Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
akşam eve gelince idrarda gebelik testi yaptım, sonuç hüsran
herhalde mevsimsel, bekleyeceğiz

Bende dayanamayip dun yapmistim, ama negatieff cikti (
Halen olmadi adetim ama agrim var dunden belli adet olacakmis gibi agrim var ama olmadim ve afedersiniz tuvalete cok gidiyorum veya bazen oyle hissediyorum... mevsimsel olsa nr kadar gec olabilirki acaba

merhaba kızlar... geçtiğimiz ay düşük yaşadım... yasaklı dönemimin geçmesini bekliyorum.. benide aranıza alırsanız sevinirm....

canım tebrik ederim çooook sewindim

günaydın..
oh yeni haberler de gelmiş maşallah..
cemeh ve sanırım sonay hamile.
Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah, kucağınıza almayı nasip etsin.

bir kez daha test yaptım dün, 2. çizgi baya koyu çıktı bu sefer.
Birazdan kan vermeye gidiyorum.
öğlen belli olur herhalde.
İnşallah her şey yolundadır.
kan testi de pozitif çıkarsa, perşembe doktoruma gideceğim.
muhtemelen görünmeyecek ama daha önce bebeğimin kalbi durduğu için belki önerebileceği şeyler olur.

günaydın canım ya kaç gündür girmiyosun meraktan öldüm. inşallah hamişsindir hep öyle düşünüyorum seni. sonucunu kesin yaz tamam mı tatlım

mrb kaç günün geçti? ben 17 gün geç oldum mevsimsel olarak

Evet canım, bende de aynı durum oldu, önerdiği şeyleri bizimle paylaşırsan çok sevinirim. Allah sağlıklı bir bebek ve hamilelik nasip etsin canım.

canım cok sevındım valla....ıns guzel haberlerı verırsın oglen bıze

Kizlar uzun zamandir giremiyorum iki gundur lekelenmem oldu doktor on gun rapor verdi ilac verdi dua edin kizlar bebegime bisey olmasin

tatlım benım cok endişe de yapma...dıkkatlı ol..bol bol yat dınlen....allahın ıznıyle bişicıkler olmaz

ben geldimm..
işim biraz ters yerde o yüzden uzun sürdü..
bakalım kanı verdim.
öğlen 1-2 gibi çıkar dediler.
heyecanla bekliyorum..

ben telefondan okudum yazdıklarınızı hızlıca ama yazmak için pek uygun olmadım.
iş dolayısıyla yoğundum

hmm anladım canım hayırlı haberler bekliyoruz senden

Günaydııııın arkadaşlar çok heyecanlı bi topic burası :))) benide eklermisiniz 7 nisan bat heycanla bekliorumm

günaydın kızlar ohh ne güzel haberler var sabah sabah inşallah devamı da hep gelir :)

günaydın kızlar ohh ne güzel haberler var sabah sabah inşallah devamı da hep gelir :)

günaydın canım inşallah gelir ya hepimiz çook istiyoruz rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah

arkadaşlar kan tahlili için adet tarihimden bikaç gün önce gitsem mi beklesem mi bilemedim valla,belirtilerde var gibi gibi psikolojik değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…