tamam cnm....inş bende ınternete gırebılırsem yarın yazarım......dua edın...
birde hamile arkadaşlar ovulasyon günlerinizi takip ettiniz mi? Ettiyseniz nasıl? Bize tüyo verin biraz
kızlar günaydın
beklenen çarşamba geldi ben de bugün 5 gibi doktora gidip kan testi yaptırıcam
akşama haber veririm ama ben daha öncede düzensizlik yaşadığım için pek ümidim yok
fakat ya hamileysem diyorum
1000 altında cıkarsa genelde hamılelık olmuyormu :sdualarım seninle canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :) bu arada sana ufak tüyo beta-hcg 1000 in üzerindeyse kesin hamilesinsonuca bakınca doktora göstermeden kendin bile anlarsın hamile olduğunu :) gerçi 1000 in altında olupta hamile olanlarda var sanırım ama benim 1334 çıktığı için öyle diyorum
1000 altında cıkarsa genelde hamılelık olmuyormu :s
canlarım benı aydınlattıgınız için tşkederım..bakalım yarın inş cıkar...aceba testte cizgi cıkıp ta kan testınde cıkmayan varmı?
tatlım cemehle aynı..en son 21 şubatta olmuştum regl...yanı 6 gun geçmiş..ılk testte sılıktı baya.ama gorunuyodu.dun yıne yaptım.bıraz daha belırmiş,pembeleşmiştı
vegateble ben ilk kez bu ay ovulasyon testi kullandım..
adetim düzenlidir genelde ama bazen mevsimsel olarak sarkabiliyor.
28-31 gün arası değişirdi.
ben 28'miş gibi düşünüp başladım testi yapmaya ve 15. gün yumurtlamayı tespit ettim.
tabi ona göre de çalışma:) o gün ve ertesi gün.
sonrasında 10 gün olmadı sağlık nedenlerinden dolayı, onu da belirteyim.
bi etkisi var mı bilmiyorum ama..
bir de mutlaka söylemek isterim çok dua ettim bu ay.
tatlım cemehle aynı..en son 21 şubatta olmuştum regl...yanı 6 gun geçmiş..ılk testte sılıktı baya.ama gorunuyodu.dun yıne yaptım.bıraz daha belırmiş,pembeleşmiştı
ee hamileisn canım tabii koyulaşır :) oo pazartesine kanı yaparsan sen keseyı görebilecek durumada ghelmiş olursun sanırım :) allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin tabii tüm hamişlere :)
herkese merhaba,
koyulaşmışsa hamilesindir, bende geçen 20 şubatta olmuştum, halen olmadım, dün test yaptım negatif, bende bekliyorum,
inş öyledır tatlım..ilkı düşükle sonuclandı ya ondan korkuyorum....bende yarın gıtcem doktora.
inş sende hamılesındır tatlım.....senınde baya gecmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?