günaydın nasılsın canım?
iim canım saol sen nasılsın?
bende iyiyim çook şükür yaramaz bişey yok
aman ii ol tatlım takip ediyoru bakıorm arada bir ne var ne yok die eskisi kadar sık gremiorm....
tesekkr ederm canım okadar yoğunumki anlatamm ya annmleri ble grmeye gdeiorm çoğu zamn çok yoruluorm ....evet tatlım eskiden hergün gelirdin şimdi çook yoğun olduğunu yazmışsın.. yeni işe girmişsin tatlım hayırlı olsun
ben gelmeyeli ne kadar çok kişi gelmiş üstelik hamişlerde atmış:))) çok güzel ya allahım bizde versin:)
tesekkr ederm canım okadar yoğunumki anlatamm ya annmleri ble grmeye gdeiorm çoğu zamn çok yoruluorm ....
evet canım çook arkadaşımız katıldı aramıza hepside çook iyi insanlar seninde tanışmanı isterim..
evet hamişlerimiz hergün artıyor..
inşallah bizede nasip olur tatlım..
topiğe ilgi çook iyi maşallah
fazla yorulmamaya çalış tatlım hastalığın geçti mi tamamen..
şimdi nasılsın?
çalışmalara devam mı bebek için
çalışmalara tam gaz devam canım pazartesi gnü randevum var dktra gdcem bakalm herkes beklmee ameliyatan snra sonra pişman olrsun dio bakalm bir grşcem ya çok tedrgnm bazen çok umutsuzum bazen çok mutluyum olcak diorm blmiorm ttatlım ya psikolojm çok bzldu....
canım kafan çook karışmış ya okurken benimki bile karıştı:44:
sen sabırlı ol canım stresten uzak durmaya çalış ve boool boll dua et tamam mı tatlım
rabbim zamanı gelince verir zaten sen kendini yıpratma olur mu bitanem
canım sen kimseyi dinleme sen rabbime dua et o hep yanında..kafam gercekten çok karışık tatlım ya herkes farklı bişey sylüo kme inanıcagımışasrdım valla
Kızlarrrr nasılsınızzzzz?? Yakaladım seni38s im sonunda:))
Kızlarrrr nasılsınızzzzz?? Yakaladım seni38s im sonunda:))
Özlemezmiyim yavrucum seni gördümaltın bulmuş gibi oldum:))) iyi olmaya çalışıyorum :) midem ağrıyor dün ki haberlerden bu yana..canım sen kimseyi dinleme sen rabbime dua et o hep yanında..
iyiyim kuzucum sen nasılsın?
özledin mi kız beni
hg iiz sen nasılsın atlım?
Özlemezmiyim yavrucum seni gördümaltın bulmuş gibi oldum:))) iyi olmaya çalışıyorum :) midem ağrıyor dün ki haberlerden bu yana..
Hoşbulduk canım işte biraz stres sinir üzüntü hakim istanbul karışık malum((
Özlemezmiyim yavrucum seni gördümaltın bulmuş gibi oldum:))) iyi olmaya çalışıyorum :) midem ağrıyor dün ki haberlerden bu yana..
((
Ayy walla yasakladım kendime zaten face fln yok bitti rabbim yardımcımız olsun da milletimiz hep bütün beraber kalsın inşallah.oyy kuzucum yerim ben seni kız
haber izlemeyi yasaklıyorum tatlım sana bundan sonra tamam mı
eet canım ankarada öle çok karışık bakalm sonuç ne olcak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?