canım pko da yumurtalıklardaki kistler zaten ki. ben mi yanlış biliyorum. poli kistik over birden fazla kisti olan yumurta demek değilmi :26::26:yumurtalıklarda ki kisti görebilir ama pko için hormon testinin yapılması şart tatlım
aramızda ovulasyon yapan var mı bacılar?
ben çok fena yaşıyorum biri bişe dese gözlerim doluo midem bulanmıo ama sulugöz oldum çokk
aglayan anneee
canım pko da yumurtalıklardaki kistler zaten ki. ben mi yanlış biliyorum. poli kistik over birden fazla kisti olan yumurta demek değilmi :26::26:
canım pko da yumurtalıklardaki kistler zaten ki. ben mi yanlış biliyorum. poli kistik over birden fazla kisti olan yumurta demek değilmi :26::26:
26:
yaaaa ama ben çok acıktım ve şu an yemekhaneye inemiyorum çalıştığımdan(
ne zaman yiyosun tatlım yemeğini?
benim öğle aram yok bi arkadaş bulabilirsem telefonlara bakabilen ona emanet edip gideceğim 15 dakikalığına yoksa dışarıdaan söyleyeceğim onlar da çok bulantı yapıyor resmen tiksindim ekmek arası yemekten
kızlar ben bebısıme ısım buldum kız olursa MİHRİMAH erkek olursa egerr MUHAMMED ALİ sizce nasıl
canım Muhammed ismini her çocuk kaldıramaz dikkatli ol
mihrimah ismi bu aralar çok tutuluyo galiba. benim çocuklarımın ismide hazır. yeterki göbişime gelsinler hayırlısıylaaa
neden ki canım
mihrimah ismi bu aralar çok tutuluyo galiba. benim çocuklarımın ismide hazır. yeterki göbişime gelsinler hayırlısıylaaa
canım Muhammed ismini her çocuk kaldıramaz dikkatli ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?