Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
konuyla alakası yok sanırım ama bu isimlerinizin altlarında kalpler çıkıyor bu ne ye göre veriliyor merak ediyorum cvp ltf

mesaj sayına göre ,kk tarafından verılen rütbe o kalpler bellı bir mesaj sayısına ulasınca . kalbi alacaksın sonra artacak

Son düzenleme:
3 yılda 6000 mesaj atmısım zaten bunun cogu evlenme arefesınd olmustur zaten hemen nişandan sonra üye oldum buraya şimdi bebek için yine fikir alıp veriyoruz bir 10 sene sonra hangı okullara versek diye konusuyor olacaz allahın izniyle

ben 2 ayda 1600küsur mesaj yazmışım korkuyorum kendimden

kız benimki 3 ayda bu kadar olmuş 3 yıl sonrasını düşün bakalım:26::26::26::26:
ayyy inşallahhhh nerde o günler

kız benimki 3 ayda bu kadar olmuş 3 yıl sonrasını düşün bakalım:26::26::26::26:
ayyy inşallahhhh nerde o günler

masallahın var valla :):)

benım o gunlerden sürekli görüştüğüm cok sevdiğim 2-3 arkadasım var farklı sehırlerdeyız ama telefondan faceden haberleşiyoruz sürekli ve hepsinin bebeği oldu ben tembel cıktım :))

insallah burdada aynı ortamı yakalarız anne grubumuz aynı olan kısılerde görüşmek isterım şahsen

teyzelerı mercımegm sat a gore bugun 5haftalık ama aslunda 4 haftalık fln degerım 575 e yukselmıs dr cok guzel saglıklı ıleriıyoruz dedı 10 gun snra yawrumu goreblrm dımı randevumuz var dr de unuttum kac haftalık oldugunu sormayı

bencede maşallah bana
ne güzel ya valla ben burdaki ortamı çook seviyorum..
çook tatlı her arkadaşımda

aşk olsun şimdi siz hamile kalsanız benle görüşmüceeniz mi aramızda üç ay var diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…