Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyy oyyy oyy hemende küsermiş
konuş kız ben dinlerim seni

bebeğim sen şu isimlerin hikayesini anlat bakalım?
kim buldu ne zaman karar verdin bu isimlere??

Ben buldum

Osman eşimin ismi Emir de emirsultan Hz olan hayranlıgımdan geliyor Osman dedesinin ismide osman o osman istiyor ben Emir bu yuzden de Osman Emir

Mihrimah Naz ; Mihrimahı biliosunuz anlamı güneş ve ay tarihdede sultan suleymanın kızı çok zeki bir kadın ay yüzlü güzel bi kadın çok hoşuma gidyor bu isim Naz da Nazlı edalı anlamında onuda cok begeniyorum bu yuzden Mihrimah naz istedim kısmet inş ikizim olur

iyiyim bebeğim sen nasılsın?
yeğenim nasıl annesi??
batım yarın kuzucum inşallah nasipse veririm o haberi
[/QUOTE]

bnde ıyıyım tatlım yegenınde ıyıdır heralde kasık agrılarım yok bulantım yok hamile dglmıyım acaba demeye basladım

inşallah kuzucum.. bak aklıma ne geldi.. hocanın birisi anadoluda ki nineler nazlandı,, dedelerde canlandı demiş..
hani iki isim koyunca.. kızlara naz-erkeklere de can diyolar ya o yüzden

Kızlarrrr selam hepinize bi iki gündür giremiodum ama size güzel haberler getirdim :))) dün doktora gittik bebişimşzi ultrasonda gördük :) haftaya kese daha belirgin olur dedi 2 Temmuz'da bi daha gidecez :)))

bu testler bana kafayı yedırtecek........ 15 hazıranda iki çizgi birbirine yaklaşmıştı....dedim ahanda çift çizgiyi gördüm.....16 hazıran da kocaman bır tek çizgi oldu tekrardan.......

biraz önce yaptığım test de çift çizgi oldu......9. dk da baktım......ama bu sefer ıkısıde çok koyu değiller bazen kıpkırmızı oluyor ya bu sefer ıkısı de pembe oldular ......hatalı mı acaba test......

Kızlarrrr selam hepinize bi iki gündür giremiodum ama size güzel haberler getirdim :))) dün doktora gittik bebişimşzi ultrasonda gördük :) haftaya kese daha belirgin olur dedi 2 Temmuz'da bi daha gidecez :)))

hoş geldin canım nasılsın??
ayy ne güzel ya minicik yavrunu gördün demek

buschy maşallah sana ya....bebişimiz baya büyümüş anlaşılan....

nabersiniz kuzularrr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…