- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
bence artık müjdeli haberleri topikte bulunan bütün arkadaşlar verecek Allahın izniyle
çok acıktım yavv
heeey en keyifli yanı da buz küpleri olacakkkk
heeey en keyifli yanı da buz küpleri olacakkkk
bebeğinin tırnakları oluşmaya başlamış seniiiiinnn
canım tebrık ederım cok mutlu oldum rabbım dewamını gtrsn ınsallah bu topık cok ugurlu topık super topık aynı zamanlarda dogum yapıcaz desene.dr pzts gel dedı ama bn bun sagiık ocagına gıttım deger artmısmı ck merak edıyorum pimpiriklimi olucam yoksa;s
ne zaman çıkıcak sonuçlar canım
Ammiiiiinnnn.. Dün akşamda fındık kuru üzüm aldık koca paketi bitirmişizAkşama 2. çalışma var
mrb arkadaşlar benim yarın test günüm ben ölecem heycandan rüyamda pozitif olduğunu görmüştüm
çoookk teşekkür ederim senin yaptığın çok normal ben de bugün doktora gitsem mi diye düşünüyorum ???
kan testı verdın dımı??? bırde yrn bkrsın artmısmı dıye snra norml dewam. bogazlara ne iyi gelir kızlarr cok yanıyr acıyorrr hasta olucammmm
kan testı verdın dımı??? bırde yrn bkrsın artmısmı dıye snra norml dewam. bogazlara ne iyi gelir kızlarr cok yanıyr acıyorrr hasta olucammmm
hadi inşallah hep beraber görelim pozitifleri :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?