Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canımcım 5. haftan tamamlandıktan bikaç gün sonra görebilirsin karından

aşk olsun şimdi siz hamile kalsanız benle görüşmüceeniz mi aramızda üç ay var diye...

yok yavrum anne grupları aynı olanlar hemen hemen aynı seylerı aynı anda yasıyor ya o bakımdan dedım :):)

içimden bir ses 38s ile aynı anne grubuna dahıl olacaz gibi gelıyo ama hadı hayırlısı

benimki 4düz olcak
benimkinin ikiz olma ihtimali var zaten biliyosun kuzucum
yok kuzum bi de senin kalbin var ya ondan 3 dedim...
yok yavrum anne grupları aynı olanlar hemen hemen aynı seylerı aynı anda yasıyor ya o bakımdan dedım :):)

içimden bir ses 38s ile aynı anne grubuna dahıl olacaz gibi gelıyo ama hadı hayırlısı
hee tamam ağlarım bak benle de görüşün
ahahahaha ikiz olurmus hakkaten abooooooooooooo çift yumurta ikizi olsun benzemesin

yok kuşum tek kese var ama o tek kesede kaç tane bebek var bilemiyorum....

mrb bebeğim hoş geldin maşallah
herşeyin yolunda olmasına sevindim..
nasılsın şimdi geçti mi hastalığın?

hadi hayırlısı bakalım 3 günüm kaldı benimkinin kokusu çıkar cuma günü:83:

senden 2 gün sonrada benım bellı olacak ha bu arada regl olmazsan cuma günü hemen test yapma en az 2-3 gun bekle sana diyorum kendım dayanabılırım ınsallah :)

evet süper olur masraflar çitf çift olacak amaaan niçin calısıyorum sankı feda olsun bıdıklara :):)

su an ne hissediyorsun 38s kacıncı denemeydı senın bu

evet ya herşey onlara feda olsun...
hiç sorma ya haddi hesabı yok benimkinin..
hiç bişey hissetmiyorum desem :26:

kızlar merhaba. Beni de listeye ekler misiniz yaş 26 bat 17 temmuz. 2 aydır hüsrana uğradım hele ki bu ay kendimi çok hazırlamıştım.çok üzüldüm günümde geçmişti kendimi baya kaptırmıştım sonuç hüsran Hayırlısı olsun inşallah. Allah herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

evet ya herşey onlara feda olsun...
hiç sorma ya haddi hesabı yok benimkinin..
hiç bişey hissetmiyorum desem :26:

bendede kayboldu o ılk gunlerdekı hıssıyat hele test yapınca iyice kayboldu temmuz ovülasyon tarihimide hesapladım zaten eğer tutmazsa lısteye 6 temmuz yazabılırsın canım :)

bebikellalarımmmmm...ben bi mutfağa el atayım.kocam da ne zamandır kazandibi istiyodu bugün bi kıyak geçeyim adamcığıma...çok öptüm işim erken biterse gelirim
kescez pişircez kescez pişircez hazırlıcaz pişircez hoooop burdayımmmm

mrb canım hoş geldin..
amin canım inşallah hemen gelir meleklerimiz..
ekliyorum hemen senide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…