Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canıımm inanırmısın eşimle hep temmuz sonu ağustos gibi çalışmaya başlayalım nisan çocuğu olsun diye konuşuyorduk.. Sonra dayanamayıp erken başladık çalışmaya 2 deneme tırt 3. denemedeyiz buda olmazsa birdahaki ay tam planladığımız gibi olacak

kızlar selamm..iş yoğunluğu çok fena arttı bi de eşimle şehir dışına gidip geldik o yüzden kaç gündür giremedim
neler kaçırdım yeni haberler var mı?
sevilayemre hamiş olduğunu tahmin ediyordum canım hayırlı uğurlu olsun
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebişini inşallaahh

aaaayyy çıldırcam internette bi sorun var anlamadım ne olduğunu bi sayfayı açıyo bi sayfayı açmıyo...dsl sorunu diyo geçiyo salak şey!!!

hormonlar değişime uğradığı için bazı kişilerde kıllanma oluyormuş, bazı kişilerde de saç dökülmeleri falan artıyormuş. Ben zaten hep tüylü olduğum için arttı mı artmadı mı farkında değilim inan ki :))))

ayy benim gözle görülür bi artış oldu...buğday tenliyim ve göbeğimde tüyler sarı ve belirsizdi adı üstünde tüydü...ama şimdi bildiğin kalın uzun kıllara dönüştüler:26: bide göbek çevresindeki kıllar yukarı döndü

cnm cok tsk ederm amın ınsallah darısı olmayanlrn basına ınsallah

Sorma canım yaa sanırım ikimizde hayallerimizle bedenimizi yönetminiz farkında olmadan:)))) ayy artık olsun ne zaman olursa olsun yeter ki olsun modundayımmm:)) Bide iyiki erken başlamışız denemeye heee:)

Sorma canım yaa sanırım ikimizde hayallerimizle bedenimizi yönetminiz farkında olmadan:)))) ayy artık olsun ne zaman olursa olsun yeter ki olsun modundayımmm:)) Bide iyiki erken başlamışız denemeye heee:)

Sorrrrmmmmaaa hiç bu kadar zor olacağını düşünmediğimden erteledim aslında hep 30 Temmuzda 2 yıllık evli olucam nerdeyse 1,5 yıl erteledim bilseydim 6. aydan sonra başlardım rahat rahat devam ederdim

Sorrrrmmmmaaa hiç bu kadar zor olacağını düşünmediğimden erteledim aslında hep 30 Temmuzda 2 yıllık evli olucam nerdeyse 1,5 yıl erteledim bilseydim 6. aydan sonra başlardım rahat rahat devam ederdim

ya ben 4.yılımızı da kutladık 31 mayısta takvimimden de belli olduğu üzre bu denememin 2.ayı ama ben de keşke bu kadar ertelemeseymişim diyorum sizler gibi

ya ben 4.yılımızı da kutladık 31 mayısta takvimimden de belli olduğu üzre bu denememin 2.ayı ama ben de keşke bu kadar ertelemeseymişim diyorum sizler gibi

ben de acaba erken mi davrandık diyorum...:26:ama sonra ilkten bi tane olsun da ikinciyi geç yaparız diyorum

Yaşın kaç canım ? Ben 28 i bitiricem

ben 87 liyim canım 23 nisan doğumluyum 26 şu an yani 27 ye doğru gidiyorum

ben de acaba erken mi davrandık diyorum...:26:ama sonra ilkten bi tane olsun da ikinciyi geç yaparız diyorum

erken yaşta anne olmak güzel bak benim yaşıma geldiğinde çocuğun 4 yaşında olucak ne güzel

erken yaşta anne olmak güzel bak benim yaşıma geldiğinde çocuğun 4 yaşında olucak ne güzel

evet ama ben de o yaşa nasıl geldiğimi anlayamamış olucam...ben ne ara 23-24 oldum da yaşım 26ya geldi dicem:111::111::111::111:

Son düzenleme:
evet ama ben de o yaşa nasıl geldiğimi anlayamamış olucam...ben ne ara 23-24 oldum da yaşım 26ya geldi dicem:111::111::111::111:

Herşeyin iyi kötüsü var işte bende kendimi hiç erken yaşta evlenmeye hazır hissetmedim bekledim bekledim sonra hayırlısıyla evlendim ama tabii bu arada yaş gitmiş oldu derken evliliğin tadını çıkartalım dedik çocuk için hazır hissetmedik şimdide olsun olsun diye kıvranıyoruz... Eşim habire rüyasında beni hamile görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…