hadi bakalım bende merak ediyorum valla hemen doğur da görelimaslında durum eşitonda 1. derece akrabada iki ela var (kahve görünüyo güneşte yeşeriyo)
benim 3.dereceden 5 tane maviş var (kimisnde yeşil'e çalan) bakıcaz 6 ay sonra öğreniriz ne de olsa...
Evet bitanem gördüm tşk ederim ummmahhh :))
Arkadaşlar ben bugün dayanamadım yine beta hcg me baktırdım bugünde yükselmiş.
12.06.2013 -45,19
13.06.2013 -90,89
14.06.2013-143,22
çok mutluyum. İnşallah böyle devam eder. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Rabbim ol desin yeter.
Arkadaşlar ben bugün dayanamadım yine beta hcg me baktırdım bugünde yükselmiş.
12.06.2013 -45,19
13.06.2013 -90,89
14.06.2013-143,22
çok mutluyum. İnşallah böyle devam eder. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Rabbim ol desin yeter.
Kızlar mide bulantısı ne zman başlar bana ara ara bulantı geliyor daha 4 haftalık ne zman başlar normal bulantı ve ne zmana kadar sürer bilen varmı ?
çok kızdım ama sana sen o bebişin verdiğin kanlara ihtiyacı olduğunu bilmiyo musun???
Tamam sözzz veriyorum bu sondu baktırmıcam artık :)))
oyhhhh oku oku yoruldum ne kadar ilerletmişsiniz maşallahpazartesi ayvayı yedim ben nasıl okuyacam geçmişi yaaaa belki yarın girerim
hayır ben doktorları anlamıyorum nasıl izin veriyorlar buna....ben bi keresinde sormuştum belli süreler zarfında kan vermem gerekiyo mu betanın yükseldiğini takip etmek için diye...doktor bana demediğini bırakmamıştı...artık beta hcg ile işiniz bitmiştir kızlar...değerinizin 7nin üstüne olduğunu gördükten sonra kan vermeyin boşuna...bu saatten sonra gebelik takibiniz kese boyutuyla olacaktır diye kaç kere anons geçtimmmm:84::84::84::84::84::84:
çookkk sinirlendin:18::18::18::18:
selam herkese
nasılsınız bakalım keyifler nasıl...
sinirlenmek değil güzelim üzülüyorum inan olsun ki üzülüyorum yaa...bu endişeyle ne zamandır bekledikleri ve göbüşlerine sonunda teşrif eden bebişlerini,bir mucizeyi ne kadar kastıklarını fark etmiyorlar...yazık değil mi yeni yeni tutunmaya çalışan cana...onun şimdi bugün yarın kalbi atmaya başlayacak...yazık değil mi...bizim sıkıntılarımızı onun o küçücük kalbi de hissedecek...sırf gebeliğin sağlıklı olduğunu kontrol etmek takip altında tutmak adına ne kadar sıkıntı stres yapıyolar hem kendilerine hem bebişlerine...
asıl sen nasılsın kaçak...bulantın başladı mı iyice
selam herkese
durmak yoook yola devambu akşamda çalışmalara devam durmak yok
selam herkese
hiç sorma bu sabah daha fena oldum ama çözdüm artık sadece sabahları oluyor artık dayancaz o kadar da
canım merhaba seninle aynı senede evlenmiştik hamişmissin tebrik ederim
bende çalışmalara mayısta başladım bakalım mayıs olmadı. haziranda inşallahh
slm tatlım ben iyiyim sen nasılsın bebeğin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?