Kızlar ben dayanamadım cuma günü kan testi yaptırdım bata 3 gün vardı sonuç 0,3 çıkmış yani bebiş yokmuş anladımdoktora daha göstermedim sonucu pzt gel demişti ama gitmeyi düşünmüyorum belli olmadığı. Şimdi sorum şu ben bir ay önce de kan tahlili yaptırmıştım kansızlık için onda da beta hcg ölçmüşlerdi o 0 çıktı şimdi 0,3 olmuş neden öyle değişiyor mu acaba sürekli bu hormonun kandaki değeri fikri olan var mı
Kızlar ben dayanamadım cuma günü kan testi yaptırdım bata 3 gün vardı sonuç 0,3 çıkmış yani bebiş yokmuş anladımdoktora daha göstermedim sonucu pzt gel demişti ama gitmeyi düşünmüyorum belli olmadığı. Şimdi sorum şu ben bir ay önce de kan tahlili yaptırmıştım kansızlık için onda da beta hcg ölçmüşlerdi o 0 çıktı şimdi 0,3 olmuş neden öyle değişiyor mu acaba sürekli bu hormonun kandaki değeri fikri olan var mı
tattlım bat günün yakın olduğu için olabilir malum hormonlar değişmeye başlıyor o günlerde...bat gününü bekle adet olmazsan eğer o zaman birkaç gün sonra tekrar yaptır ve o zaman 2 sonucu doktorune göster tatlım...inş bu değer 3-4 kat artarrrr ve bebiş gelir..
Canım umudunu yitirme inşallah önümüzdeki ay daha sıkı çalışırız hepimizin beBekleri olur:) benim 6.87 çıktığı bile oldu değişiklik gösteriyor beta hcg çok az miktarda başka bir hücre grubundan salgılanıyor 0.1 ler 1.2 ler ondan kaynaklanıyormuş içini ferah tut boşver sen onları denemeye devam:)))
kaçıncı denemen canım acaba
Hanımlar merhaba,
Benim BAT ıma daha 6 gün var,dünden beri belim kopuyor resmen,çokta gazım var..
Az önce tuvalete gittim peçeteye 2 damla çok açık pembe akıntı geldi ; sizce bu ne demek?
3 gündür midemde bi tuhaf ekşime de var..
İstanbul'da hava 3 gündür malum,üşütmüş müyümdür yoksa hamiş miyimdir sizce?
Bu pembe akıntı adetimden hemen önce gelirdi normalde (haberciydi yani) 6 gün önce regl olmam mümkün değil , offf kafam çok karıştı yaa yardım edin ne olur
Hanımlar merhaba,
Bugün 3. gün oldu pembemsi akıntı peçeteye gelmeye devam ediyor,karnım ve belim ara ara ağrıyor adet olacakmışım gibi ama gelen giden yok hala
Off ne oluyor anlayamadım yaaa
BAT ım perşembe günü,daha 4 gün var yani,evde test yapsam,olsada çıkmaz ki değil mi?
yok testii hep aynı saatte yaptım zaten.son 3 saat önce sıvı almadım.tuvalete bile cıkmadan yaptım.ama yine de hergün cok silik cıktı. bi tek dün baya koyuydu ama yine de eşit değildi.. bugün de yine cok silik cıktı.:S umarım yumurtlama gercekleşmiştir. bu arada 2 günde bir çalışmaya da devam ettik.inşallah bu ay tutmuştur
Merhaba kızzllaarr.. Kınamızı, bebek mevlüdümüzü, düğünümüzü yaptık eve geldik... öldüm tabbii yorgunluktan...
Bu arada ovü testini yapmaya devam ettim.. C.tesi günü yaptığımda diğerlerinden daha koyu çıktı ama diğeri ile eşit değildi... (C.tesi sabahtan çalıştık bu arada)....
Bugün ise saat 5 Te yapabildim (diğer günler saat 3 te yapıyordum) bu sefer diğer günler yaptığım gibi silik çizgi vardı.... ben anlamadım yumurtlama günüm salı olması lazım... Test dün koyuydu ama eşit değildi bugün niye silik çıktı fikri olan var mı böyle mi oluyor? :26::26:
tutmuştur belki hemen cumartesi günütuttu artık daha da ne yumurtlucam diye silik çıkmıştır
kızzzz ağzından bal damlıyoooo bbaalallll
İnşallahhh iinşallaahhh.. Tuttuysa göbek adını senin adın koyucam
Kına da düğünde de hopladık zıpladık
hiiiç önemldi değil canım tutcak olduktan sonra istersen trambolinde zıplaa :122::122::122::122::122::122::122::122::122:
vallaaa bende hep aklımda ? işareti ile dolandım.. tuttuysa şimdi oynuyorum diye tuttmazsa
ayy iyicene paranoyak oldum
yok canım takma çok...bak biçok hamile haberi aldık ve bu sefer o kadar takmadım diyo çoğu...
Aynen canım yaaa takmıcam kafaya ne yapayım olmazsa birdahaki aya inşallah
Merhaba kızzllaarr.. Kınamızı, bebek mevlüdümüzü, düğünümüzü yaptık eve geldik... öldüm tabbii yorgunluktan...
Bu arada ovü testini yapmaya devam ettim.. C.tesi günü yaptığımda diğerlerinden daha koyu çıktı ama diğeri ile eşit değildi... (C.tesi sabahtan çalıştık bu arada)....
Bugün ise saat 5 Te yapabildim (diğer günler saat 3 te yapıyordum) bu sefer diğer günler yaptığım gibi silik çizgi vardı.... ben anlamadım yumurtlama günüm salı olması lazım... Test dün koyuydu ama eşit değildi bugün niye silik çıktı fikri olan var mı böyle mi oluyor? :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?