konuyla alakası yok sanırım ama bu isimlerinizin altlarında kalpler çıkıyor bu ne ye göre veriliyor merak ediyorum cvp ltf
konuyla alakası yok sanırım ama bu isimlerinizin altlarında kalpler çıkıyor bu ne ye göre veriliyor merak ediyorum cvp ltf
mesaj sayına göre ,kk tarafından verılen rütbe o kalpler bellı bir mesaj sayısına ulasınca . kalbi alacaksın sonra artacak
3 yılda 6000 mesaj atmısım zaten bunun cogu evlenme arefesınd olmustur zaten hemen nişandan sonra üye oldum buraya şimdi bebek için yine fikir alıp veriyoruz bir 10 sene sonra hangı okullara versek diye konusuyor olacaz allahın izniyle
3 yılda 6000 mesaj atmısım zaten bunun cogu evlenme arefesınd olmustur zaten hemen nişandan sonra üye oldum buraya şimdi bebek için yine fikir alıp veriyoruz bir 10 sene sonra hangı okullara versek diye konusuyor olacaz allahın izniyle
kız benimki 3 ayda bu kadar olmuş 3 yıl sonrasını düşün bakalım:26::26::26::26:
ayyy inşallahhhh nerde o günler
bakim benim kaç kalbim var
masallahın var valla :):)
benım o gunlerden sürekli görüştüğüm cok sevdiğim 2-3 arkadasım var farklı sehırlerdeyız ama telefondan faceden haberleşiyoruz sürekli ve hepsinin bebeği oldu ben tembel cıktım :))
insallah burdada aynı ortamı yakalarız anne grubumuz aynı olan kısılerde görüşmek isterım şahsen
masallahın var valla :):)
benım o gunlerden sürekli görüştüğüm cok sevdiğim 2-3 arkadasım var farklı sehırlerdeyız ama telefondan faceden haberleşiyoruz sürekli ve hepsinin bebeği oldu ben tembel cıktım :))
insallah burdada aynı ortamı yakalarız anne grubumuz aynı olan kısılerde görüşmek isterım şahsen
yakında iki olucak kalbin....ayyy kızlar benim ikizim mi olucak acaba 3 kalp varmış....38s'nin de 3üzü olcakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?