kızlar sonuçlarımı aldımHamileyimm :) çok şükür yarabbim nasip etti :) rabbim hepinize nasip etsin kızlar.perşembe günü tekrar gidicem b-hcg 1334 çıktı daha çok küçükmüş.perşembe gittiğimde ep ey artmış olacakmış o yüzden perşembe yine kan vericem :) Allahım bekleyen herkese nasip etsin inşallah...
Çok teşekkür ederim hepinize en kısa zamanda rabbim inşallah sizlere de nasip eder...
tatlım doktor ilaç verdımı sana...bıde kasıkların agrıyormu senın???[/QUO
önceden kontrole gittiğimde tiroit bezlerim yavaş çalışıyordu onun için ilaç yazmıştı bi de gebelik düşünüyorum deyince folik asit yazmıştı onları kullanmaya devam et dedi şuan için bişey vermedi ama belki perşembe günü verir tatlım bilmiyorum... arada bi sızlıyo kasıklarım bazen batıyor değişik bişey yani...
tatlım doktor ilaç verdımı sana...bıde kasıkların agrıyormu senın???[/QUO
önceden kontrole gittiğimde tiroit bezlerim yavaş çalışıyordu onun için ilaç yazmıştı bi de gebelik düşünüyorum deyince folik asit yazmıştı onları kullanmaya devam et dedi şuan için bişey vermedi ama belki perşembe günü verir tatlım bilmiyorum... arada bi sızlıyo kasıklarım bazen batıyor değişik bişey yani...
ayyy sabırsızlandım bende yarın işten ızın alıp gıtsemmıkı doktora......
kızlar sonuçlarımı aldımHamileyimm :) çok şükür yarabbim nasip etti :) rabbim hepinize nasip etsin kızlar.perşembe günü tekrar gidicem b-hcg 1334 çıktı daha çok küçükmüş.perşembe gittiğimde ep ey artmış olacakmış o yüzden perşembe yine kan vericem :) Allahım bekleyen herkese nasip etsin inşallah...
çok sevindim, hayırlı hamilelikler
öyle bir imkanın varsa izin alıp git tabi tatlım :)
kıyamm canım ya sle yapıosn tatlım fikir sadece bnm kuznm dişçi dktra gt baktr çürük varsa ama anestezi yaptrma sakın anestezisiz dolgu ışınlı tatlım gecmiş olsun
Anestezi yaptırınca ne oluyor canım merak ettim? ben de 2bucuk ay önce falan anestezili ameliyat oldum da.
eveeeett bence hemen yarın gitmelisin senide cok merak ediyoruz tatlımm
Mrb kızlar bende sizin gibi hamileliği çooook istiyorum... o duyguyu beraber yaşayalım mı? kimseyle paylaşamadığımız o umutla bekleyişlerde burda olalım olmaz mı????
BİRLİKTE BEKLEME TAKVİMİ
HAMİŞ ADAYI________________BEKLENMEYEN BAT____________SONUÇ
38s.........................................20 nisan
sonay67..................................23 mart.................................
define09..................................31 mart
ner19min.................................14 şubat
happymsm...............................25 mart
rad..........................................27 mart
cemeh......................................23 mart
saraykedisi................................25 mart
gizem0823................................8 nisan
sensalize33................................24 mart
smraydogan..............................23 nisan
vegetable.................................9 nisan
eyican06..................................10 nisan
MaviSevda................................8 nisan
gingerist...................................8 nisan
Merve_Kemal............................19 nisan
cileklimonata.............................17 nisan
41zeynep..................................25 mart
tales_and_legends........................20 nisan
istanbul3474................................4 nisan
Kizlar uzun zamandir giremiyorum iki gundur lekelenmem oldu doktor on gun rapor verdi ilac verdi dua edin kizlar bebegime bisey olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?