Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

olcak olcakkk...bizimde olacakkkk

eşimde aynısını zannetti garibim. aminnnnn inşallah yakın zamanda görürüz canım yaaa

sağol canım benim. dualarınızı eksik etmeyin inşallah en yakın zamanda hamiş kalırım

şimdi doya doya için canım hamile kalınca o kadar da içemiceeniz...çayı kahveyi çok arıcaanız...ne içsem de boğazım ıslansa diya bakacaksınız...tek seçenek var : SU

Çay yasak mı ya...? Bir arkadaşım çay kahve ne istiyorsa içiyordu Ben en çok kolayı özlücem galiba bağımlıyım

çay yasakmı sanaaaa.

Çay yasak mı ya...? Bir arkadaşım çay kahve ne istiyorsa içiyordu Ben en çok kolayı özlücem galiba bağımlıyım

günde sadece bir bardak hakkınız var kızlar ister kullanırsınız ister kullanmazsınız...ben iyice azalttım 2-3günde bir bardak içiyorum artık...canlarım çay zaten zararlı kansızlık da yapıyo.bir bedende iki can taşırken nasıl içebilirz ki çayı??hele ki kahve!!!!inanmıyorum kahve içen var mı hamileliğinde!!!kafein ve alkol bebeğin içinde bulunduğu keseden içeri ayrışmadan geçer...yani başka bir deyişle sigara içse bebek bu kadar zarar görmez!!!

oooo bebeğe zarar o zaman. sadece yararlı şeyler yiyip içmek aburcuburu bırakmak lazım.

oooo bebeğe zarar o zaman. sadece yararlı şeyler yiyip içmek aburcuburu bırakmak lazım.

aburcuburla,tatlıyla zaten aram yoktu benim ama biraz değiştim çikolatalı gofret hergün mutlaka bi tane yer oldum...ve nutella aşkının ne demek olduğunu anladım...

şimdi doya doya için canım hamile kalınca o kadar da içemiceeniz...çayı kahveyi çok arıcaanız...ne içsem de boğazım ıslansa diya bakacaksınız...tek seçenek var : SU

kuzum o kadar takıntı yapmayın..
bak size güzel bir örnek vereyim..
kuzenim hamile kaldı...doktor ne dediyse internette ne okuduysa yaptı...hamileliği berbat geçti 5-6 yattı kalkmadan..bebek doğru 2,300 gram..sonra bebek hep hasta kaldı..
ardından çocuk doktoruna götürdüler..bebeğin midesinde yara ve reflü çıktı düşünsenize...doktor kızmış kuzenime..hamile iken aman o yasak aman bu yasak diye hçbirşey yemiyorsunuz...herşeyden yemelisiniz..zararlı olan şeyden bile biraz yemelisinizki bebeğin bağışıklık sistemi güçlensin herşeye alışsın...annesi kusura bakma ama yalnış yapmışsun demişş..kuzenimde asla çay içmedi, sonra işte bir sürür şeylere yasak koydu..internetten okumuş..
şimdi 2.bebeğe hamile..çok korktuk bu hamilekikte kötü geçecek diye..ama şimdi herşeyi yiyor içiyor maşallah bebekte kendide çok iyi..yani anlayacağınız sakınılan göze çöp batar...biraz rahat olun..
çay kansızlık yapar doğru ama günde 1 bardakta bunu yapamaz mesela..

Valla kahvaltıya gelmişti arkadaşım 7 aylık falan hamileydi ozaman.. (geçen gün doğum yaptı) Ben meyve suyu koydum özellikle yok çay içiyorum dedi.. sonra da kahve yaptım işyerinde hergün bir kahve içiyorum dedi ...

zaten ben de sadece günde bir bardak diye sınır koydum kendime..ama kahveye asla diyorum kızlar önceki yorumumda yazdığım gibi...

şimdi hastaneden geldim kan tahlili verdim bekliyorum da bekliyorum sürekli karnımı tutuyorum sanki zarar verecekmişim gibi :)

şimdi hastaneden geldim kan tahlili verdim bekliyorum da bekliyorum sürekli karnımı tutuyorum sanki zarar verecekmişim gibi :)

güzel haberlerini bekliyoruz şekerimmm...

zaten ben de sadece günde bir bardak diye sınır koydum kendime..ama kahveye asla diyorum kızlar önceki yorumumda yazdığım gibi...

kahve konusunu bilemicem şekerim yeni duydum bende içmem öleyse...ama diğer türlü ne varsa yiyip içicemm kimse tutmasın beniii tabii sonrada ah vahh bu kilolar nolcak dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…