Hadi herkes soruyu okusun ve sadece o an içnden geçeni yazsın bakalım en cok ne çıkıcak :)))
Sizce Benim Oğlummu Olur Kızım mıı (saglıklı sıhatlı olması ayrı tabki Rabbim öncelikle saglıklı evlatt versin )
??????? :))))
erkekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkHadi herkes soruyu okusun ve sadece o an içnden geçeni yazsın bakalım en cok ne çıkıcak :)))
Sizce Benim Oğlummu Olur Kızım mıı (saglıklı sıhatlı olması ayrı tabki Rabbim öncelikle saglıklı evlatt versin )
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Hadi herkes soruyu okusun ve sadece o an içnden geçeni yazsın bakalım en cok ne çıkıcak :)))
günaydın canım yine seninle erkenciyiz
evet canım ya ben çalışmaktan kalan bir alışkanlık uyuyamıyorum sonra belki 1 saat arada uyuyorum zoraki.ayağım da ağrıyor evde iş de yapamıyorum çok canım sıkılıyor bugün kociş işten gelse de beraber yapsak
yok tabi ama tozlu görünce canım sıkılıyor birazcık
günaydın hepinize, günaydın alev ve 38, sıla diyebilirim değil mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?