kardeşi olduğunda ben ufaklığın altını alırken sizin yazıklarını bana okur ne yaziiim anne der ben de bi yandan kak temizler bi yandan ne yazması gerektiğini söylerim...kız olursa büyüyünce o da girer burda hamilelik bekler...burası anneme uğurlu gelmiş beni burda beklemiş ben de meleğimi burda beklicem deranaaaaam torun torbaya bile karıştım hayalimdee
kız benimde canım istedialakasız bir yerde un helvası kokusu alıyorum yaaaa
Hiç forum kullanmamıştım hala çözemedim ki :)) çıkıp tekrar girdigimde topigi bulmak içn savaşıyorum resmen
Afedersiniz Presedürü bilmiyorum beni yönlendirin
1988 Dogumluyum Bat 1106/2013 dü ama geçti ve hamişim
Mcx :))
oohhhhh hayale bakkk
bi düşündüm de gözümde canlandı
bencede öyle olur..
on kere basılsa basardım beğen butonuna...olgunluğuna sakinliğine ve sabrına helal olsun diyorum...
ben ikincinin altını alırken kıza diyorum ya size yazması gereken şeyleri...siz de o sırada ikinciyi doğurmuş yada ikinciye hamile olucaksınız biliyosunuz demi....belki de çifter çifter doğuranınız olucak....yaa anneee biz ne zaman sıla ablanın ikizlerini sevmeye gidicez diye ısrar edicek benimki....
ağzım açık öyle bakıyorum ya yazdıklarına
canım benim iyi ki varsın ya..
benim anneannem ikiz doğurmuş ama yaşamamışlar..
bana da genetik olarak bulaşmış mıdır acep
ağzım açık öyle bakıyorum ya yazdıklarına
canım benim iyi ki varsın ya..
benim anneannem ikiz doğurmuş ama yaşamamışlar..
bana da genetik olarak bulaşmış mıdır acep
güzelim sen de iyi ki varsın....o gen sana bulaşmış olabilir...bulaştıysa da sağlıklısı tontiki bulaşmış olsun...
benimde ananem ikizmiş ama kardeşi ölmüş küçükken babamın tarafında da var dayıları ikizmiş kuzenlerde abimlerde denk gelmedi benim olur mu die düşünüorummm
sağol bebeğim anne tarafımda renkli göz çook var inşallah renkli olur gözleride
zaten annemin gözleri yeşil benimki ela
ayy o renkli göz genini ben çok merak ediyorum bakalım benimkinde ne olucak...bizm sülalede herkes kahverengi gözlü...babannem ve 4 kardeşi maviş sadece....
kocacımın da herkessss maviş bi tek kayınvalidem ve görümcem ela...
mavi olma ihtimali yüksek tatlım..
çünkü her ikinizinde sülalesinde var
listeyi gördün mü tatlım ekledim seni
Kızlar size doyum olmuyor ama ben arkadaşın kınasına kaçar .... p.tesi görüşürüzzz
Kızlar size doyum olmuyor ama ben arkadaşın kınasına kaçar .... p.tesi görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?