Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam cnm....inş bende ınternete gırebılırsem yarın yazarım......dua edın...

dualarım seninle canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :) bu arada sana ufak tüyo beta-hcg 1000 in üzerindeyse kesin hamilesin sonuca bakınca doktora göstermeden kendin bile anlarsın hamile olduğunu :) gerçi 1000 in altında olupta hamile olanlarda var sanırım ama benim 1334 çıktığı için öyle diyorum

birde hamile arkadaşlar ovulasyon günlerinizi takip ettiniz mi? Ettiyseniz nasıl? Bize tüyo verin biraz

canım ben netten şu 3 adet tarihini girince yumurtlama gününü hesaplama siteleri var ya ordan hesaplamıştım gününü.garanti olsun diye o yumurtlama gününden 1 hafta öncesinden başladık 2 yada 3 günde bir yumurtlama tarihinden 1 hafta sonrasına kadar hep denedik :) oldu :)

kızlar günaydın
beklenen çarşamba geldi ben de bugün 5 gibi doktora gidip kan testi yaptırıcam
akşama haber veririm ama ben daha öncede düzensizlik yaşadığım için pek ümidim yok
fakat ya hamileysem diyorum

tatlım inş hamılesındır..haberlerını beklıoruz

1000 altında cıkarsa genelde hamılelık olmuyormu :s

vegateble ben ilk kez bu ay ovulasyon testi kullandım..
adetim düzenlidir genelde ama bazen mevsimsel olarak sarkabiliyor.
28-31 gün arası değişirdi.
ben 28'miş gibi düşünüp başladım testi yapmaya ve 15. gün yumurtlamayı tespit ettim.
tabi ona göre de çalışma:) o gün ve ertesi gün.
sonrasında 10 gün olmadı sağlık nedenlerinden dolayı, onu da belirteyim.
bi etkisi var mı bilmiyorum ama..

bir de mutlaka söylemek isterim çok dua ettim bu ay.

nette okuduğum kadarıyla 1000 yazıyordu ama tam olarak bilgim yok canım benim 1334 olduğunde hamile olduğum için sende 1000 in üstünde rakam görürsen bilki hamilesin bil die söyledim ben :)

5'in üstü bile hamilelik ihtimalini gösterir.
adet gecikmesi olmadan yapılan testlerde değerler düşük çıkabiliyor.
kimyasal gebelik gibi dış gebelik gibi durumlarda da betahcg salgılanıyor.
doktorlar değer düşük olunca günaşırı kan testini tekrarlamak gerektiğini söylüyor.
günaşırı yaklaşık iki katına çıkması gerekiyormuş değerin.

yok canım oylebirsey yok ben ilk test yaptıgımda 503 du :) hamılelık var ama henuz yerleşme asamasında kese gozukmuyor o nedenlede hamılelık var kesin bir şekilde soylenemiyor . bhcg hormonu hamılelıkte gun yaklasık 2 kart artıyor eger artmazsa sorun var demektir kımyasal gebelık te olabılrı ama o baya dusuk cıkınca olabiliyor gun gecmeden yapılan testlerde bhcg dusuk mıktarda cıkıyor o yukselecegene dusuyor yanı döllenmıs yumurta rahmne yerleşemiyor ve adetle beraber atrılıyor. bundan dolayıdır kı doktorlar 10 gun gecktıkten sonra test yapın dıyor.

canlarım benı aydınlattıgınız için tşkederım..bakalım yarın inş cıkar...aceba testte cizgi cıkıp ta kan testınde cıkmayan varmı?

canlarım benı aydınlattıgınız için tşkederım..bakalım yarın inş cıkar...aceba testte cizgi cıkıp ta kan testınde cıkmayan varmı?

canım soyle kac gun gecti senin adetinden.? benim bir arkadasım adetıne 3 gun kala idrar testi yapmıstı. gecıktıgı gunde bthg ve tabii olumusz cıkmıstı ama soyle cızgı cok sılıktı. vede adet gecmemıstı yaptıgında kımyasal gebelikti. sen sımdı bunu dusunupte kendını tedırgın etma bak bebekte etkilenir.

tatlım cemehle aynı..en son 21 şubatta olmuştum regl...yanı 6 gun geçmiş..ılk testte sılıktı baya.ama gorunuyodu.dun yıne yaptım.bıraz daha belırmiş,pembeleşmiştı

tatlım cemehle aynı..en son 21 şubatta olmuştum regl...yanı 6 gun geçmiş..ılk testte sılıktı baya.ama gorunuyodu.dun yıne yaptım.bıraz daha belırmiş,pembeleşmiştı

ee hamileisn canım tabii koyulaşır :) oo pazartesine kanı yaparsan sen keseyı görebilecek durumada ghelmiş olursun sanırım :) allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin tabii tüm hamişlere :)

anladım canım sağ ol benim de adetlerim düzenlidir. bir hafta önce doktora gittim hamilelil öncesi genel bir kontrol için. çok şükür bişey çıkmadı. sadece idrar yollarında enfeksiyon çıktı onun için şuan ilaç kullanıyorum. bakalım bu ay korunun dedi doktor. artık kısmet önümüzdeki aylara bakalım artık. ben istiyorum ki temmuz ağustos gibi hamile kalayım bu yıl 2014 baharında da nasipse doğum yapayım inşallah

herkese merhaba,
koyulaşmışsa hamilesindir, bende geçen 20 şubatta olmuştum, halen olmadım, dün test yaptım negatif, bende bekliyorum,

ee hamileisn canım tabii koyulaşır :) oo pazartesine kanı yaparsan sen keseyı görebilecek durumada ghelmiş olursun sanırım :) allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin tabii tüm hamişlere :)

inş öyledır tatlım..ilkı düşükle sonuclandı ya ondan korkuyorum....bende yarın gıtcem doktora.

herkese merhaba,
koyulaşmışsa hamilesindir, bende geçen 20 şubatta olmuştum, halen olmadım, dün test yaptım negatif, bende bekliyorum,

inş sende hamılesındır tatlım.....senınde baya gecmiş...

inş öyledır tatlım..ilkı düşükle sonuclandı ya ondan korkuyorum....bende yarın gıtcem doktora.

canı madem bir düşüğün var git doktoruna belki düşük engelemek için ilaç verir. gereklı testler yapılır. benimde ilk hamileliğim bir tür dış gebelikti ıkıncı hamılelıgımın basında baya krokulu gecmıstı herkes hamıle kaldıgına sveınır ya ben de sevınbmıstım ama olustugu yer konusunda endıselıydım cunku tekrarlama riski var demişti doktor o nedenle seni anlıyorum

inş sende hamılesındır tatlım.....senınde baya gecmiş...

inşallah canım, ben de belirti kalmadı, sadece belimde ağrı var, oda yürüdüğüm zaman bacağıma vuruyor, göğüslerimde bir şey yok, ne acıma ne şişlik, adet olduğum zaman çok şişerdi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…