Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında durum eşit onda 1. derece akrabada iki ela var (kahve görünüyo güneşte yeşeriyo)
benim 3.dereceden 5 tane maviş var (kimisnde yeşil'e çalan) bakıcaz 6 ay sonra öğreniriz ne de olsa...
hadi bakalım bende merak ediyorum valla hemen doğur da görelim
Evet bitanem gördüm tşk ederim ummmahhh :))

rica ederim kuzucum
ohhh yanağım kızardı niye acaba:44::44::44:

çok kızdım ama sana sen o bebişin verdiğin kanlara ihtiyacı olduğunu bilmiyo musun???

canım inan artık hamilesinnnnn
vere vere kan kalmayacak kız

oyhhhh oku oku yoruldum ne kadar ilerletmişsiniz maşallah pazartesi ayvayı yedim ben nasıl okuyacam geçmişi yaaaa belki yarın girerim

Tamam sözzz veriyorum bu sondu baktırmıcam artık :)))

hayır ben doktorları anlamıyorum nasıl izin veriyorlar buna....ben bi keresinde sormuştum belli süreler zarfında kan vermem gerekiyo mu betanın yükseldiğini takip etmek için diye...doktor bana demediğini bırakmamıştı...artık beta hcg ile işiniz bitmiştir kızlar...değerinizin 7nin üstüne olduğunu gördükten sonra kan vermeyin boşuna...bu saatten sonra gebelik takibiniz kese boyutuyla olacaktır diye kaç kere anons geçtimmmm:84::84::84::84::84::84:

çookkk sinirlendin:18::18::18::18:

çookkk sinirlendin:18::18::18::18:

sinirlenmek değil güzelim üzülüyorum inan olsun ki üzülüyorum yaa...bu endişeyle ne zamandır bekledikleri ve göbüşlerine sonunda teşrif eden bebişlerini,bir mucizeyi ne kadar kastıklarını fark etmiyorlar...yazık değil mi yeni yeni tutunmaya çalışan cana...onun şimdi bugün yarın kalbi atmaya başlayacak...yazık değil mi...bizim sıkıntılarımızı onun o küçücük kalbi de hissedecek...sırf gebeliğin sağlıklı olduğunu kontrol etmek takip altında tutmak adına ne kadar sıkıntı stres yapıyolar hem kendilerine hem bebişlerine...

haklısın bebeğim de.. acemilik işte ya emin olmak istiyorlar..
o bi mucize ve hala rüyada gibiler..
onlarıda anlamak lazım bebeğim... üzme kendini tamam mı kimse yapmaz bi daha

canım merhaba seninle aynı senede evlenmiştik hamişmissin tebrik ederim
bende çalışmalara mayısta başladım bakalım mayıs olmadı. haziranda inşallahh

senin adına da çok sevindim inşallah çok bekletmez hemen gelir
bizim 3. ayımızda oldu Rabbim sana da kısa sürede nasip etsin

slm tatlım ben iyiyim sen nasılsın bebeğin nasıl?

bebek iyi açık görüşümüzü bu pazartesiye aldık heycanla bekliyorum
yarın akşama çaya misafir gelecek arkadaşlar ne yapsam diye düşünüyorum tiramisu yada irmik tatlısı ikisinden birisini seçeceğim artık:
sen nasılsın bol bol çalış bu aya bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…