Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tmm beklicem :) sonra hayal kırıklığı olmasın napalım sizlerle beraber beklemek güzel olacak inşallahh

Kizlar uzun zamandir giremiyorum iki gundur lekelenmem oldu doktor on gun rapor verdi ilac verdi dua edin kizlar bebegime bisey olmasin

aaaa canım geçmiş olsun çookkkk umarım bişey olmaz dualarımız seninle dikkat et kendine olur mu allaha dua et bol bol rabbim korur onu merak etme....

canım senin bebeğinide allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat verir rabbim hepimize...

yok cnm ilk olacak inş.5aylık evliyim gecen aya kadar hiç düşünmüyodum ama artık çok istiyorm olsn die.eşimle memuruz gurbetteyiz bize arkadaş olur hanemize neşe getirir dedidkk inş. çok bekletmez

daha yeni evliymişsin inşallah tez zamanda gelir bebişin kaç yaşındasın

cemeh cimmm hg..nasıl gıdıyor:))))ruh halın nasıl :))) bende yarın inş doktora gıdıyorum..bende tam kesınlestırcem yarın..hayırlısıyla inş bı aksılık cıkmaz....kasıkların agrıyormu hala?benım agrıyor bıraz.bıda mıdem yanıo gıbı...

iyi gidiyor canım :))) maşallah diyeyim :) valla normalim ya öyle hamilelik psikolojisine bürünemedim sanırım daha herhangi bi değişiklik yok şuan için sadece sabahları çok hafif midem bulanık olarak kalkıyorum yataktan ama çok şükür çok rahatsız edici değil tatlım :) hadi inşallah hayırlı haberlerle gel tatlım,bende yarın gidip kan vericem son durumu yazarım sana

tamam cnm....inş bende ınternete gırebılırsem yarın yazarım......dua edın...

bende belirti olarak sayabileceğim,sadece uykuya eğilim var 3 gündür.
erken yatmayı sevmem ama dayanamıyorum 10u zor ediyorum akşamları.

günaydın herkese..
yeni hamilelerimiz var tebrikler kızlar darısı başımıza olsun

günaydın kızlar.hala adet olmadım normalde hiç sekmez.bugünüde gecireyim yarın sabah test yapcam inş pozitif çıkar..rad sen ne yaptın canım oldun mu adet?

birde hamile arkadaşlar ovulasyon günlerinizi takip ettiniz mi? Ettiyseniz nasıl? Bize tüyo verin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…