Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
topiğin hızına yetişmek imkansız

hamiş haberleri de aynı oranda devam ediyor.topik ne kadar hızlı hamiş haberleri o kadar çok devammmm46:

aminnn canım 1 aya kalmaz ev alacağız..
yeni eve de bebiş güzel yakışır demi

aa çok sevindim canım bebiş kısmetiyle gelecek inşallah bak gör ev de alınıyormuş çok güzel ev konusunda biz de çabalıyoruz inşallah birgün bize de nasip olur

bir gözüm burda bir gözüm ve iki elim yoğurt kahvaltımda kızlar...bebişimi doyurayım geliyorum

aa çok sevindim canım bebiş kısmetiyle gelecek inşallah bak gör ev de alınıyormuş çok güzel ev konusunda biz de çabalıyoruz inşallah birgün bize de nasip olur
inşallah tatlım..
rabbim herkese nasip etsin önce bebek sonrada güzel bi ev

kırmızıdan bahsetmekkk yokkkkkkk şekerimmmm

yookkk tabiii ki şekerim zaten artık kırmızı renk te bişey giyemiyorum

korunurken adet gecikmem olurdu kırmızı gelsin diye beklerdim şimdi ben de düşmanmış gibi bakar oldum kırmızıya

kızlar özlemişim sizi şimdide ayrılamıyorum..
muhabbetleri kaçıracağım maalesef..
şimdi çıkıyorum işlerimi bitireyim öğleden sonra hoppppp burdayımmm..
sizi seviyorum görüşürüz :79: :79:
hepiniz öpüldünüz

kızlaaaar günaydıııınnnn bir yandan işler bir yandan geçmişi okumak anca bitirip yazabildim :)))) inşallah bol hamişi bir gün olur vee hepinizin cuması mübarek olsun. Rabbim inşallah gönlümüzden geçen herşeyi en hayırlı şekillerde bizlere nasip eder

Kızlaaaaaaaaaaaaar testim beta testim 10 çıktı :))))))) hafta bimdaha yapacak test orana bakacak karnım arıo çok acaba hala kırmızılar gelecek mi die :)))

yüksek ihtimal hamilesin canım. Hamilelikte karın ve kasık ağrısı çok oluyor merak etme

canım moralini bozma yüksek ihtimal yerleşme kanaması. Adetinden hemen önce bu tarz bir kanama olmadıysa eğer şimdi yaşadığın yerleşme kanaması için rahat olsun. o dönemler çoğu kişide oluyor. Doktorda bana yerleşme kanaması demişti. Benim adetime 3 gün kala oldu kanamam sonra 2 gün kahverengi lekelenmem oldu. sonrada adet falan görmedim öğrendim ki hamileyim :))

birde kendini yormayacaksın, ağır iş yapmayacaksın, bir yerlere uzanıp birşeyler almayacaksın. Benim 8. haftada gene başladı kanama ve lekelenmelerim. doktor herşeyi yasakladı. şu an geçti çok şükür ama çok dikkat et kendine

demedik mi kuzu biz sanaaa sakalımız yok ki hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah. kendine bu saatten sonra dikkat ediyorsun. hop hop hoplayıp, zıp zıp zıplamıyorsun ona göre

Hahahaha Sorma dün geceden beri o kadar çok yasagım olduki tahmin bile edemezsin özellikle sigara konusunda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…