Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun canım

gecmıs olsun kuzum 2kat dıkkat edecegız artık bakanımda yok wallı kendı lendıme ypyorum kndım yemege calısıyorum ahhh kocisim olsaydı pamuklara sarardı Allahtan afedersınz burnum akıyorda yuzum basım agrımıyor Rabbım mercımeklerımızı korusun ınsallahhh

slm ne haber nasılsınız kızlar yarın mısafır var ardahandan gıremıyecegım sanırım pek fazla

benım cok fena cok gecmıyo bakalım nasıl temızlık yapıcam sımdı onu dusunuyorum

mutfakta falan midem bulanıyo çok ama kusma olmuyo...yavaş yavaş yap temizliğini çok yorma kendini hamilesin sen o kadar da kusura bakmasın gelen...

seesozden mrb:) ya benım ovulasyon testi 6ıncı gün bugün.diğer günlere göre biraz daha koyu ama tamamen eşit değil.1 tane testim kaldı inşallah yarına kopkoyu olur

seesozden mrb:) ya benım ovulasyon testi 6ıncı gün bugün.diğer günlere göre biraz daha koyu ama tamamen eşit değil.1 tane testim kaldı inşallah yarına kopkoyu olur

kimse yok mu ya bugün bayagı koyuydu ıkıncı çizgi.hemen hemen aynı gibiydi..ama yine de soluktu diğerine göre son 1 cubuk kaldı acaba yarına tamamen eşitlenir mi çizgiler..

Merhaba canım kusura bakma geç okudum mesajını. Benim test hafif koyu ölü sonraki 2 gün kopkoyu çıkmıştı.elinde başka testte yoksa sen yarında testi yap eğer koyu ise yarını değerlendir. Sen her ihtimale karşı bu hafta gün aşırı iliskiye devam et bence:))

Bu ayda bebek yok Daha önce doktora gittim yumurtalıkların çalışıyo dedi. Adetin 3. günü yapılacak olan bir takım hormon tahlilleri istedi yarın gidip yaptırcam bakalım. Her ay kendimi hamile gibi hissediyorum ama yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…