Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım tebrık ederım cok mutlu oldum rabbım dewamını gtrsn ınsallah bu topık cok ugurlu topık super topık aynı zamanlarda dogum yapıcaz desene.dr pzts gel dedı ama bn bun sagiık ocagına gıttım deger artmısmı ck merak edıyorum pimpiriklimi olucam yoksa;s

bebeğinin tırnakları oluşmaya başlamış seniiiiinnn

ayy evet sorma ben de ona şaşırdım şimdiden tırnakları oluşmaya başladıysa bir aya kalmaz gıdıklar yada içerde kendi kendine kazıyarak çıkmaya çalışır diye korkuyorumm:18::18::18:

çoookk teşekkür ederim senin yaptığın çok normal ben de bugün doktora gitsem mi diye düşünüyorum ???

mrb arkadaşlar benim yarın test günüm ben ölecem heycandan rüyamda pozitif olduğunu görmüştüm

kan testı verdın dımı??? bırde yrn bkrsın artmısmı dıye snra norml dewam. bogazlara ne iyi gelir kızlarr cok yanıyr acıyorrr hasta olucammmm

verdim 1 saat sonra öğreneceğim evde pekmez varsa pekmez ve karabiber ısıt bi kaç kaşık ye yoksa ılık ballı limonlu su yap ikisi de iyi gelir :) geçmiş olsun.

ben biraz çıkıyorum kızlar...dün misafir geldiğinden izleyemediğim dizimi izleyeyim

kan testı verdın dımı??? bırde yrn bkrsın artmısmı dıye snra norml dewam. bogazlara ne iyi gelir kızlarr cok yanıyr acıyorrr hasta olucammmm

Canım sakın sıcak bez koymayın mikrop ne kadar sıcak ortam olursa o kadar kolay ve çabuk ürer. Adaçayının gebeliğe bi etkisi yoksa oda sıcaklığında adaçayı ile garlara yap yada taze yaprağını bulursan havanda ezip boğazına dıştan koy beklet çok faydasını gördü eşim kronik boğaz iltihabı var çünkü. Çiğ bamya yemekte çok iyi geliyor tecrübeye sabit:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…