Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kocam banada böyle davranacaksa hemen hamile kalayım bende

merhaba fıstıklar nasılsınız bakalım. ... girmeyeli çok şeyler kaçırmışım.fotolar ,yeni hamişler ,halaylar...
sayfaları okuyunca anlıyor insan zaman ...iş yerinde işler yoğun olduğundan sık giremyorum.

yeni hamile arkadaşalar hayırla bebişlerine kavuşurlar kuçaklarına alırlar Allah analı babalı büyütsün inş.

darısı hamiş olmayı bekleyen bizlere inş.

AYY VALLA SABAH SABAH POZİTİF ENERJİ VERDİN BANA HAA.. İŞ YERİNDEYİM YİNE HERZAMANKİ GİBİ YOĞUN.. AMA SAYENDE ZOR GELMİO

kocam banada böyle davranacaksa hemen hamile kalayım bende

ahh yavrum hepsi aynı olmuyo...benimki "biliyodum ki emindim ki zaten ne zamandır da tuttuğunu bilerek ona göre davranıyoduk şaşırcak ne var" demişti...hemen yaptım mı tutcak sanıyo benim oduncuk ki öyle de oldu ya bizimki ondan bilemedi değerini belki de bu güzel haberin...ama onda olmasa da kalp atışında gördüm halini tuttu elimi odaklandı ekrana duymaya çalışıyo pür dikkat çok komikti...ben de hıncımı aldım tabi çıktıktan sonra "ne diye şaşırıyosun ki elbet atıcak kalbi ben emindim biliyodum bu haftalarda duyulur zaten normal bişey şaşırcak ne var" demiştim...

mrb canım ben iyiyim ya sen?
evet çook şey kaçırdın
ama üzülme bizim her günümüz böyle bi gün denk gelirsin illa

tatlııımm hoşgeldin nasılsın.

Kızlar selam yeni katıldım sayılır aranıza bende bebek istiyorum hamile kalmak istiyorum ama 2 aydır kalamadım şuan reglim biter bitmez çalışmalara başlıcam rabibm isteyen herkese nasip eylesin hamile kalmak için neler yapıosunuz? Bnmle paylaşırmısınız teşekkürler şimdiden

aramıza hoşgeldin canım. en başta stres yapmıyoruz yada yapmamaya çalışıyoruz. yumurtlama günümüze dikkat etmeye çalışıyoruz ve çalışmaları o günlerde yoğunlaştırıyoruz. gerisi Allaha kalmış artık.

benimki Allahın bi lütfu oldu...iki ay korundum bıraktım..her gün çalıştık iki haftada bir 3 gün tatil yaptık.son güne kadar çağırdık bebeği yani..o da dayanamadı ısrarımıza hemen geldi inşallah en kısa zamanda siz de kavuşursunuz yavrunuzaa

ahahaha iyimiş bu alemsin senn yaa.. Seninle insan yaşlanmaz bee.. Walla bu günlerde hic kocamdan memnun değilim. Yada bat yaklaşıoo ondan mı bukadar memnuniyetsizliğim bilemiorm. Ilgilenmio öküz benle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…