Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neden bulanır bilmem ki.. başım ağrıyo biraz bide kahvaltı yapmadım ondan olabilir mi?

l

kahvaltı yapmadığından olabilir canım sen yine de dikkat et ağır filan kaldırma ne olur ne olmaz tehlikeye atma kendini önce bi kahvaltını yap sonra tekrar bakalım var mı bulantın

oldu bu sefer herhalde bebişin kendini belli etti işte

aman Allahım bir bebek haberi daha yuuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kadere inanırımmm olaccaaaakkkkkkkkkkkkkk olaacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hiçbir belirti yok mu ki sende acaba bi baksaydın

durun kızlar hemen sevinmeyelim ya sonra üzülürüm ben
bikaç gün önce kasık ağrım ve göğüs ağrım vardı şimdi ikiside yok

kahvaltı yapmadığından olabilir canım sen yine de dikkat et ağır filan kaldırma ne olur ne olmaz tehlikeye atma kendini önce bi kahvaltını yap sonra tekrar bakalım var mı bulantın

tamam canım zaten kahvaltımı hiç erken yapmam ben hep bu saatlerde olur genelde..

durun kızlar hemen sevinmeyelim ya sonra üzülürüm ben
bikaç gün önce kasık ağrım ve göğüs ağrım vardı şimdi ikiside yok

bende sabahları hafif bir bulantı oluyor daha sonrası geçiyor iştahsızlık var ve düne kadar olan göğüs ucu karıncalanmaları vardı artık yok daha regl 10 gün var

bende sabahları hafif bir bulantı oluyor daha sonrası geçiyor iştahsızlık var ve düne kadar olan göğüs ucu karıncalanmaları vardı artık yok daha regl 10 gün var
canım benim bat yarın.. ve benim midem hayatta bulanmazdı.. ona şaşırdım ben sadece..
o zaman hep beraber yarını bekliyoruz hadi canım inşallah inşallah

hadi bakalım hayırlısı olur inşallah..

kızlar biraz önce eğildim ve midem bulandı birden bire:120:

ben dayanamam mide bulantısına ya başka belirtilerim olsunda midem bulanmasın nolur allahım

amanınnn hadi hayra gelsin bu bulantı bebiş bulantısıdır inşallah Yarabbiim :) Ama dayanacaksın canım ben kusmaktan bile nefret eden insan kusmamak için son ana kadar direnen insan ne çektim mide bulantısından biliyon mu sen ama olsun valla dayanılıyor bebiş için herşeye :)))

hoşgeldin canımm maşallah bebişine. Doktor ilaç verdi mi sana vitamin falan kullanıyor musun? Birde bu kramplara ne yapcaz yaa

38s SıLa^^mmmm cnm hamilelik belrtileriyle regl belirtileri aynı olur bu yüzden ayırd edilemeyeblir....
Ama her hamilelikte kişiye göre mutlaka bi değişim vardır kişi mutlaka farklı bir belirti yaşar daha önce yaşamadığı...
Ben mesela 24 yaşımdayım bu yaşıma kadar hiç gaz problemi yaşamamıştım gaz problemni yaşayınca şaşırıdm alala dedim hiç böle olmamıştı hemen test yaptım gerisini biliosunuz zaten Allah büyük hadi bakaLım inş.

inşallah güzelim ya hayırlısı diyelim.. soğukkanlılığımı koruyorum şu an..psikolojiktir belki diye umutlanmıyorum..

zaten küçücük bir mide bulantısı ümitlenmeyelim hep beraber bekleyelim bikaç gün daha sonuçta hepimiz aylardır bekliyoruz güzel haberler biraz daha bekleyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…