sorma ben de o kadar mutluyum ki gerçekten ağzım kapanmıyor doktora gideceğim iş çıkışında heyecanla bekliyorum hepinize çok teşekkür ediyorum çok iyi geldiniz bana :)
o zaman hepberaber...belki hamilelikte bulaşır bizlereeee
Canım erken yumurtluyor da olabilirsin yarın daha koyu çıkmışsa bil ki 24-36 saat sonra yumurtlaman olacak diyebiliriz.eğer aynında teste devam zaten koyulaştı mı 2 gün koyu kalıyor sonra silikleşiyor yumurta çatladı demek bu da:) sen çalışmayı bırakma heee Önümüzdeki ay seni hamile görmek isteriz:)))
Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun rabbim hayırla kucağına da almayı nasip etsin:))))
kızlar çok sağolun gerçekten çok mutlu ettiniz beni :)
günaydın kızlar :) dün akşam ve bugün olmak üzere 2 tane gebelik testi yaptım veeeee pozitif :))) bugün doktora gideceğim çok dua edin bana Allah herkese hayırlı şekilde bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.
ayyyyyyy canım inşallah. şimdi baktım şeffaf bi akıntı geliyo baya gelmiş yumurta beyazı gibi uzuyo böyle. yumurtlama yaklaşmış olabilir. takipteyimmm
sende bizi mutlu ettin canım güne güzel başladık bak sayende bunun üstüne damat halayı iyi gider
yumurta akı renginde akıntın varsa şuan tutar demekmiş canım bırak işi gücü kap kocanı git eve....
akşama yoğun bi çalışma olacak zaten kıs dur yarın iiçin izin aldım zaten yola çıkacaz. inşallah gittiğim yerde olmaz yumurtlama. geleyimde öyle olsun. yoksa hapı yuttuk
kızlar bu benim dünkü ovulasyon testim. ama benim hastalığım zaten dünden önceki gün bitti. bu ikinci çizgi nasıl olur anlamadım. anlayan varmıııı
günaydın kızlar :) dün akşam ve bugün olmak üzere 2 tane gebelik testi yaptım veeeee pozitif :))) bugün doktora gideceğim çok dua edin bana Allah herkese hayırlı şekilde bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.
ya ben memleketimi özledim galiba....offf...
ahh guzum gurbettemisin sennn...
nerden nereye gelin gittin aceppp...
kıyamam yaaaa
evet canım dün başladım bende çalışmalara. eşime gösterdim bak ikinci çizgi var biraz silik ama dedim. bi baktım gözleri yaşardı bi taraftan gülüyo. hemen açıkladım canım bu hamilelik testi değil biliyosun dimi bu yumurtlama zamanı için dedim. heee evet biliyom dedi topladı. ayyyyy çok üzüldüm garibim hamile sandı ne bilsin çocuk
naneli yoğurtla kahvaltı yapan kaç kişi vardır acaba???
hamile olmadığıma rağmenn bennnçok severim..birde içine hafif kekik ve salata atardım ohh misss
kızlar bu benim dünkü ovulasyon testim. ama benim hastalığım zaten dünden önceki gün bitti. bu ikinci çizgi nasıl olur anlamadım. anlayan varmıııı
nane harici baharat yiyemiyorum canım şu dönemimde...karıştıramıyorum pek...doldurdum kocaman tabağa yoğurdu naneyi bastım epeyce...zeytinyağı ve tuz...ekmeği bandıra bandıra yiyom :) kahvaltılık başka bişey istemedi canım bu ferah ferah iyi geldi..accık acı biber ekledim..ohhh...yanında da olmazsa olmaz hamile içeceği..SU :100:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?