Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyyyyyyyyyyyyyyyy canım benim tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün inşallah. biran önce kucağına alırsın.
bi anniş daha geldiii bereketli hafta yaaaa cidden.

teşekkür ederim canım benim Allah herkesin gönlüne göre versin:) dünden beri gülmekten ağzımı kapatamıyorum. eşim hala inanamıyor eminsin di mi dedi bi doktor görseydi filan diyor ne heyecanlı bi durummuş

ayyy canım tahmin bile edemiyorum ben o heyecanı. kalpten giderim heralde Allah bizede o heyecanı yaşamayı nasip etsin. artık sende dua et bize tamammmııııı senin duan daha makbul

ayyy canım tahmin bile edemiyorum ben o heyecanı. kalpten giderim heralde Allah bizede o heyecanı yaşamayı nasip etsin. artık sende dua et bize tamammmııııı senin duan daha makbul

o konuda hiç merak etme gönlünü ferah tut Rabbim en hayırlı zamanı bilerek ona göre de verecektir size bebeklerinizi :)

aamiiinnnnn canım benim. sen çalışmaları nasıl yaptın canım. özellikle dikkat ettiğin bişey varmı. :26::26:

hiç birşeye dikkat etmedim sadece yumurtlamamın olduğu hafta 2 kez uğraştım yumurtlamanın en fzla olduğu günü de kaçırmıştım ama ben hep Allahım hayırlısıysa hayırlı olan zamanda ver diye dua ettim

canımm benim tebrik ederimmmm allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh çok sevindim yaaa

bu yazını okurkennn benim bilr ağzım kulaklarıma vardı kalbim güp güp attı...Rabbim bizlerrede nasip etsinn inşşş :26:

en sağlamını yapmışsın canım sen

20 haziran canım ama dün ben bişey yaptım dün kan verdim çok erkendi ama dayanamadım 1,02 çıktı yumurtlamam 7siydi

daha çok erken canım ama. bi hafta var. kanda çıkmaz ki. sen gününü bekle en sağlam o olur. varsa bile kanda çıkmamıştır. inşallah hamişsindir ccanım üzme kendini henüz kesinlik yok

inşalllah canım ama sanki hamileymişim gibi hissediyorum geçen ay böyle hissetmemiştim en iyisi akışına bırakmak sen haklısın

inşalllah canım ama sanki hamileymişim gibi hissediyorum geçen ay böyle hissetmemiştim en iyisi akışına bırakmak sen haklısın

bat günü gelmeeden kanda baktırmak biraz riskli canım o yüzden. burdaki arkadaşlarda diyo ya en garantisi batın geçince yaptırmak. yoksa boşuna üzülürüz belki vardır ve çıkmamıştır. iiiinşaaallllllllaaaaaaaaaah vardır ama

aminnnn inşallah canım benim inşallah hepimiz hamile kalıırıızz

Allahımmmm neler duyuyorummm....canım benim çok çok tebrikler sen hemen gebelik takvimini ekle bence...yuppiiiiii...uyanır uyanmaz çok iyi geldi bu haberr.....bu yaz herkesin hamile kalacağını söylemişti işte kehanetim tutuyo...Rabbmim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı....müsadenizle ben buna halay çekerim yani...
EKREM & GULTEKIN - Damat Halayi [www.guneyli.org] - YouTube

du bende katılayım halayaaaaa

kızlar bu benim dünkü ovulasyon testim. ama benim hastalığım zaten dünden önceki gün bitti. bu ikinci çizgi nasıl olur anlamadım. anlayan varmıııı
Canım erken yumurtluyor da olabilirsin yarın daha koyu çıkmışsa bil ki 24-36 saat sonra yumurtlaman olacak diyebiliriz.eğer aynında teste devam zaten koyulaştı mı 2 gün koyu kalıyor sonra silikleşiyor yumurta çatladı demek bu da:) sen çalışmayı bırakma heee Önümüzdeki ay seni hamile görmek isteriz:)))

Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun rabbim hayırla kucağına da almayı nasip etsin:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…