ayyyy.. Allah bağışlasın.
ben de haftalık niye değil diyorum takvim:)
arkadaşlar hayırlı günler benim adetim herzaman günü gününe olur ama bu ay 4 gün geçikti alt karın bölgemde ağrı ama adet ağrısı gibi değil ve inanılmaz bel ağrısı var göğüslerim acıyor ama adet olacağım zaman daha çok şişerdi ve acırdı bu sefer o kadar değil dün test yaptım testin tamamı ıslanmadı sanırım
ama 1. çizgiyi net gördüm 2. çizgi yoktu hayal kırıklığı olucak diye kan tahlilide yaptırmak istemiorum en az pazartesiyi bekliyim diorum siz ne diyorsunuz ? ben bebek çok istiyorum
:)) biz o takvimden atladık temmuz ayında sıra sizde 9 ay sonra innşallah sizlerde değişmek zorunda kalıcaksınız :)
gebelik testlerinde 1. çizgi zaten daha ileride test ıslanmış olmasa o çizgi de çıkmazdı.
idrara geçmediğine göre kanda da yeterince yükselmemiştir eğer gebelik varsa..
yani bilmiyorum ki ne desem..
ben herkese acele etmeyin diyordum ama kendim dayanamayıp günü gelmeden test yaptım.
hayırlısıyla inşallah..
önceki hamileliğim sürseydi ben de son ayımda olacaktım şimdi.
meleğim kardeşini gönderdi bana..
hayırlısıyla sağlıkla kucagına al canım. ilk hamileliğini düşünüp üzülme... benimde ilk hamılelıgım devam edebilseydi 2.bucuk yasında ıkızlerım olacaktı kısmet değilmiş .. çok sükür kızım sağlıkla kucagımda şimdi allah tüm hamilelere sağlıklı bır hamilelik süreci versin ve herkes sağlıkla bebeklerini kucagına alsın inşallah.
arkadaşlar sonuç çıktı.. 502 gebelik pozitif .
bat geçeli 2 gün olmuştu.. sanıyorum 2 gün sonra tekrar ölçtürücem..
inşallah bir aksilik olmaz..
Allahım benm gibi bekleyen isteyen her kadına nasip etsin..
Takvim de ekledim, Allahım mahcup etme..
Takvim de ekledim, Allahım mahcup etme..
kediş hayırlı olsun, Allah sağlıcakla kavuştursun canım tebrik ederim
en güzel takwim bu benceçoook güzel olmuş inşallah diğer ay bizlerde yaparız takvim
:) inşallah dua ediyorum hepinize..
merhaba arkadaşlar öncelikle mutlu haberlere çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder işallah
benim bat 02 nisan ama meraktan ölücem ayrıca sol kasığımda özellikle yürürken bi ağarlık hissediyorum çook fena gaz var ve göğüs uçlarım biyere değince çook inceden sızlıyor midem arada bir bulanmakla bulanmamak arasında gidip geliyor işallah bende bu ay hamiş kalmışımdır umarım yine psikolojik değildir çook istiyorum allah isteyen herkese nasip eder işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?