güüünayyydddın kızlllaarrr.....
Canım biraz silik çıkmış ama sanki yumurtlama yakın gibi sen takibe devam et.. ikiside koyu olunca pozitif diyor açıklamada
aalllaahhıımm her gün yeni bir hamiş haberi alıyoruzzz ne bereketli bir ay
Tebrik ederim allah kucağınıza almayı da nasip etsin
Fes Başıma Darısı Başıma
eee daha ne olsun guzum süperr..öle kahvaltıya can kurban...bir bir kuru simit bride çaya talimizz
Kızlaaaarrr hepinize günaydınnnnnnBol hamile haberleri aldığımız bir gün olsun inşallahhhh
varyaa o testi gördüm ya ödüm patladı resmen gebelik testi zannettim kaplten gidecektim az daha :))) inşallah gebelik testinide bu şekilde görürüz canım beniimmm
vallaa nasıl sevindim anlatamam kendim yaşamış gibi bu topikte bir hamile gördüm mü kalbim güm güm atıyor hemen hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah minik mucizeni. Kendine dikkat et artık ağır iş yasak
sağol canım benim. dualarınızı eksik etmeyin inşallah en yakın zamanda hamiş kalırımCanim yaa cok üzüldüm eşine. Insallah bu ay hamile kalirsin. Dua listeme ekliyorum adini :)
Canim tebrik ederim Rabbim hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucagina almayida nasip etsin insallah :) darısı cümlemizin başına :)
nolduki ne dedim bennn
şimdi doya doya için canım hamile kalınca o kadar da içemiceeniz...çayı kahveyi çok arıcaanız...ne içsem de boğazım ıslansa diya bakacaksınız...tek seçenek var : SU
şimdi doya doya için canım hamile kalınca o kadar da içemiceeniz...çayı kahveyi çok arıcaanız...ne içsem de boğazım ıslansa diya bakacaksınız...tek seçenek var : SU
çay yasakmı sanaaaa.
Çay yasak mı ya...? Bir arkadaşım çay kahve ne istiyorsa içiyorduBen en çok kolayı özlücem galiba bağımlıyım
günde sadece bir bardak hakkınız var kızlar ister kullanırsınız ister kullanmazsınız...ben iyice azalttım 2-3günde bir bardak içiyorum artık...canlarım çay zaten zararlı kansızlık da yapıyo.bir bedende iki can taşırken nasıl içebilirz ki çayı??hele ki kahve!!!!inanmıyorum kahve içen var mı hamileliğinde!!!kafein ve alkol bebeğin içinde bulunduğu keseden içeri ayrışmadan geçer...yani başka bir deyişle sigara içse bebek bu kadar zarar görmez!!!
oooo bebeğe zarar o zaman. sadece yararlı şeyler yiyip içmek aburcuburu bırakmak lazım.
günde sadece bir bardak hakkınız var kızlar ister kullanırsınız ister kullanmazsınız...ben iyice azalttım 2-3günde bir bardak içiyorum artık...canlarım çay zaten zararlı kansızlık da yapıyo.bir bedende iki can taşırken nasıl içebilirz ki çayı??hele ki kahve!!!!inanmıyorum kahve içen var mı hamileliğinde!!!kafein ve alkol bebeğin içinde bulunduğu keseden içeri ayrışmadan geçer...yani başka bir deyişle sigara içse bebek bu kadar zarar görmez!!!
kuzum o kadar takıntı yapmayın..
bak size güzel bir örnek vereyim..
kuzenim hamile kaldı...doktor ne dediyse internette ne okuduysa yaptı...hamileliği berbat geçti 5-6 yattı kalkmadan..bebek doğru 2,300 gram..sonra bebek hep hasta kaldı..
ardından çocuk doktoruna götürdüler..bebeğin midesinde yara ve reflü çıktı düşünsenize...doktor kızmış kuzenime..hamile iken aman o yasak aman bu yasak diye hçbirşey yemiyorsunuz...herşeyden yemelisiniz..zararlı olan şeyden bile biraz yemelisinizki bebeğin bağışıklık sistemi güçlensin herşeye alışsın...annesi kusura bakma ama yalnış yapmışsun demişş..kuzenimde asla çay içmedi, sonra işte bir sürür şeylere yasak koydu..internetten okumuş..
şimdi 2.bebeğe hamile..çok korktuk bu hamilekikte kötü geçecek diye..ama şimdi herşeyi yiyor içiyor maşallah bebekte kendide çok iyi..yani anlayacağınız sakınılan göze çöp batar...biraz rahat olun..
çay kansızlık yapar doğru ama günde 1 bardakta bunu yapamaz mesela..
şimdi hastaneden geldim kan tahlili verdim bekliyorum da bekliyorum sürekli karnımı tutuyorum sanki zarar verecekmişim gibi :)
şimdi hastaneden geldim kan tahlili verdim bekliyorum da bekliyorum sürekli karnımı tutuyorum sanki zarar verecekmişim gibi :)
Valla kahvaltıya gelmişti arkadaşım 7 aylık falan hamileydi ozaman.. (geçen gün doğum yaptı) Ben meyve suyu koydum özellikle yok çay içiyorum dedi.. sonra da kahve yaptım işyerinde hergün bir kahve içiyorum dedi ...
Müjdeli haberlerini bekliyoruz
zaten ben de sadece günde bir bardak diye sınır koydum kendime..ama kahveye asla diyorum kızlar önceki yorumumda yazdığım gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?