Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar hayırlı günler benim adetim herzaman günü gününe olur ama bu ay 4 gün geçikti alt karın bölgemde ağrı ama adet ağrısı gibi değil ve inanılmaz bel ağrısı var göğüslerim acıyor ama adet olacağım zaman daha çok şişerdi ve acırdı bu sefer o kadar değil dün test yaptım testin tamamı ıslanmadı sanırım
ama 1. çizgiyi net gördüm 2. çizgi yoktu hayal kırıklığı olucak diye kan tahlilide yaptırmak istemiorum en az pazartesiyi bekliyim diorum siz ne diyorsunuz ? ben bebek çok istiyorum

gebelik testlerinde 1. çizgi zaten daha ileride test ıslanmış olmasa o çizgi de çıkmazdı.
idrara geçmediğine göre kanda da yeterince yükselmemiştir eğer gebelik varsa..
yani bilmiyorum ki ne desem..
ben herkese acele etmeyin diyordum ama kendim dayanamayıp günü gelmeden test yaptım.

:)) biz o takvimden atladık temmuz ayında sıra sizde 9 ay sonra innşallah sizlerde değişmek zorunda kalıcaksınız :)

hayırlısıyla inşallah..
önceki hamileliğim sürseydi ben de son ayımda olacaktım şimdi.
meleğim kardeşini gönderdi bana..

teşekkür ederim canım biraz daha bekleyeceğim sanırım ilk kez bu kadar geçikme olunca ümitlendim

hayırlısıyla inşallah..
önceki hamileliğim sürseydi ben de son ayımda olacaktım şimdi.
meleğim kardeşini gönderdi bana..

hayırlısıyla sağlıkla kucagına al canım. ilk hamileliğini düşünüp üzülme... benimde ilk hamılelıgım devam edebilseydi 2.bucuk yasında ıkızlerım olacaktı kısmet değilmiş .. çok sükür kızım sağlıkla kucagımda şimdi allah tüm hamilelere sağlıklı bır hamilelik süreci versin ve herkes sağlıkla bebeklerini kucagına alsın inşallah.

kızlar herkese merhaba
benimde 1 gün gecikme oldu daha cumartesiden beri sancım vardı ama adet olmadım henüz bugün dayanamadım test aldım ama negatif çıktı göğüslerim sadece şişmişti indi şimdi 2 sabahtır idrarımda köpürme var bu ilgincime gitti neden oldu bilmiyorum ama birde dünden beri bel ağrım var akşam yoğundu baya
inşallah Allah hepimizin bebeği göbeğindedir

amin canım çok güzel dua ettin Allah kabul etsin.

canım çoook sevindim rabbim sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin

Slm kızlar. uzun zamandır takip edemedim gelişmeleri. Bitakım sorunlar var da onlarla ilgilenmek zorundayım. Bugün işyerinde biraz bakayım dedi. Var mı gelişme? Yeni hamiş haberi var mı?

Benim bat 3 nisan bende aynen senin gibiyim, inşallah hamileyizdir

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır formu takip ediyorum. Bayanların birbirlerine bu şekilde yardımcı olmaları çok güzel, Bir sorum olacak cevaplarsanız çok mutlu olurum.
Gebe kaldığımı nasıl anlayabilirim, adet günümün geçmesi şart mı?
nazoks bende de ishal var 5 günüm var sen test yaptın mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…