Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı isteyenlerin başınaaaa...

çok sevindim, hayırlı hamilelikler

Mrb lar geçen ay çok garip bir şey oldu çokta bilgim yok bu konuda sizin fikriniz varsa yardımcı olurmusunuz:

Geçen ay gebeliğin tüm belirtilerini taşıdım, herzaman erken olmama ragmen 5 gün geçmişti idrarda çıkmadı kan tahlili vermeye gittim döndüğümde bişy oldu ve çok korktum irkildim aniden oldu , çok endişelendim aradım sonuçlar çıktıgında gittim dr direkt dediki kanaman oldumu hiç , dedim dönerken oldum ve çok çok hevesliydim ( ilk olcak inş. Olursa eger ) nezamandır istiyorsunuz dedi dedim daha 1 ay oldu gençsiniz daha olur üzülme dedi ama bişy demedi sonuçlarımıda vermedi , kaç çıkmış degerim bilmiyorum, bugünde regl günüm ama henüz olmadım ama düşünmek tekrar ümitlenmek istemiyorum çünki çok agladım çok üzüldüm geçen ay hazırlamıştım kendimi çok , ( ebeyi aradım o an ve halk arasında yerini temizliyordur diğer ay olur dedi , internetten de baktım kimyasal gebelik diye tahmin ediyorum ama sizce geçen ayki olanlar nedir , sadece psikolojikmiydi yoksa kimyasal gebelikmi yaşadım merak ediyorum )
inş. Rabbim banada bu güzelliği layık görür de bende burda paylaşabilirim , allah isteyen herkese hayırlı saglıklı evlat nasip etsin inş.

kıyamm canım ya sle yapıosn tatlım fikir sadece bnm kuznm dişçi dktra gt baktr çürük varsa ama anestezi yaptrma sakın anestezisiz dolgu ışınlı tatlım gecmiş olsun

Anestezi yaptırınca ne oluyor canım merak ettim? ben de 2bucuk ay önce falan anestezili ameliyat oldum da.

Anestezi yaptırınca ne oluyor canım merak ettim? ben de 2bucuk ay önce falan anestezili ameliyat oldum da.

gebelik şüphesin olanlar anestezi yaptrrsa bebek için ii olmaz o yzden sledm canım :) bnde ameliyat ldm genel anestezi ama şüphem yoktu......

canııımmm cok sevındım cok sukur ya maşallah Allah saglıkla dogurup kucagına almayı nasip etsin inşallah ay cok heveslendim ya bende yarın gitsemmi kan testine ama benımkıde cok erken daha keseyi meseyi goremez heralde daha dımı

hayırlı olsunnnn sağlıkla kucağına alırsın inş

çok çok tebrik ederim canım allahım sağ salim kucağına almanı nasip eder inş. bizlerde bu mutluluğu yaşarız inş rabbim hayırlısını versin hepimize.

akşam eve gelince idrarda gebelik testi yaptım, sonuç hüsran
herhalde mevsimsel, bekleyeceğiz

Kizlar uzun zamandir giremiyorum iki gundur lekelenmem oldu doktor on gun rapor verdi ilac verdi dua edin kizlar bebegime bisey olmasin

Canim cok sevindim senib adina benim seninkinin uc kAti cikmisti demek ki

cnm ben adet oldum bat 23 nisan eklermisin

Kizlar uzun zamandir giremiyorum iki gundur lekelenmem oldu doktor on gun rapor verdi ilac verdi dua edin kizlar bebegime bisey olmasin

kendine dikkat et canım, inşallah olumsuz bişi olmaz hayırlısıyla. Ben çok korkuyorum lekelenme, kanama olaylarından. Daha önce başıma gelmişti çünkü. dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…