arkamı dönmeye gelmiyor hemen bi hamiş çıkıveriyo
arkamı dönmeye gelmiyor hemen bi hamiş çıkıveriyo
darısı başımıza canım ya beni de heyecan bastı bu kadar çok hamiş görünce inşallah en kısa zamanda bizler de veririz güzel haberi
Darısı Senin Başına canım
ayyy çok güzel az kalmış inşallah ak olacak canım
aminnn canım 1 aya kalmaz ev alacağız..
yeni eve de bebiş güzel yakışır demi
amin canım benim 7 güncük kaldı ak mı kırmızı mı belli olacak
inşallah tatlım..aa çok sevindim canım bebiş kısmetiyle gelecek inşallah bak gör ev de alınıyormuş çok güzelev konusunda biz de çabalıyoruz inşallah birgün bize de nasip olur
kırmızıdan bahsetmekkk yokkkkkkk şekerimmmm
korunurken adet gecikmem olurdu kırmızı gelsin diye beklerdim şimdi ben de düşmanmış gibi bakar oldum kırmızıya
Kızlaaaaaaaaaaaaar testim beta testim 10 çıktı :))))))) hafta bimdaha yapacak test orana bakacak karnım arıo çok acaba hala kırmızılar gelecek mi die :)))
Kızlarrr günaydınnnnnn
bişi sorcam hani benim dün 2 kat değerim artmıştı ya 90 küsür. akşam eve gittim duş aldım temiz beyaz çamaşır giydim. sabah kalktığımda çamaşırımda 1-2 damla açık kırmızı , 1-2 damla kahverengi leke vardı ama regl gibi değil. lekelenme çok korktum moralim bozuldu. acaba regl mi olucam diye sonra pet koydum. sabah kalktığımda başka lekelenme yoktu. ama hafif vajina tarafımda sızlama var. belim ağrıyor. Benim beta hcg pozitif çıktıktan sonra yeni yerleşme kanaması olmaz sanırım.
peki bu ne çok moralim bozuldu.(((
Kızlarrrrrrrrrrrr Çok şükür dün yaptığım idrar testinden sonra gece saat 2 de gittim acile kan testi yaptırdım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamişimmmmmmmmmm :)) Şükürler olsun Darısı tüm isteyenlerin başına AMİN.
kızlaaaar günaydıııınnnn bir yandan işler bir yandan geçmişi okumak anca bitirip yazabildim :)))) inşallah bol hamişi bir gün olur vee hepinizin cuması mübarek olsun. Rabbim inşallah gönlümüzden geçen herşeyi en hayırlı şekillerde bizlere nasip eder
yüksek ihtimal hamilesin canım. Hamilelikte karın ve kasık ağrısı çok oluyor merak etme
canım moralini bozma yüksek ihtimal yerleşme kanaması. Adetinden hemen önce bu tarz bir kanama olmadıysa eğer şimdi yaşadığın yerleşme kanaması için rahat olsun. o dönemler çoğu kişide oluyor. Doktorda bana yerleşme kanaması demişti. Benim adetime 3 gün kala oldu kanamam sonra 2 gün kahverengi lekelenmem oldu. sonrada adet falan görmedim öğrendim ki hamileyim :))
birde kendini yormayacaksın, ağır iş yapmayacaksın, bir yerlere uzanıp birşeyler almayacaksın. Benim 8. haftada gene başladı kanama ve lekelenmelerim. doktor herşeyi yasakladı. şu an geçti çok şükür ama çok dikkat et kendine
demedik mi kuzu biz sanaaa sakalımız yok kihayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah. kendine bu saatten sonra dikkat ediyorsun. hop hop hoplayıp, zıp zıp zıplamıyorsun ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?