- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
tırnağın varsa başını kaşı demişler kuzucum
ben yapardım yakın olsaydık.. bu arada fotolar müthiş
sağol canım benim Samsunda olmasam ahh atlar gelirdim Konyaya yakın hem Kayseri Konya benim memleketim hem çok özledim
nasip olursa konyaya gitmeyi çook istiyorum ben karatayda dayım oturuyor.. ereğlide de eşimin kuzeni var..
ayy samsunda mısın yakınız kız bende amasyadayım
çok sağolun canlarımm...38im üniye hazırlanıyodum o fotoda....saç rengi konusunda basbelamm ben de pişman oldum sarıdan ama dönemiyorum ki artıkkk :44:
bi dahakine yaparsın tatlım ben inanıyorum hamaratlık var senin içinde..valla bende nerde o kadar beceriklilik en son yaptığımda pilav gibi olmuştu
çok teşekkür ederim utandım
canım sen hamile misin.. bi yere yazmışsın herhalde ordan gördüm ya.. kusuruma bakma ya..Aslında yemekle aram iyi değildir 1 haftadır iştahsızlığım var. Ama iki gündür çekiyordu kısırı. Olsun benim yerime de. :)
çok sağolun canlarımm...38im üniye hazırlanıyodum o fotoda....saç rengi konusunda basbelamm ben de pişman oldum sarıdan ama dönemiyorum ki artıkkk :44:
olsun annem sen de bendensin işte :))gördüğünüz üzere sac konusunda hiç istikrarım yok :)
olsun kuzum benim sen her halinle güzelsiinn :))) bebişin sana benzesinn
gördüğünüz üzere sac konusunda hiç istikrarım yok :)
anaaa bizim evimizde karatayda yaaa inşallah denk geliriz bir gün :)))
saçlarını uzat ve sarı yap o resimde ki gibi hemeeeennnnnnnnn
offff işler çok yogun sizi takip edemiyoreeeee(
o resmin çook hoştu kız ondan söyledim ama karar senin tabiisaclarım suan karamel tonlarında ama kısa tabı uzatamıyorum artık dugunden sonra kestırdım daha uzatamıyorum ama önumuzdekı aylarda röfleye gececem bakalım bebek olmazsa olursa cıngene gibi gezerım dipler cıkmıs sekılde :)
offff işler çok yogun sizi takip edemiyoreeeee(
bebeğim caydin,basbelasi42,radyologg ve ben kopturduk gidiyoruz siteyi çökertene kadar foto koycaz albümlerimize ordan takip edebilirsin
bi ara derin sessizlik oldu ama herkes resimlere bakıyordu sanırım birbirinin
saclarım suan karamel tonlarında ama kısa tabı uzatamıyorum artık dugunden sonra kestırdım daha uzatamıyorum ama önumuzdekı aylarda röfleye gececem bakalım bebek olmazsa olursa cıngene gibi gezerım dipler cıkmıs sekılde :)
ah biri benden bahsetti sanırsam :) komple sarıydı ve hamile kalınca......kaldı işte.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?