Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tattlım bat günün yakın olduğu için olabilir malum hormonlar değişmeye başlıyor o günlerde...bat gününü bekle adet olmazsan eğer o zaman birkaç gün sonra tekrar yaptır ve o zaman 2 sonucu doktorune göster tatlım...inş bu değer 3-4 kat artarrrr ve bebiş gelir..

Canım umudunu yitirme inşallah önümüzdeki ay daha sıkı çalışırız hepimizin beBekleri olur:) benim 6.87 çıktığı bile oldu değişiklik gösteriyor beta hcg çok az miktarda başka bir hücre grubundan salgılanıyor 0.1 ler 1.2 ler ondan kaynaklanıyormuş içini ferah tut boşver sen onları denemeye devam:)))

Inşallah canim benim :))

Evet bi dahaki aya kaldı umutlar

selam bende 2. bebeği istiyorum nasipse 4.5 yaşında bir kızım var
pkoluyum oyüzden ilk aydan klomene başladım ayın 28 adet günüm yani aslında öyle umuyorum :)
mayısın 28de olmuştumeğer yumurtalar klomene cevap verdiyse 28-30 gibi adet görürüm inşallah
benide listeye alırmısınız belki uğurlu gelir

adet görürüm inşallah derken :) tabi öncelikli duam bebiş ama nasip bu ay değilsede adetim düzeninde gelsin
çok sıkıldım 3 ayda bir adet görmekten

slm kızlar bende aranıza yeni katılanlardanım bizde bebiş istiyoruz 4 aydır her ay testin sonucunda tek çizgi görmek çok üzüyor beni bu ay 3 gün gecikti ama ben test yapmaya korkuyorum ama bu ay hamileymişim gibi geliyor bana belirtiler daha fazla çünkü bu ay 3-4 gün daha bekleyip öyle yapacağım testi bakalım sonuç ne olacak?? Raabim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder inş...

Son düzenleme:

Hanımlar merhaba,

Bugün 3. gün oldu pembemsi akıntı peçeteye gelmeye devam ediyor,karnım ve belim ara ara ağrıyor adet olacakmışım gibi ama gelen giden yok hala
Off ne oluyor anlayamadım yaaa
BAT ım perşembe günü,daha 4 gün var yani,evde test yapsam,olsada çıkmaz ki değil mi?

yok canım daha belli olmaz bir iki gün daha bekle sonra kan testi yaptırırsın hadi bakalım hayırlısı

Merhaba kızzllaarr.. Kınamızı, bebek mevlüdümüzü, düğünümüzü yaptık eve geldik... öldüm tabbii yorgunluktan...

Bu arada ovü testini yapmaya devam ettim.. C.tesi günü yaptığımda diğerlerinden daha koyu çıktı ama diğeri ile eşit değildi... (C.tesi sabahtan çalıştık bu arada )....

Bugün ise saat 5 Te yapabildim (diğer günler saat 3 te yapıyordum) bu sefer diğer günler yaptığım gibi silik çizgi vardı.... ben anlamadım yumurtlama günüm salı olması lazım... Test dün koyuydu ama eşit değildi bugün niye silik çıktı fikri olan var mı böyle mi oluyor? :26::26:

tutmuştur belki hemen cumartesi günü tuttu artık daha da ne yumurtlucam diye silik çıkmıştır

tutmuştur belki hemen cumartesi günü tuttu artık daha da ne yumurtlucam diye silik çıkmıştır

kızzzz ağzından bal damlıyoooo bbaalallll

İnşallahhh iinşallaahhh.. Tuttuysa göbek adını senin adın koyucam

Kına da düğünde de hopladık zıpladık

kızzzz ağzından bal damlıyoooo bbaalallll

İnşallahhh iinşallaahhh.. Tuttuysa göbek adını senin adın koyucam

Kına da düğünde de hopladık zıpladık

hiiiç önemldi değil canım tutcak olduktan sonra istersen trambolinde zıplaa :122::122::122::122::122::122::122::122::122:

hiiiç önemldi değil canım tutcak olduktan sonra istersen trambolinde zıplaa :122::122::122::122::122::122::122::122::122:

vallaaa bende hep aklımda ? işareti ile dolandım.. tuttuysa şimdi oynuyorum diye tuttmazsa

ayy iyicene paranoyak oldum

aman salla testleri şekerim...eskiden testmii varmış..bak analarımıza Allaha emane gitmişler biz olmuşuzzz demi ama
inş cumartesi sabah tutmuştu ( bizde c.tesi sabah ilk denemyi yaptık) bakarsın aynı anda hamiş kalırızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…