teyzelerı mercımegm sat a gore bugun 5haftalık ama aslunda 4 haftalık fln degerım 575 e yukselmıs dr cok guzel saglıklı ıleriıyoruz dedı 10 gun snra yawrumu goreblrm dımı randevumuz vardr de unuttum kac haftalık oldugunu sormayı
aşk olsun şimdi siz hamile kalsanız benle görüşmüceeniz mi aramızda üç ay var diye...
yakında iki olucak kalbin....ayyy kızlar benim ikizim mi olucak acaba 3 kalp varmış....38s'nin de 3üzü olcakkkk
yakında iki olucak kalbin....ayyy kızlar benim ikizim mi olucak acaba 3 kalp varmış....38s'nin de 3üzü olcakkkk
benimki 4düz olcak
benimkinin ikiz olma ihtimali var zaten biliyosun kuzucum
yok kuzum bi de senin kalbin var ya ondan 3 dedim...benimki 4düz olcak
benimkinin ikiz olma ihtimali var zaten biliyosun kuzucum
hee tamam ağlarım bak benle de görüşünyok yavrum anne grupları aynı olanlar hemen hemen aynı seylerı aynı anda yasıyor ya o bakımdan dedım :):)
içimden bir ses 38s ile aynı anne grubuna dahıl olacaz gibi gelıyo ama hadı hayırlısı
ahahahaha ikiz olurmus hakkatenabooooooooooooo çift yumurta ikizi olsun benzemesin
mrb bebeğim hoş geldin maşallahteyzelerı mercımegm sat a gore bugun 5haftalık ama aslunda 4 haftalık fln degerım 575 e yukselmıs dr cok guzel saglıklı ıleriıyoruz dedı 10 gun snra yawrumu goreblrm dımı randevumuz vardr de unuttum kac haftalık oldugunu sormayı
yok yavrum anne grupları aynı olanlar hemen hemen aynı seylerı aynı anda yasıyor ya o bakımdan dedım :):)
içimden bir ses 38s ile aynı anne grubuna dahıl olacaz gibi gelıyo ama hadı hayırlısı
mrb bebeğim hoş geldin maşallah
herşeyin yolunda olmasına sevindim..
nasılsın şimdi geçti mi hastalığın?
hadi hayırlısı bakalım 3 günüm kaldı benimkinin kokusu çıkar cuma günü:83:
hayırlısı olsun ya bi taşla iki kuş vurmuş oluruz ne güzelo risk bendede var bakalım hayırlısı inşallah olur :):)
yok kuzum bi de senin kalbin var ya ondan 3 dedim...
....
yazdığın mesaj sayısına göre o kalpler artıyor
senden 2 gün sonrada benım bellı olacak ha bu arada regl olmazsan cuma günü hemen test yapma en az 2-3 gun bekle sana diyorum kendım dayanabılırım ınsallah :)
senden 2 gün sonrada benım bellı olacak ha bu arada regl olmazsan cuma günü hemen test yapma en az 2-3 gun bekle sana diyorum kendım dayanabılırım ınsallah :)
hayırlısı olsun ya bi taşla iki kuş vurmuş oluruz ne güzel
sağol kuzucum benimmm
baskasına sölemek kolay bakalım sen bekleyebilecekmisin kuzum
evet süper olur masraflar çitf çift olacak amaaan niçin calısıyorum sankı feda olsun bıdıklara :):)
su an ne hissediyorsun 38s kacıncı denemeydı senın bu
evet ya herşey onlara feda olsun...
hiç sorma ya haddi hesabı yok benimkinin..
hiç bişey hissetmiyorum desem :26:
kızlar merhaba. Beni de listeye ekler misiniz yaş 26 bat 17 temmuz. 2 aydır hüsrana uğradım hele ki bu ay kendimi çok hazırlamıştım.çok üzüldüm günümde geçmişti kendimi baya kaptırmıştım sonuç hüsranHayırlısı olsun inşallah. Allah herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?