Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah tatlım.. ben o ilacı hiç duymamıştım da klomeni biliyorum.. benim sadece yumurta tembelliği var.. kilo veya adet düzensizliğim olmadı..
hiç bişey yapmadan da hamile kalabilirsin dedi doktorum ama bu ay giderim olmazsam tabi.

batım 27 haziran umursamamaya çalışıyorum yüreğimin bir tarafıda pır pır pır :103::103:

:124::124::124: heyecanlanmadan olmuyo ki ya benim 2 temmuz bi yandan çalışmalar sürüyo bi yandan zaman çabuk geçsin belli olsun diyorum ooff poofff napçaz bilmem

elif^^mmmm midem bulanmıo diye mızmızlanan bi anne adayı oldum ben yaw ama napim ahmileligin şanındandır o mide bulanacak

bulanmasın kızlar sesinizi çıkarmayın çok fenaaa :100::100::100:
mutfağa giremicek hale geliyorsunuz bulanmazken sağlıklı beslenmeye çalışın çok önemli zamanlar

bulanmasın kızlar sesinizi çıkarmayın çok fenaaa :100::100::100:
mutfağa giremicek hale geliyorsunuz bulanmazken sağlıklı beslenmeye çalışın çok önemli zamanlar

Benm hiç bulanmıo kendimi hamile hissetmiyorum arada bi kasıklarımda agrı oluo o kadar
4+6 bugun ne zman başlarki normalde bulantılar :26:

bende adet düzensizliği kilo ne ararsan var

Benm hiç bulanmıo kendimi hamile hissetmiyorum arada bi kasıklarımda agrı oluo o kadar
şekerim bence bekleme hiç dua et ki olmasın ne güzel valla keşke benim hamişliğimde de bulanmasa şu anda bile midem havada gezen bir tipim hamişliğimi düşünemiyorum

kızlaaar yetişemedim duşumu aldım ütümü yaptım saçlarımı kurutup kuaföre geçicem kocam kuaförden alıcak beni aklıma düğünümüz geldi aynı heyecan aynı olay...bi farkla düğün salonuna değil hastaneye gidicez ve bende gelinlik değil hamiş kıyafetleri var

Ne kadar güzel yaa... inşallah kazasız belasız görürsün bebişini..

daha çok erken benim 7-8 haftalarda başladı
12 haftalıkken bitti yaklaık bir ay sürdü ama bazısında doğuma kadar sürüyor bazısının daha erken başlıyor değişiyor
ama ortalama 6. haftalarda gösterir kendini
gerçi hiç bulanmayanda biliyorum ben :26:

kızlar tekrardan merhaba..........aranızda belkı bılen vardır.........doktorlar pko teşhisini nasıl koyuyor? yanı ben de bu ay olmazsa doktora gitmeyı düşünüyorum ama alttan muayene olmak istemiyorum...utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…