• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benide alınnn koynunuzaaa aranızaaaa :14::14: zaten çokta yorgunummm

gel bebişim sendeeeee :14::14::14::14:

gel kuzucum gel:4::4::4:

ne bileyim ya hiç bişey hissetmiyorum.. hamişlere imrenir oldum..
depresyona gircem herhalde:19::19::19:

yaa ağlamayın ben de ağlarım zaten balık burcuyum burayı havuz yaparım ona göre...

Kızlar moral olsun diye söylemiyorum ama bence bi sonraki BAT larda hepinizden müjde alıcaz nolur moralleri bozmayalım :50:

sağol kalbi de yüzü de güzel arkadaşım iyi ki varsınız yaa:31::31::31:

Kuzum vallahi bak moral olsun diye söylemiyorum bence bi sonraki haftalarda siz geleceksiniz böyle yeterki stres yapmayın olursa olur diyin geçin eşinizde böle yapsın kasarsanız psikolojik olarak zorluo zaten ama bence yakındır haberleriniz inş:54:

korkma Allah'ın dediği olur..inşallah sen de hayırlı haberi vereceksin bizlere :)) hatta birlikte verecez inşallahh..
daha kaç ay oldu ki şunun şurasında:34:

Kızlar moral olsun diye söylemiyorum ama bence bi sonraki BAT larda hepinizden müjde alıcaz nolur moralleri bozmayalım :50:

böyle arkadaşlar oldukça bozulan morallerde düzeliyo sağolun fıstıklar:85::85::85::85::85:

Kuzum vallahi bak moral olsun diye söylemiyorum bence bi sonraki haftalarda siz geleceksiniz böyle yeterki stres yapmayın olursa olur diyin geçin eşinizde böle yapsın kasarsanız psikolojik olarak zorluo zaten ama bence yakındır haberleriniz inş:54:

evet tatlım orası öyle ne bileyim birden duygusallığım tuttu..
ben kasmıyorum zaten oluruna bıraktım da bu ay dikkat edemedimm.. yoğun ve stresli bi ay geçirdim..
bakalım ya kısmetimiz ne zaman kim bilir

$2013-06-18 15.36.36.webp $2013-06-19 15.05.28.webp

aynı aynı aynı :47::47::47: son 3-4 gündür aynı koyulukta :47::47::47:

Back
X