en iyisini yapmışsın tatlım..Ayy walla yasakladım kendime zaten face fln yok bitti rabbim yardımcımız olsun da milletimiz hep bütün beraber kalsın inşallah.
?
gunaydın canlarımmm iyi pazarlarrr
Hoşgeldin nasılsın anne güzeli:)))gunaydın canlarımmm iyi pazarlarrr
en iyisini yapmışsın tatlım..
amin canım inşallah rabbim akıl fikir versin herkese inşallah bu ayak oyunlarına gelmezler inşallah bi daha da..
iyi pazarlar canım nasılsın?
Âmin canım inşallah çok geç olmaz(
iyiyim 38s im aynıı istexbiraz kasık agrılarım vardı gece idare ettimm sen naılsın seesözdencim hersey yolundamı??/
Teşekkür ederim canım yolunda çok şükür birleşime var mı bebek adına? Yarın mı gideceksin doktora?iyiyim 38s im aynıı istexbiraz kasık agrılarım vardı gece idare ettimm sen naılsın seesözdencim hersey yolundamı??/
amin canım
bugün burda çook güzel bi hava var ya içim kıpır kıpır
aman iyi ol canım benim bebiş nasıl?
mrb arkadaşlar ben geldim nasılsınız?? size bi sorum olacak ben ovulasyon testinin sonuncusunu yaptım bugün.5 gün hep silik çıktı ikinci çizgi.6ıncı gün,yanı dün ikinci cizgi baya koyuydu ama yine de eşit değildi diğeriyle.. bugün de son testi yaptım yine iyice silikleşmişti..anlamadım ben bu işten bişey yumurtlamadım mı ben şimdi:S
Teşekkür ederim canım yolunda çok şükür birleşime var mı bebek adına? Yarın mı gideceksin doktora??
ewet teyzesı yrn gıdıceZ dr ye umarım guzel haberlerle gelirim. tubıs14 ovu testı ypmaya erken baslamıssın gıbı gelıyorr bana
Teşekkür ederim canım yolunda çok şükür birleşime var mı bebek adına? Yarın mı gideceksin doktora??
ewet teyzesı yrn gıdıceZ dr ye umarım guzel haberlerle gelirim. tubıs14 ovu testı ypmaya erken baslamıssın gıbı gelıyorr bana
Teyzesi yesin onun Minnak poposunu:)) ikiniz hakkındaki güzel haberlerinizi bekliyoruz yarına o zaman))
Canım Hoşgeldin sana cevap yazmıştım ben.testi hep aynısaatte yapman gerek hergün test yapmadan önce sıvı almayı kesmen gerek belki bu gün fazla sıvı almışsanız hepsi etkiler test sonucunu
yok testii hep aynı saatte yaptım zaten.son 3 saat önce sıvı almadım.tuvalete bile cıkmadan yaptım.ama yine de hergün cok silik cıktı. bi tek dün baya koyuydu ama yine de eşit değildi.. bugün de yine cok silik cıktı.:S umarım yumurtlama gercekleşmiştir. bu arada 2 günde bir çalışmaya da devam ettik.inşallah bu ay tutmuştur
ben de geldiiim iyi pazarlar
hoşgeldin kuzum iyi pazarlar :)
uyuyakalmıştı benimki ama telefonu çaldı uyandı gene çıktım benyarın bol bol görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?