inşallah canım ya şimdi kafam çook karıştı benim:26::26:
neden bulanır bilmem ki.. başım ağrıyo biraz bide kahvaltı yapmadım ondan olabilir mi?canım benim ani hareket yapınca mide bulanmaz kiiii ama
saol sekerım benım hadı bakalım sendende hayırlı haberler beklıyoruz
neden bulanır bilmem ki.. başım ağrıyo biraz bide kahvaltı yapmadım ondan olabilir mi?
l
oldu bu sefer herhalde bebişin kendini belli etti işte
aman Allahım bir bebek haberi daha yuuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kadere inanırımmm olaccaaaakkkkkkkkkkkkkk olaacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hiçbir belirti yok mu ki sende acaba bi baksaydın
neden bulanır bilmem ki.. başım ağrıyo biraz bide kahvaltı yapmadım ondan olabilir mi?
hayırlısı canım benim sağol
kahvaltı yapmadığından olabilir canım sen yine de dikkat et ağır filan kaldırma ne olur ne olmaz tehlikeye atma kendini önce bi kahvaltını yap sonra tekrar bakalım var mı bulantın
durun kızlar hemen sevinmeyelim ya sonra üzülürüm ben
bikaç gün önce kasık ağrım ve göğüs ağrım vardı şimdi ikiside yok
durun kızlar hemen sevinmeyelim ya sonra üzülürüm ben
bikaç gün önce kasık ağrım ve göğüs ağrım vardı şimdi ikiside yok
bende sabahları hafif bir bulantı oluyor daha sonrası geçiyor iştahsızlık var ve düne kadar olan göğüs ucu karıncalanmaları vardı artık yok daha regl 10 gün var
canım benim bat yarın.. ve benim midem hayatta bulanmazdı.. ona şaşırdım ben sadece..bende sabahları hafif bir bulantı oluyor daha sonrası geçiyor iştahsızlık var ve düne kadar olan göğüs ucu karıncalanmaları vardı artık yok daha regl 10 gün var
o zaman hep beraber yarını bekliyoruz hadi canım inşallah inşallah
o zaman hep beraber yarını bekliyoruz hadi canım inşallah inşallah
amaaaaaaaaa çok heycanllıııııııııııııı sıLa^^mmmmmmm yaşasın inşş gelecekk
kızlar biraz önce eğildim ve midem bulandı birden bire:120:
ben dayanamam mide bulantısına ya başka belirtilerim olsunda midem bulanmasın nolur allahım
mrb arkadaşlar nasılsınız ben ıkılı test yerıne uçlu testı yaptıracam pazartesı gıttım doktora bebeıısım baya buyumus yarın sağlık ocağına gıdıcem yıne kan testım fln var sız neler yaptınız bakalım
inşallah güzelim ya hayırlısı diyelim.. soğukkanlılığımı koruyorum şu an..psikolojiktir belki diye umutlanmıyorum..
o kadar mutlu oluyorum ki böyle başkalarından haber alınca kendi hamileliğimi bile unutuyorum
Aboooo sen benden bir gün önce anne olcaann kuzummmm[/QUOTE
ayyy canım benim doğum yapıp buraya yazacağım ben doğurdum sıra sende diye
canım regline 10 gün varsa biraz daha bekle bu kadar erken belirti vermez en azından 1 hafta daha geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?