sevilay geçmiş olsun arkadaşım ben de çok kötüyümağzım burnum tıkalı..tabi başım ağrıyor tıkanınca...bulanıp kusup dururken doğru dürüst beslenemedim ve vücut direncim düştü....hava da bir iyi bir kötü olunca dört bacak yatıyorum devamlı,hiçbir şey yapamıyorum
sevilay geçmiş olsun arkadaşım ben de çok kötüyümağzım burnum tıkalı..tabi başım ağrıyor tıkanınca...bulanıp kusup dururken doğru dürüst beslenemedim ve vücut direncim düştü....hava da bir iyi bir kötü olunca dört bacak yatıyorum devamlı,hiçbir şey yapamıyorum
ayy biriçok fena saydırıyo banakulağım nasıl çınlıyo anlatamam
slm ne haber nasılsınız kızlar yarın mısafır var ardahandan gıremıyecegım sanırım pek fazla
ıyım canı sadece bıraz kustum
biter inşallah...heeeyyy benim kusmam bitti galiba artıkkk
benım cok fena cok gecmıyo bakalım nasıl temızlık yapıcam sımdı onu dusunuyorum
mutfakta falan midem bulanıyo çok ama kusma olmuyo...yavaş yavaş yap temizliğini çok yorma kendini hamilesin sen o kadar da kusura bakmasın gelen...
seesozden mrb:) ya benım ovulasyon testi 6ıncı gün bugün.diğer günlere göre biraz daha koyu ama tamamen eşit değil.1 tane testim kaldı inşallah yarına kopkoyu olur
seesozden mrb:) ya benım ovulasyon testi 6ıncı gün bugün.diğer günlere göre biraz daha koyu ama tamamen eşit değil.1 tane testim kaldı inşallah yarına kopkoyu olur
Bu ayda bebek yokDaha önce doktora gittim yumurtalıkların çalışıyo dedi. Adetin 3. günü yapılacak olan bir takım hormon tahlilleri istedi yarın gidip yaptırcam bakalım. Her ay kendimi hamile gibi hissediyorum ama yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?