek olacak..yaa ben her taraftan alıyorum..şuan kilom 63 bakalım ne olacak ilerleyen zamanlarda..kendimi tutmasam mutfaktan çıkmayacağım..yok yok bu gebelikte boğazıma hakim olacam..ilk gebelikte ilk 5 ay 1,5 kilo almıştım..sonrasını hiç demeyeyim ((

iyiyim cnım giremiyorum işten güçten belli olmuyor burda pıt pıt var bişi ama anlamıyom benimde sızım sızım sızlıyor ucu da geriside :) :d

buschy ne zaman cinsiyetı bellı olacak :):) erkek gercı ama olsun :)

ben iki ayda iki kilo almıştım ama şimdi durum bu kendimi ağırlaşmış gibi hissetmiyorum pek (göbek hariç)1.70'e 70 şimdi oranım umarım aşırı bozulmaz....

ben iki ayda iki kilo almıştım ama şimdi durum bu kendimi ağırlaşmış gibi hissetmiyorum pek (göbek hariç)1.70'e 70 şimdi oranım umarım aşırı bozulmaz....

anlamadım şimdi 70 kilomusun?gebe kaldığından beri 2 kilo mu aldın?

buschy ne zaman cinsiyetı bellı olacak :):) erkek gercı ama olsun :)

ayy bilmiyorum ki canımmmm 8 gün sonra gidicez bakalım inşallah belli olur..ama keping ilk hamileliğinden örnek verdi(oğlu var 18 aylık) ve benimkine benzemiyo hiç...protein aşermiyorum çok:44::44::44:ilk zamanlar isterdim şimdi kalmadı...hamileliğimin nasıl geçtiğini nelere istek duyup nelerden tiksindiğimi sordu ben de söyledim kız gibi dedi...ama bunları dinlemeden önce de erkek hissediyorum sende demişti:44::44::44::44:kafam çok karışık...eşim de kız görüp duruyo rüyasında annem de içime kız doğuyo diyo...bakalım ben ne doğurcam..nötrleştim artık..bana da kız gibi geliyo erkek gibi geliyo diyemiyorum hiçççç

anlamadım şimdi 70 kilomusun?gebe kaldığından beri 2 kilo mu aldın?

evet...ilk zamanlar irileşmiş gibiydim ama şimdi ben küçüldüm göbüş büyüdü sanki...dediğim gibi dün duşta şok oldumm..kemiklerim elime geliyo...yukardan aşağı el yordamıyla sayabilirim bile...karşıdan bakınca görünmüyo ama ele geliyo kemikler

hooş geldın canım

benım bildiğim gebelık öncesı protein agırlıklı beslenenlerın oglu olur diye okumustum dogruluk payı varmı bılmıyorum tabı,valla ben hala erkek hissediyorum sende hayırlısı olsun o gun giremezsemde mesaj at bana merak ettım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…