- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
Yok üzülmeme fırsat kalmadı hayatım zaten ben tarihi battan geç yazdırmıştım bat günü gelmeden bat geldi:)))) a aaaa dedim kaldım ay acaba hamilemiyim bile diyemedim:)))walla evlendiğimde Nisan çocuğu yapacağım ben Temmuz'da hamile kalıcam diyordum sonunda orayageldim :))) hamilesin hislerine güvenirmiş inşallah canım benimteşekkür ederim güzelyüreğin için:))))
bebişi bizden daha byük hamiş arkadaşlar bişey sorucam sizde kıllanma oldu mu???göbek deliğimin etrafındaki ufak tefek sarı tüyler belirgin ve koyu renk olmaya başladı...sizde de oldu mu bu neden olur bi vitamin eksikliği mi fazlalığı mı ki???:44:
hormonlar değişime uğradığı için bazı kişilerde kıllanma oluyormuş, bazı kişilerde de saç dökülmeleri falan artıyormuş. Ben zaten hep tüylü olduğum için arttı mı artmadı mı farkında değilim inan ki :))))
kızlar selamm..iş yoğunluğu çok fena arttı bi de eşimle şehir dışına gidip geldik o yüzden kaç gündür giremedim
neler kaçırdım yeni haberler var mı?
sevilayemre hamiş olduğunu tahmin ediyordum canım hayırlı uğurlu olsun
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebişini inşallaahh
Canıımm inanırmısın eşimle hep temmuz sonu ağustos gibi çalışmaya başlayalım nisan çocuğu olsun diye konuşuyorduk.. Sonra dayanamayıp erken başladık çalışmaya 2 deneme tırt 3. denemedeyiz buda olmazsa birdahaki ay tam planladığımız gibi olacak
Sorma canım yaa sanırım ikimizde hayallerimizle bedenimizi yönetminiz farkında olmadan:)))) ayy artık olsun ne zaman olursa olsun yeter ki olsun modundayımmm:)) Bide iyiki erken başlamışız denemeye heee:)
yaaa kızlaaarrr niye tenhalaştık ve suskunlaştık geneeee
Sorrrrmmmmaaa hiç bu kadar zor olacağını düşünmediğimden erteledim aslında hep 30 Temmuzda 2 yıllık evli olucam nerdeyse 1,5 yıl erteledim bilseydim 6. aydan sonra başlardım rahat rahat devam ederdim
p.tesi rehaveti var herkeste
ya ben 4.yılımızı da kutladık 31 mayısta takvimimden de belli olduğu üzre bu denememin 2.ayı ama ben de keşke bu kadar ertelemeseymişim diyorum sizler gibi
ya ben 4.yılımızı da kutladık 31 mayısta takvimimden de belli olduğu üzre bu denememin 2.ayı ama ben de keşke bu kadar ertelemeseymişim diyorum sizler gibi
olabilir...yaaa caydinnnn söyle şu günlere çabuk geçsinler artık:84::84::84::84::84::84:bebeğimi görmek istiyorum bir an evvel....
Yaşın kaç canım ? Ben 28 i bitiricem
ben de acaba erken mi davrandık diyorum...:26:ama sonra ilkten bi tane olsun da ikinciyi geç yaparız diyorum
şşşşiiişşşttt günleeerrr çabuk geçin bakkkiiimmm yeğenimizi görcezz
erken yaşta anne olmak güzel bak benim yaşıma geldiğinde çocuğun 4 yaşında olucak ne güzel
evet ama ben de o yaşa nasıl geldiğimi anlayamamış olucam...ben ne ara 23-24 oldum da yaşım 26ya geldi dicem:111::111::111::111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?