Rabbim inş gönlünüze göre versin ama içime doguyor bence yakın zamanda sizinde iyi haberlerinizi alıcazzzz![]()
inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim inş gönlünüze göre versin ama içime doguyor bence yakın zamanda sizinde iyi haberlerinizi alıcazzzz![]()
tebrik ederim tatlım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh....kızzzzlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr hamileyyiiimmm 29,33 çıktııı=)) pazartesi günüü beta ve progesteron bakılacak tekrarrböyle bir sevinç yok allahım herkese yaşatsıınnn
![]()
ayyyyyyyy kızlaaaaaaarrrrrr ben ağlıycam galibaaa yaaaa![]()
ayyyyyyyy kızlaaaaaaarrrrrr ben ağlıycam galibaaa yaaaa![]()
Noluo yaaaa şşşşşşşşş ne aglması kuzuuuuuuuuuuuu![]()
kızzzzlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr hamileyyiiimmm 29,33 çıktııı=)) pazartesi günüü beta ve progesteron bakılacak tekrarrböyle bir sevinç yok allahım herkese yaşatsıınnn
![]()
bendeeeeeeeee![]()
bende bende :26::26:
bendeeeeeeeeeeeeeee![]()
yaa kızlar şu duygusal anda çok saçma olacak ama ben yemek yemeye gidip fotomu mesajımdan silmeyi unuttum ve şimdi de mesaj düzenleme paneli çıkmıyor..nasıl silcem??
koy başını omzuma beraber ağlayak hadi![]()
koyum kuzucum duygusallığım tuttu benim ya offf
benide alınnn koynunuzaaa aranızaaaazaten çokta yorgunummm
Kızlarrne aglaması yaaaa Herşeyin bi zmanı sırası var aaaa yapmayın ama böyleee Allah büyük var bi zmanı demeki hem bana öle gelioki bi dahaki batlarda burda patlama olacak![]()
gel kuzucum gelbenide alınnn koynunuzaaa aranızaaaazaten çokta yorgunummm
Hamilelerde duygusal olurmuşşş :26::26::26::26::26: