amanınnn hadi hayra gelsin bu bulantı bebiş bulantısıdır inşallah Yarabbiim :) Ama dayanacaksın canım ben kusmaktan bile nefret eden insan kusmamak için son ana kadar direnen insan ne çektim mide bulantısından biliyon mu senama olsun valla dayanılıyor bebiş için herşeye :)))
hoşgeldin canımm maşallah bebişine. Doktor ilaç verdi mi sana vitamin falan kullanıyor musun? Birde bu kramplara ne yapcaz yaa
Aboooo sen benden bir gün önce anne olcaann kuzummmm[/QUOTE
ayyy canım benim doğum yapıp buraya yazacağım ben doğurdum sıra sende diye
ayy evettttttttttttttttttttttttoff rabbim o gunleride görelim inşşşşşşşşşşşşş
ayy evettttttttttttttttttttttttoff rabbim o gunleride görelim inşşşşşşşşşşşşş
inşallah ama bende çok fazla korku var doğum korkusu nasıl atlatacağım bilmiyorum.
inşallah kuzucum ya..aynen bende senin gibiyim ya nefret ederim hiç dayanamam benamanınnn hadi hayra gelsin bu bulantı bebiş bulantısıdır inşallah Yarabbiim :) Ama dayanacaksın canım ben kusmaktan bile nefret eden insan kusmamak için son ana kadar direnen insan ne çektim mide bulantısından biliyon mu senama olsun valla dayanılıyor bebiş için herşeye :)))
yaa
canım benim bikaç gün önce göğüslerim acayip ağrıdı ama yan tarafları.. sanki sütyen oturmuş gibi kemiklerim ağrıyodu.. bide ilişki sırasında önce sol sonra sağ kasığım ağrımıştı.. ama şimdi hiç bişey yok ya38s SıLa^^mmmm cnm hamilelik belrtileriyle regl belirtileri aynı olur bu yüzden ayırd edilemeyeblir....
Ama her hamilelikte kişiye göre mutlaka bi değişim vardır kişi mutlaka farklı bir belirti yaşar daha önce yaşamadığı...
Ben mesela 24 yaşımdayım bu yaşıma kadar hiç gaz problemi yaşamamıştım gaz problemni yaşayınca şaşırıdm alala dedim hiç böle olmamıştı hemen test yaptım gerisini biliosunuz zaten Allah büyük hadi bakaLım inş.
zaten küçücük bir mide bulantısı ümitlenmeyelim hep beraber bekleyelim bikaç gün daha sonuçta hepimiz aylardır bekliyoruz güzel haberler biraz daha bekleyebiliriz
kızlar biraz önce eğildim ve midem bulandı birden bire:120:
inşallah ama bende çok fazla korku var doğum korkusu nasıl atlatacağım bilmiyorum.
Allah verecek kolaylıgını daha çok yeni bebeişlerimiz biraz büyüsünler şimdiden bunları düşünmek yok !!!
Allah verecek kolaylıgını daha çok yeni bebeişlerimiz biraz büyüsünler şimdiden bunları düşünmek yok !!!
ne zaman gideceksin muayeneye keseyi görmeye
sılaaaaam kendimi bekliyormuş gibi heyecanlanıyorum seni beklerkenayyyyy inşallaaaaaaaaaah allahııııımmm
ama sen gene de beklemeye devam et bişey yokmuş gibi. kendini dinleme sakın bak
ne zaman gideceksin muayeneye keseyi görmeye
Ben pazartesi gidecem canım keseyi görmeye 5+3 olmuş olacak o zman özel doktora gidiyodum ben ama boyumuzu aşacak özel doktor ssk ile anlaşmalı bi doktor bulduk araştırdık buschy ile birlikde çok iyi bi doktor kimse kötü dememiş hakkında birlikte randevu alıp oraya gitmeyi düşünüyorum bakalım onun bugunki muaynesi bi geçsinde :18:
Sen görmüşmüydün Keseyyi kuzum
sağol bacım valla bende öyle yapıyorum sanki yarın batı olan ben değilde bi başkası..
hoş başkasınınkine ben daha çook heyecan yapıyorum.. benim kafa gitti yahu
bu ay herkes başaracak inşallah hadi bakalım
Ben pazartesi gidecem canım keseyi görmeye 5+3 olmuş olacak o zman özel doktora gidiyodum ben ama boyumuzu aşacak özel doktor ssk ile anlaşmalı bi doktor bulduk araştırdık buschy ile birlikde çok iyi bi doktor kimse kötü dememiş hakkında birlikte randevu alıp oraya gitmeyi düşünüyorum bakalım onun bugunki muaynesi bi geçsinde :18:
Sen görmüşmüydün Keseyyi kuzum
yok canım ben biraz daha bekleyeceğim geçen hafta gittim doktora çok erken dedi görünmedi haftaya cumartesi gideceğim hafta içi izin alamam tek çalışıyorum izin vermezler yine hafta sonuna kaldık 10 gün daha var yani
Kızlaarr şu aşagıdaki Beyazbulut kim bide neden renkli
yok canım ben biraz daha bekleyeceğim geçen hafta gittim doktora çok erken dedi görünmedi haftaya cumartesi gideceğim hafta içi izin alamam tek çalışıyorum izin vermezler yine hafta sonuna kaldık 10 gün daha var yani
hımm ben pazartesi sabahtan gidecem ondan sonrada hafta sonlarına alacaklar randevumu bende işyerinden izin alamıyorum ayrı bi stres oluo ama pazartesi görürüm heralde keseyi yani inşşş
ama sen daha şanlısın gittiginde hem kese hemde kalp atışı duyacaksın offff aha gene heycanlandımm !
hımm ben pazartesi sabahtan gidecem ondan sonrada hafta sonlarına alacaklar randevumu bende işyerinden izin alamıyorum ayrı bi stres oluo ama pazartesi görürüm heralde keseyi yani inşşş
ama sen daha şanlısın gittiginde hem kese hemde kalp atışı duyacaksın offff aha gene heycanlandımm !
görürsün artık değerlerin iyice yükselmiştir ben cumartesi kan vermeye gittiğimde 1600 olmuştu doktorum genellikle 2000 civarı olduğunda görünüyor demişti
hakikaten o bizden farklı üye herhalde
Onune ne ayrıcalıığı varkiO da senın benım gibi üyedir herhalde. Ama neden rengi farklııı
Bide dikkat ettim o hiç yorum yapmıyo bi iki gündür sadece izliyo alaala enteresan :26:
Botmu acaba şiiiiii heyyyyyyyyyyyy BeyazBulut botmusun nesin yaffff :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?