evet çok hızlı ilerliyor maşallah hiç bukadar yoğun bir topik görmemiştim birbirinizle muhabbetiniz çok güzel hamilesi boll maşallah maşallah
darısı olmayanlara inşallah
Kızlarr ya adet olucam galiba ben yaa.. Cok ağrımmm varrrr..... :44::44::44:
hoşgeldin beyaz bulutt sanırım ikinci bebeğini istiyorsun sen avatar resminden anladığım kadarıylaa
hoşgeldin beyazbulutcuğum.. pro üyelik ayrıcalıkları neymiş kiii?:44::44:
ivitt canımmm ben 25 diye hesaplamıştım dün akşam falan ağrım vardı sol kasığımda.. Tekrar hesapladım düzgünce hemde bkac kere hesapladımyaklaştı mı regl günün
inşallah gelmez kırmızılarKapat kapıları kapaattt
Ben Seni daha öncede grömüştüm dikkatımı çekmişti farklı olman seni admin sanmıştım bugun yine görünce lkaf atayım dedim iyikide demişim Aramıza hoşgeldin umarım tez zamanda seninde gönlündeki olur
Nın en GüzeL anne Adaylarının oldugu Topic #birlikte hamilelik bekleyelim mi ???
:118:
Dua edin gelmesin..
Dua edin gelmesin..
Günaydın kızlaaarr ayy geçmiş oku oku bitmedi... 38 s cim canım no stress no panik be happyy
Esbayar benimde aynı şekilde alttan muayene etti smeer yaptı kan testlerini yaptı (troid v.s.) ama hormon yapmadı bende bilmiyordum bir sorun yok tertemiz dedi.. Keçiboynuzu pekmezini bence içircem kocişeHayırlısıyla hamiş kalırız inşş
pro üyelere özel bir bölüm var orda sadece pro üyeler sohbet edebiliyorlar ama çok aktif değil bence
imza alanı mevcut yazı yazabiliyorsunuz yada çift takvim yapmak isteyen için
birde arada indirimler oluyor çeşitli şeylerde
İNŞALLLLAAHHHHHHHHDualarımız seninle kuzuuuccuummmSende bizim için et akşam çalışma oldu yine ayy bittim bittim artık tutsun artııkk
gelmez inşallah merak etme evde yokuz de :))))
evet çok hızlı ilerliyor maşallah hiç bukadar yoğun bir topik görmemiştim birbirinizle muhabbetiniz çok güzel hamilesi boll maşallah maşallah
darısı olmayanlara inşallah
caydinimm hoş geldin nasılsın kuzum??
kahvaltımı yaptım ama o bulantının değişik bi tadı duruyo boğazımda ıyy
İNŞALLAHH HAMİŞSSİNDIRRRRRcaydinimm hoş geldin nasılsın kuzum??
kahvaltımı yaptım ama o bulantının değişik bi tadı duruyo boğazımda ıyy
kızıma hamileliğimi 11 haziran 2008 de öğrenmiştim
şubatın 17 sinde kucağıma aldım belki rabbim bu ay yine 2. bebeğimizde nasip eder
hamile olan arkadaşlarda şubatta doğum yapıcaklar allahın izniyle kış daha iyi oluyor yaza kadar bebişler 5-6 aylık olur yazın gezersiniz bol bol biz öle yapmıştık
evet nasip olursa 2. yi istiyorum 4.5 yaşında bir cimcimem var allah bağışlarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?