Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tırnağın varsa başını kaşı demişler kuzucum
ben yapardım yakın olsaydık.. bu arada fotolar müthiş

valla bende nerde o kadar beceriklilik en son yaptığımda pilav gibi olmuştu

çok teşekkür ederim utandım

çok sağolun canlarımm...38im üniye hazırlanıyodum o fotoda....saç rengi konusunda basbelamm ben de pişman oldum sarıdan ama dönemiyorum ki artıkkk :44:

nasip olursa konyaya gitmeyi çook istiyorum ben karatayda dayım oturuyor.. ereğlide de eşimin kuzeni var..

anaaa bizim evimizde karatayda yaaa inşallah denk geliriz bir gün :)))

ayy samsunda mısın yakınız kız bende amasyadayım

samsundayım canım benim Amasya çok yakın kız buraya 2 saatlik yol neredeyseee hatta kiraz festivaline gelmeyi çok istiyordum denk gelmedi malesef :)))

çok sağolun canlarımm...38im üniye hazırlanıyodum o fotoda....saç rengi konusunda basbelamm ben de pişman oldum sarıdan ama dönemiyorum ki artıkkk :44:

olsun kuzum benim sen her halinle güzelsiinn :))) bebişin sana benzesinn

valla bende nerde o kadar beceriklilik en son yaptığımda pilav gibi olmuştu

çok teşekkür ederim utandım
bi dahakine yaparsın tatlım ben inanıyorum hamaratlık var senin içinde..
utanma kuzucum

Aslında yemekle aram iyi değildir 1 haftadır iştahsızlığım var. Ama iki gündür çekiyordu kısırı. Olsun benim yerime de. :)
canım sen hamile misin.. bi yere yazmışsın herhalde ordan gördüm ya.. kusuruma bakma ya..

hmm anladım tatlım...
bende bi siyah yapmıştım lise 4.teyken.. bi türlü çıkmadı ya sinir olmuştum..
sonunda kurtuldum:))
şimdi doğal saç rengimdeyim

saçlarını uzat ve sarı yap o resimde ki gibi hemeeeennnnnnnnn

saclarım suan karamel tonlarında ama kısa tabı uzatamıyorum artık dugunden sonra kestırdım daha uzatamıyorum ama önumuzdekı aylarda röfleye gececem bakalım bebek olmazsa olursa cıngene gibi gezerım dipler cıkmıs sekılde :)

bi ara derin sessizlik oldu ama herkes resimlere bakıyordu sanırım birbirinin

o resmin çook hoştu kız ondan söyledim ama karar senin tabii
offff işler çok yogun sizi takip edemiyoreeeee (

kolay gelsin tatlım

ah biri benden bahsetti sanırsam :) komple sarıydı ve hamile kalınca......kaldı işte.....

ah biri benden bahsetti sanırsam :) komple sarıydı ve hamile kalınca......kaldı işte.....

acık renkler iyi olmuyor işte bu yüzden ,doğal sac rengime dönebılmem ıcın sacımı kazıtmam lazım ama ne renk olursa olsun bebek olunca cingene gibi olacam orası kesın :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…