kızıma hamileliğimi 11 haziran 2008 de öğrenmiştim
şubatın 17 sinde kucağıma aldım belki rabbim bu ay yine 2. bebeğimizde nasip eder
hamile olan arkadaşlarda şubatta doğum yapıcaklar allahın izniyle kış daha iyi oluyor yaza kadar bebişler 5-6 aylık olur yazın gezersiniz bol bol biz öle yapmıştık
yaa bilmiyordummm... iş yerinde büyük harf kullandığımız için ondan direk büyük harf Kullanıyoruzz Kusura bakmayınnnn :44:karamelim yazılarını küçük yaz kk da büyük yazı üyelere küfür olarak algılanıyomuş
ayy ne güzel destek oluyosun kızcanım benim hamile kalırsan o değişik bulantıyı aylarca çekeceksin şimdiden alıştırmasını yapıyorsun işte fena mııı
İNŞALLAHH HAMİŞSSİNDIRRRRR
caydinimm hoş geldin nasılsın kuzum??
kahvaltımı yaptım ama o bulantının değişik bi tadı duruyo boğazımda ıyy
canım benim hamile kalırsan o değişik bulantıyı aylarca çekeceksin şimdiden alıştırmasını yapıyorsun işte fena mııı
ayy ne güzel bende öyle istiyorum ama bi yandan da mayıs annesi olmayı çook istiyorum
bazı insanlarda olabiliyor.. boşver bulanmasın dha iyi işteama benim midem hiç bulanmıyoki :26::26::26:
nedne öle benim midem neden bulanmıo :18::18::18::18:
yook canım ne kusuru haberinin olmadığını bildiğim için söyledim ben zaten:13:yaa bilmiyordummm... iş yerinde büyük harf kullandığımız için ondan direk büyük harf Kullanıyoruzz Kusura bakmayınnnn :44:
dolma-çorba ve karpuz yedim.. tabii çayın yanındaki abur cubur hariçcanım benim Allah gönlüne göre versin inşallah hamişsindir..
pekii dün ne yedin birşeyleri tiksinerek ya da zorlanarak yediğim zaman bende ertesi gün mide bulantısı yapıyor..
nasip kısmet bebişler plan sevmiyor kızlar şu ay olsun diyoruz ama onlar canları ne zaman isterse ozaman geliyorlar
bazı insanlarda olabiliyor.. boşver bulanmasın dha iyi işte
Caydınımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnn
İNŞALLLLAAHHHHHHHHSENİNDE BÖYLE GÜZEL TATLI TATLI GÜLEN SENİN GİBİ ŞEKER BİR BEBEĞİN OLURRRR
caydinimm hoş geldin nasılsın kuzum??
kahvaltımı yaptım ama o bulantının değişik bi tadı duruyo boğazımda ıyy
Hoşbuldum şekerim iyiyim sen nasılsın? Adet olucam gibi bi ağrı var karnımda yineAfiyet olsun canımmm yookksaa dicem ama seni de heyecanlandırmak istemiyorum daha çok var senin bata gibi düşünelim sakin olalımmm :18::18::18:
Gunaydin kizlar naslsiniz? Bizim burda cok bunaltici bi hava var cok sikkin
yook canım ne kusuru haberinin olmadığını bildiğim için söyledim ben zaten:13:
dolma-çorba ve karpuz yedim.. tabii çayın yanındaki abur cubur hariç
inşallah kuzucum bakalım yarın belli olur
haklısın valla benimki acayip nazlı çıktı gelemedi bi türlü..
bu arada sende pko varmış.. ne kadar kullandın klomeni..
bu ay hasta olursam bende kullanmaya başlayacağımda
ama benim midem hiç bulanmıyoki :26::26::26:
nedne öle benim midem neden bulanmıo :18::18::18::18:
sağlıklı sıhhatlı olsun da ister emir gelsin ister nazzeger mide bulanmıosa göbek altındaki tüyler yukarı bakıosa erkek oluomus bebeiş acaba oglummu olacakkine :26:
Osman Emir mi gelecek
Mihrimah Naz mi gelecek
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff :18::18::18::18::18::18:
bizim daha zamanımız var hele benim daha çok varrfırsat varken yiyelim canımız ne istiyorsaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?