Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
akşam 10 dan sabah 7 ye kadar uyudum

o akıntılar ilk 3 ay yoğunlaşacak :)) ağrılar batmalar hep olcak. Bide gaz sancıları vaar sormaa

Evet ya hele o gaz sıkıntısı aman allahım ölüyorum ses çıkacak diye yada wc gitmekden usandım
Sürekli Pofum geliyorrr bide kabızlık basladı

bende daha yapamama vardı yani 3 günde bir anca çıkardım ama hamile kaldığımdan beri öyle bir düzene girdi ki hergün aynı saatte....gaz sancısı da yok çok şükür

kızlar benim komşular ha bire çocuk yapıyo ya sinirlerim çıkıyo artık

tamam tatlım ee nasılsın kız ne var ne yok?
keyifler iyi mi?

İyiyim valla canım yarın başlamam gereken ovülasyon testine başladım ve 4. bugün yaptım tek çizgi

2 defa çalışma yaptık C.tesi akşamı da 3. olacak

H.sonu çok yoğunum nu akşam kına yarın bebek mevlüdü pazar düğün testimi nasıl yapıcam düşünüyorum :44::44:

Sen nasılsın canım ne var ne yok

yaklaşık 1 saattir mesajları okuyorum heraldeee... gözlerim ağrıdı
Herkese hayırlı cumalar Allah tüm güzel dileklerinizi bugüzel gün hürmetine kabul etsin inş.

kızlar benim komşular ha bire çocuk yapıyo ya sinirlerim çıkıyo artık

sssooooorrrrmmmmmmaaaaaaaaa eşimin halasının oğlunun eşi hamile yine eşimin bir akrabasının eşi hamile

Bizim yan komşu hamile 2 arkadaşım ve alt komşum doğum yaptı

Sinirler tepede bende iiiistttiiiyooooruuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ooo işin zormuş tatlım ya ama sen arada bi tuvalete kaç orda yap testi saatini geçirme..
benimde pazar günü Almancılarım gelecek çook yoğun olurum onlar gidene kadar..

yaklaşık 1 saattir mesajları okuyorum heraldeee... gözlerim ağrıdı
Herkese hayırlı cumalar Allah tüm güzel dileklerinizi bugüzel gün hürmetine kabul etsin inş.

ayy kıyamam ben yaa gel bi tane öpim seni
sana da hayırlı cumalar sonunda denk gelebildik nasılsın?

Hanımlar merhaba,

Benim BAT ıma daha 6 gün var,dünden beri belim kopuyor resmen,çokta gazım var..
Az önce tuvalete gittim peçeteye 2 damla çok açık pembe akıntı geldi ; sizce bu ne demek?
3 gündür midemde bi tuhaf ekşime de var..
İstanbul'da hava 3 gündür malum,üşütmüş müyümdür yoksa hamiş miyimdir sizce?
Bu pembe akıntı adetimden hemen önce gelirdi normalde (haberciydi yani) 6 gün önce regl olmam mümkün değil , offf kafam çok karıştı yaa yardım edin ne olur

nasıl yani???aynı kadın habire mi hamile yoksa bütün herkes birlik olmuş aynı anda mı hamile kalmış

Benimkiler birlik olmuş heralde sinirimi bozmak için... o değil ben bu kadar zor olduğunu bilsem 1,5 senedir kaçmazdım her ay kafama göre takılırdım.. yapalım dedik şimdi de olmuyooo

evettt en sonunda çok iyim teşekkürler sen nasılsınnnn

Allah bigün bizim arkamızdan da böle söletsinnn

nasıl yani???aynı kadın habire mi hamile yoksa bütün herkes birlik olmuş aynı anda mı hamile kalmış

üst komşum 6 aylık hamile..
yan komşumun 1 aylık bebeği var..
karşı komşumun 7 aylık bebeği var..
komşuya gidemez oldum..
sıra sende deyip duruyolar bende şimdi düşünmüyorum demekten bıktım yahu

inş.. sıradaki hamiş sensindirrrr

haklısın canım 6 gün önce adet gelmez...yerleşme kanamasıdır o aman dikkatli ol ağır kaldırma sakın...kendine iyi bakarsan 6 gün sonra da 66 gün sonra da kırmızılarını görmezsin
anlaştık???şimdiden tebrikler....

canım merhaba.... Valla bence ne desek boş adet belirtileri ile hamişlik belirtileri ayırt edilemiyor... Psikolojikte olabilir ama pembe akıntı hamilelik belirtisi de olabilir.. sakince adet tarihini bekle belirtiler devam ederse gününden 1 gün önce veya gününde kan testi yaptır derim ben

kalkıp wc ye gidesim geldi kız
inşallah yerleşme kanamasıdır tatlım

evettt en sonunda çok iyim teşekkürler sen nasılsınnnn

bende iyiyim çook şükür..
seninde mi ilk olacak bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…