günaydın canım inşallah gelir ya hepimiz çook istiyoruz rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah
gunaydın canım..hg......inş guzel haberler gelcek yavaş yavaşşşş
arkadaşlar kan tahlili için adet tarihimden bikaç gün önce gitsem mi beklesem mi bilemedim valla,belirtilerde var gibi gibi psikolojik değilse
tmm beklicem :) sonra hayal kırıklığı olmasın napalım sizlerle beraber beklemek güzel olacak inşallahh
inşallahhhhh :)
canııımmm cok sevındım cok sukur ya maşallah Allah saglıkla dogurup kucagına almayı nasip etsin inşallahay cok heveslendim ya bende yarın gitsemmi kan testine ama benımkıde cok erken daha keseyi meseyi goremez heralde daha dımı
eveeeett bence hemen yarın gitmelisin senide cok merak ediyoruz tatlımm
canım senin kaç haftalıktı benim 4 haftalık falan dedi dün ama keseyi göremedik yarın tekrar gidicem bakalım kan değerinden takip edicekmiş doktor...
Kizlar uzun zamandir giremiyorum iki gundur lekelenmem oldu doktor on gun rapor verdi ilac verdi dua edin kizlar bebegime bisey olmasin
ne kadarlık evlisin? çocuğun war mı
günaydın..
oh yeni haberler de gelmiş maşallah..
cemeh ve sanırım sonay hamile.
Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah, kucağınıza almayı nasip etsin.
bir kez daha test yaptım dün, 2. çizgi baya koyu çıktı bu sefer.
Birazdan kan vermeye gidiyorum.
öğlen belli olur herhalde.
İnşallah her şey yolundadır.
kan testi de pozitif çıkarsa, perşembe doktoruma gideceğim.
muhtemelen görünmeyecek ama daha önce bebeğimin kalbi durduğu için belki önerebileceği şeyler olur.
yok cnm ilk olacak inş.5aylık evliyim gecen aya kadar hiç düşünmüyodum ama artık çok istiyorm olsn die.eşimle memuruz gurbetteyiz bize arkadaş olur hanemize neşe getirir dedidkk inş. çok bekletmez
25 yaşındayım canmm,Rabbim ne zaman kısmet ederse bakalım en hayırlı zamanı O bilir :))
cemeh cimmm hg..nasıl gıdıyor:))))ruh halın nasıl :))) bende yarın inş doktora gıdıyorum..bende tam kesınlestırcem yarın..hayırlısıyla inş bı aksılık cıkmaz....kasıkların agrıyormu hala?benım agrıyor bıraz.bıda mıdem yanıo gıbı...
iyi gidiyor canım :))) maşallah diyeyim :) valla normalim ya öyle hamilelik psikolojisine bürünemedim sanırım daha herhangi bi değişiklik yok şuan için sadece sabahları çok hafif midem bulanık olarak kalkıyorum yataktan ama çok şükür çok rahatsız edici değil tatlım :) hadi inşallah hayırlı haberlerle gel tatlım,bende yarın gidip kan vericem son durumu yazarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?