Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoş geldin canım nasılsın??
ayy ne güzel ya minicik yavrunu gördün demek

Hoşbulduk tatlı :) ya hiç sorma önce göremedi bak bak aşağı saklanmış dedi doktor :) hgc 1000 in üstünde ama fazla belirgin değil daha çok yeni dedi inşallah bi daha daha belirgin görüncek :)))

canım benimde ilk yaptıklarım çok silikti ama sonra son 4 test biri koyu diğer silik olanda koyuya yakındı ama 4 gündür ikiside koyu olmadı.. Ama toipte bir arkadaşımız dedi ki (doktor söylemiş onada) ikiside kopkoyu olmaz değişti mi yeterli demiş... ikisi birbirine yakınlaştıysa tamamdır çalış.. eğer yine silikleştiyse yumurtlama oldu demek diye düşünüyorum....

Birde test ilk 5 dk içinde geçerli diye biliyiorum.. 9. dk da geçerli olmaz pembeleşmesi de artık gçerliliği bitmiş demektir.

o zaman ben şimdi bir tane daha yapayım zaten bu testler yüzünden vücudum susuz kaldı.......su içmeye içmeye hemen gidip yapıyorum

canım benimkini alttan muayeneyle koydu artık utanma filan kalmadı doktor aç diyo ben de tamam diyorum napiyiiimmm kii

Kiz olursa Ceren dusunuyoruz canim cunku esimin adi Ceylan ve cerenin anlami guzel gozlu ceylan yavrusu demek. Anlami icin onu koymak istiyoruz.
Ama erkek bulamadik fikirlerinize acigim :)

hiç duymamıştım erkekte ceylan ismini. ama ceren güzel hem anlamlı da olur..
valla şu an hiç erkek ismi yok aklımda zaten benimkine de nasıl isim koyacaksam.. zor beğenirim ben ya işim çook zor benim

yap bakalım canım foto çekip yükle yorumlayalım sorma susuyorum ama içmiyorum

sanıırm bıraz önce ki test hatalıydı.....ayda 2 kere yumurtlayacak halım yok heralde keşke foto koyabilsem ama tel. dokunmatıgı bozuk şuan 3. dk oldu....5 dk. olunca bakayım......

Hoşbulduk tatlı :) ya hiç sorma önce göremedi bak bak aşağı saklanmış dedi doktor :) hgc 1000 in üstünde ama fazla belirgin değil daha çok yeni dedi inşallah bi daha daha belirgin görüncek :)))

bide şaka yapıyo hemi yerim ben onu
evet daha yeni 2 temmuzda görüşürsünüz artık annesi

hiç duymamıştım erkekte ceylan ismini. ama ceren güzel hem anlamlı da olur..
valla şu an hiç erkek ismi yok aklımda zaten benimkine de nasıl isim koyacaksam.. zor beğenirim ben ya işim çook zor benim

Bizim afyon tarafinda cok yaygin erkekte ceylan ismi :) nerdeyse kizda hic yok :)

Bende zor begeniyorum canim herkes diyo sunu falan koy ama bi turlu begenemiyorum bakalim artik :))

aaaaaaaaa kızlar size sölemeyi unuttum beni dün bi aglama krizi tuttuu Aboooooooo durduramıyorum kendimi osman diyor noluo sana iyimisin bi agladım bi agladım hıçkırarak offf çok fenaydı duygu patlaması yaşıyorum bu aralar sizede böle oldumu ? :26::26::26::26:

Bizim afyon tarafinda cok yaygin erkekte ceylan ismi :) nerdeyse kizda hic yok :)

Bende zor begeniyorum canim herkes diyo sunu falan koy ama bi turlu begenemiyorum bakalim artik :))

bak sana güzel bir isim söyleyım.......

eşinin adı: ceylan

bebeğinin adı : Ceyhan olsun

ayyyy canım benim şimdi baktım netten bunlar hamileliklerde oluyormuş ben yaşamadı kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…