Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oohhhhh hayale bakkk
bi düşündüm de gözümde canlandı
bencede öyle olur..

alakasız bir yerde un helvası kokusu alıyorum yaaaa
kız benimde canım istedi

canım ben Google'da direkt topiğin ismini yazıyorum sayfa geliyor..
hemen ekliyorum tatlım

oohhhhh hayale bakkk
bi düşündüm de gözümde canlandı
bencede öyle olur..

ben ikincinin altını alırken kıza diyorum ya size yazması gereken şeyleri...siz de o sırada ikinciyi doğurmuş yada ikinciye hamile olucaksınız biliyosunuz demi....belki de çifter çifter doğuranınız olucak....yaa anneee biz ne zaman sıla ablanın ikizlerini sevmeye gidicez diye ısrar edicek benimki....

yeni boş sekme açtığınızda bikaç çok girilen sayfa var ya...oraya ekledim ben bu topiğin linkini...iki tıkla açılıyo

ağzım açık öyle bakıyorum ya yazdıklarına
canım benim iyi ki varsın ya..
benim anneannem ikiz doğurmuş ama yaşamamışlar..
bana da genetik olarak bulaşmış mıdır acep

güzelim sen de iyi ki varsın.... o gen sana bulaşmış olabilir...bulaştıysa da sağlıklısı tontiki bulaşmış olsun...

benimde ananem ikizmiş ama kardeşi ölmüş küçükken babamın tarafında da var dayıları ikizmiş kuzenlerde abimlerde denk gelmedi benim olur mu die düşünüorummm

güzelim sen de iyi ki varsın.... o gen sana bulaşmış olabilir...bulaştıysa da sağlıklısı tontiki bulaşmış olsun...

sağol bebeğim anne tarafımda renkli göz çook var inşallah renkli olur gözleride
zaten annemin gözleri yeşil benimki ela

benimde ananem ikizmiş ama kardeşi ölmüş küçükken babamın tarafında da var dayıları ikizmiş kuzenlerde abimlerde denk gelmedi benim olur mu die düşünüorummm

bi taşla iki kuş vurmuş oluruz
duydun mu kız buschyimm ikizim olursa sen bana yetişeceksin

Son düzenleme:
sağol bebeğim anne tarafımda renkli göz çook var inşallah renkli olur gözleride
zaten annemin gözleri yeşil benimki ela

ayy o renkli göz genini ben çok merak ediyorum bakalım benimkinde ne olucak...bizm sülalede herkes kahverengi gözlü...babannem ve 4 kardeşi maviş sadece....
kocacımın da herkessss maviş bi tek kayınvalidem ve görümcem ela...

mavi olma ihtimali yüksek tatlım..
çünkü her ikinizinde sülalesinde var

Kızlar size doyum olmuyor ama ben arkadaşın kınasına kaçar .... p.tesi görüşürüzzz

mavi olma ihtimali yüksek tatlım..
çünkü her ikinizinde sülalesinde var

aslında durum eşit onda 1. derece akrabada iki ela var (kahve görünüyo güneşte yeşeriyo)
benim 3.dereceden 5 tane maviş var (kimisnde yeşil'e çalan) bakıcaz 6 ay sonra öğreniriz ne de olsa...

Kızlar size doyum olmuyor ama ben arkadaşın kınasına kaçar .... p.tesi görüşürüzzz

kınayı getir caydinnnn parmağın batır caydinnnn:123:
güle güle tatlım kendine iyi bak görüşürüz:79: :79:

Arkadaşlar ben bugün dayanamadım yine beta hcg me baktırdım bugünde yükselmiş.
12.06.2013 -45,19
13.06.2013 -90,89
14.06.2013-143,22

çok mutluyum. İnşallah böyle devam eder. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Rabbim ol desin yeter.

Kızlar mide bulantısı ne zman başlar bana ara ara bulantı geliyor daha 4 haftalık ne zman başlar normal bulantı ve ne zmana kadar sürer bilen varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…