günaydın canım ben iyiyim ya sen?
oyyy demek belli ediyo kendini yaramaz
günaydın nasılsın ? acıtmaz annesi acıtmaz senin sıpaalışmaya çalışıyordur evine , yerine büyümek istiyordur annesi
yok cnm hiç baktırmadım neden dersen doktor olmazsan 1 hafta sonra gel hormonlarına bakalım dedi ama olursan da olduğun günleri not al dedi bnde dediğini yaptım
canım benim bu kadar telaş yapmayı bırak istersen öncelikle çok dua et okuyabildiğim ne varsa dua olarak oku ondan sınra de ki allahım ben elimden geleni yaptım bundan sonrasını sana tevekkül ediyorum sonra kalbini ferah tut
sağ kasığımda bi ağrı oldu sabah ama nasıl acıdı çok kokrtum ordaydı sanki hissettim gibi oldu şımarıyor şimdideden benim sıpambu arada bende iyiyim biraz heycanlandım sanki
inşallah hamişsindir canııımmm
ama başka bişeyde olabilir. sen genede çok umuda kapılma. yarına kadar sabret bakalım :26::26::26:
problem yok o zaman .bende baktırmadım hormonlara ama bu ay hamile kalmazsam gitcem baktırcam bakalım.bi ara hipertroidi vardı bende çünkü 5 sene önce falan. daha sonra baktırmadım hiç. inşallah bişey olmaz. sende en yakın zamanda hamiş kalırsın inşallah
yendim epey korkumu açıldım biraz çok şükür şimdi sadece heyecanı kaldı....hani düğün salonuna geldiğinizde içerde herkes sizi bekliyo olur ve siz içeri gireceksiniz ya o anki heyecandan var şimdi...bu kadarcıktan da bişey olmaz herhalde
yendim epey korkumu açıldım biraz çok şükür şimdi sadece heyecanı kaldı....hani düğün salonuna geldiğinizde içerde herkes sizi bekliyo olur ve siz içeri gireceksiniz ya o anki heyecandan var şimdi...bu kadarcıktan da bişey olmaz herhalde
sağ kasığımda bi ağrı oldu sabah ama nasıl acıdı çok kokrtum ordaydı sanki hissettim gibi oldu şımarıyor şimdideden benim sıpambu arada bende iyiyim biraz heycanlandım sanki
Kız o alışacak diye böle korkcam mı ben alallaaçabuk alışsın bide onu tebrik etmek istiyorum Maşallah hiç bulandırmıyo anneisnin midesini oy ben kurban olam onaaaa
günaydın sıla nasılsın ? ikimizin de bat günü yarın ,, sen nasılsın ,belirtilerin neler ? yarın test yapacan mı ?
inşallah hamişsindir.çok isterim senin de hamiş olmanı:46
günaydın şekerlerrr bugün nasılsınız bakalım?
ben de bugün bir kasık ağrısı var hafiften erken mi yumurtlayacağım ne
38ciğim listedeki adımı da değiştirir misin?
düğün dernek kurulsun çalsın davullar bebişimle buluşma hazırlıklarım başladı....yıkanayım paklanayım süsleneyim püsleneyim bebişim için...hoşçakalın
günaydın tatlım iyiyim ya sen?
bende belirti filan yok ya hiç bişey hissetmiyorum:26::26::26:
sağol canım benim inşallah
teşekkürler canımgünaydın canım iyiyiz ya sen?
tamam hemen değiştiriyorum güzelim
düğün dernek kurulsun çalsın davullar bebişimle buluşma hazırlıklarım başladı....yıkanayım paklanayım süsleneyim püsleneyim bebişim için...hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?