Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayy walla yasakladım kendime zaten face fln yok bitti rabbim yardımcımız olsun da milletimiz hep bütün beraber kalsın inşallah.
?
en iyisini yapmışsın tatlım..
amin canım inşallah rabbim akıl fikir versin herkese inşallah bu ayak oyunlarına gelmezler inşallah bi daha da..

gunaydın canlarımmm iyi pazarlarrr

iyi pazarlar canım nasılsın?

iyiyim 38s im aynıı istexbiraz kasık agrılarım vardı gece idare ettimm sen naılsın seesözdencim hersey yolundamı??/

iyiyim 38s im aynıı istexbiraz kasık agrılarım vardı gece idare ettimm sen naılsın seesözdencim hersey yolundamı??/
Teşekkür ederim canım yolunda çok şükür birleşime var mı bebek adına? Yarın mı gideceksin doktora?
amin canım
bugün burda çook güzel bi hava var ya içim kıpır kıpır

Ohh ne güzel bebeğim burada bi açık bi kapalı bunaltıcı bir hava var:)

mrb arkadaşlar ben geldim nasılsınız?? size bi sorum olacak ben ovulasyon testinin sonuncusunu yaptım bugün.5 gün hep silik çıktı ikinci çizgi.6ıncı gün,yanı dün ikinci cizgi baya koyuydu ama yine de eşit değildi diğeriyle.. bugün de son testi yaptım yine iyice silikleşmişti..anlamadım ben bu işten bişey yumurtlamadım mı ben şimdi:S

Canım Hoşgeldin sana cevap yazmıştım ben.testi hep aynısaatte yapman gerek hergün test yapmadan önce sıvı almayı kesmen gerek belki bu gün fazla sıvı almışsanız hepsi etkiler test sonucunu

Canım Hoşgeldin sana cevap yazmıştım ben.testi hep aynısaatte yapman gerek hergün test yapmadan önce sıvı almayı kesmen gerek belki bu gün fazla sıvı almışsanız hepsi etkiler test sonucunu

yok testii hep aynı saatte yaptım zaten.son 3 saat önce sıvı almadım.tuvalete bile cıkmadan yaptım.ama yine de hergün cok silik cıktı. bi tek dün baya koyuydu ama yine de eşit değildi.. bugün de yine cok silik cıktı.:S umarım yumurtlama gercekleşmiştir. bu arada 2 günde bir çalışmaya da devam ettik.inşallah bu ay tutmuştur

Sen hiç merak etme canım yapman gerekeni yapmışsın zaten.inşallah 2 günde bir devam et Allah'ın izniyle bebeğine kavuşursun..

Kızlar ben dayanamadım cuma günü kan testi yaptırdım bata 3 gün vardı sonuç 0,3 çıkmış yani bebiş yokmuş anladım doktora daha göstermedim sonucu pzt gel demişti ama gitmeyi düşünmüyorum belli olmadığı. Şimdi sorum şu ben bir ay önce de kan tahlili yaptırmıştım kansızlık için onda da beta hcg ölçmüşlerdi o 0 çıktı şimdi 0,3 olmuş neden öyle değişiyor mu acaba sürekli bu hormonun kandaki değeri fikri olan var mı

kızlarr reglim cuma itibari ile bitti..ilk kanamamın olmasından bugün 9. gün oluyor...ve biz 2gündür başladık bakalım çalışmalara biliyorum erken ama internetten okuduğum kadarı ile kadınlarda değişiklik gösteriyormuş yumurtlama dönemi...hadi bakalım işş bu ay başarılı oluruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…