Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bunu duyduguma sevdim cok mantıkLı

caydinimm hoş geldin nasılsın kuzum??
kahvaltımı yaptım ama o bulantının değişik bi tadı duruyo boğazımda ıyy

canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah hamişsindir..
pekii dün ne yedin birşeyleri tiksinerek ya da zorlanarak yediğim zaman bende ertesi gün mide bulantısı yapıyor..

yaa bilmiyordummm... iş yerinde büyük harf kullandığımız için ondan direk büyük harf Kullanıyoruzz Kusura bakmayınnnn :44:
yook canım ne kusuru haberinin olmadığını bildiğim için söyledim ben zaten:13:
canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah hamişsindir..
pekii dün ne yedin birşeyleri tiksinerek ya da zorlanarak yediğim zaman bende ertesi gün mide bulantısı yapıyor..
dolma-çorba ve karpuz yedim.. tabii çayın yanındaki abur cubur hariç
inşallah kuzucum bakalım yarın belli olur

nasip kısmet bebişler plan sevmiyor kızlar şu ay olsun diyoruz ama onlar canları ne zaman isterse ozaman geliyorlar

haklısın valla benimki acayip nazlı çıktı gelemedi bi türlü..
bu arada sende pko varmış.. ne kadar kullandın klomeni..
bu ay hasta olursam bende kullanmaya başlayacağımda

bazı insanlarda olabiliyor.. boşver bulanmasın dha iyi işte

eger mide bulanmıosa göbek altındaki tüyler yukarı bakıosa erkek oluomus bebeiş acaba oglummu olacakkine :26:
Osman Emir mi gelecek
Mihrimah Naz mi gelecek
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff :18::18::18::18::18::18:

Caydınımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnn

Hoşş bulldummmmm canıımmm benniimmmm

İNŞALLLLAAHHHHHHHH SENİNDE BÖYLE GÜZEL TATLI TATLI GÜLEN SENİN GİBİ ŞEKER BİR BEBEĞİN OLURRRR

inşallahhhhhhhh hepimizin küçük küçük minnak minnak bebişleri olur en kısa zamanndaa

caydinimm hoş geldin nasılsın kuzum??
kahvaltımı yaptım ama o bulantının değişik bi tadı duruyo boğazımda ıyy

Hoşbuldum şekerim iyiyim sen nasılsın? Adet olucam gibi bi ağrı var karnımda yine Afiyet olsun canımmm yookksaa dicem ama seni de heyecanlandırmak istemiyorum daha çok var senin bata gibi düşünelim sakin olalımmm :18::18::18:

bende iyiyim kuzucum.. sağol bebeğim evet öyle düşünüyorum zaten

bu ilk ayım kızıma gonphene diye bir laçla kalmıştım o artık üretilmiyormuş doktor klomen verdi
bu ay takip yapmayalım olmazsa bir dahaki ay çatlatma iğnesi dedi nasip kısmet klomenle hamile kalan çok var
inşallah bizimde vesilemiz olur

sağlıklı sıhhatlı olsun da ister emir gelsin ister nazz

batım 27 haziran umursamamaya çalışıyorum yüreğimin bir tarafıda pır pır pır :103::103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…