Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haklısın bebeğim de.. acemilik işte ya emin olmak istiyorlar..
o bi mucize ve hala rüyada gibiler..
onlarıda anlamak lazım bebeğim... üzme kendini tamam mı kimse yapmaz bi daha

yok güzelim kendileri bilir bişey demiyorum artık kimseye...kötü olan ben olucam diye korkuyorum...

* pat diye kalkmıyorum
* kalkmadan çubuk kraker yiyorum
* leblebiyi denedim

ama hiç birisi fayda etmiyor bizim bebek aykırı sanırım laf söz dinlemiyor

çalışıyorum canım devam

allah yardım etsin o zaman çalışırken biraz zor olsa gerek bakalım ben neyapıcam ogünleri göryimde

Son düzenleme:
* pat diye kalkmıyorum
* kalkmadan çubuk kraker yiyorum
* leblebiyi denedim

ama hiç birisi fayda etmiyor bizim bebek aykırı sanırım laf söz dinlemiyor

en kötüsü de sabah bulantısı demi..öğürüyon öğürüyon oturuyon...ama deneme yanılma yöntemi yap elbet bişey tutar bulantını...bak benim biscolata pia portakallı tutuyo beraberinde su

allah yardım etsin o zaman çalışırken biraz zor olsa gerek bakalım ben neyapıcam ogünleri göryimde

zor oluyor canım ama çalışmaya alışınca normal geliyor
evde olsaydım en rahat edeeceğim uyku olurdu kusmak falan evde de aynı işte de
8 senedir aynı yerdeyim ben çekilin kusucam diye bağırıyorum

aa ne güzel erken göreceksin ufaklığı
kolay gelsin tatlım...
diye diye hamiş kalacam kız sayende

yok güzelim kendileri bilir bişey demiyorum artık kimseye...kötü olan ben olucam diye korkuyorum...

yook kız kötü olmazsın sen merak etme

en kötüsü de sabah bulantısı demi..öğürüyon öğürüyon oturuyon...ama deneme yanılma yöntemi yap elbet bişey tutar bulantını...bak benim biscolata pia portakallı tutuyo beraberinde su

sabah kötü bugün hele artık midem de kalmadı bişey hala kusmaya çalışıyorum :26:
hergüne deniyorum tuzlu şeyler tutuyor genelde ama çubuk kraker leblebi falan işe yaramıyor dün simit yedim o iyi geldi biraz
bide çok yiyince kusuyorum azar azar yiyorum sık sık yiyorum iyi oluyor
meyveyi rahatlıkla yiyebiliyorum bugün yarım kilo kiraz yedim :124: devamlı böyleyim

zor oluyor canım ama çalışmaya alışınca normal geliyor
evde olsaydım en rahat edeeceğim uyku olurdu kusmak falan evde de aynı işte de
8 senedir aynı yerdeyim ben çekilin kusucam diye bağırıyorum

süpersin tatlım ya. benimde 4 yıl oldu bende devam etmeyi düşünüyorum sağlık problemi olmadığı sürece kısmet artık. bebeği erteledik erteledik umarım beklediğimize değerde çok bekletmeden gelir bebişimiz. 01 haziranda adetim olmuştu şimdilik 15 gün daha beklemem gerek bazen çok ümitleniyorum sanki belirtiler yaşıyorum psikolojik sonradanda hayal kırıklığına uğrarım diye korkuyorum

formül de az ve sık yemek zaten...krakeri bana da herkes iyi diyodu ama en çok o bulandırıyo insanın midesini anlatamıyosun da...bak canım yoğurt mide bulantısına birebir ve eğer kusarsan arkasından karpuz ye hemen mideni yatıştırıyo ve olan su kaybını yerine getiriyo...

biz 2 günde 1 deneyerek tutturduk gerçi bebek zamanı ne zaman ise o zaman geliyor
Rabbim sizi de çok bekletmesin

benim genelde sabahları bulanıyor bu dediklerini de hemen bulamamki işte düşünsene koca bir karpuz almaya gidiyorum
ofiste ne ararsan var millete de zorla yediriyorum kim ne derse deniyorum ama tık etmiyor
akışına bıraktım artık elbet düzelecek

buschy ve dıger annelerımızı dınleyın kızlarr bnde cok endıselıydım ama benı cok rahatlattı saolsun dedıklerıne harfı harfıne katılıyorum cok haklı stresten tutunmaya calısan bebıslerımıze zarar werıcez bn kan testıyle ogrendım ıdrar testıyle cıft cızgı gormek hayalımdo hatıra kalsın diye ıdrar testı yptım ılıncı cızgı sılıkten bıraz daha koyu mınnacık benm bebegım teyzeleriii

kocam geliyo kızlar ben kaçtımmmm38s'im cevabı 5 dakka sorunundan atamadım müsait bi zamanda kaçar girerim yazarım annem çok öptümmm....

kocam geliyo kızlar ben kaçtımmmm38s'im cevabı 5 dakka sorunundan atamadım müsait bi zamanda kaçar girerim yazarım annem çok öptümmm....

tamam canım bende çıkarım zaten birazdan ama sen yaz sonradan okurum tatlım..
öpüyorum kendine ve yeğenime çoook iyi bak

tamam canım bende çıkarım zaten birazdan ama sen yaz sonradan okurum tatlım..
öpüyorum kendine ve yeğenime çoook iyi bak

yazdım dakikaya baka baka haydiii bu sefer kesin kaçtımmmm....
ha bu arada sevilaycım desteğin için teşekkürler canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…