Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iim bnde tatlım ya çok fena baş agrm var gecmıo 2 gndr ne var ne yok

kıyamam tatlım ya ağrı kesici filan içme, kendini mutlu hisset stres yapma bi de kendine iyi bak geçer. iklim değişikliğinden herhalde bende de war baş ağrısı 2 gündür

kıyamam tatlım ya ağrı kesici filan içme, kendini mutlu hisset stres yapma bi de kendine iyi bak geçer. iklim değişikliğinden herhalde bende de war baş ağrısı 2 gündür

galiba ondan canım ya çok fenaym mahvedyo bni haszleşiorm

heyyyyy... bende ilk sayfadaki listeye adımı yazdırmak istiyorum... benide ekleyin.. malum çalışmalar devamm her an bişiler olaabilüüü

pardon canım ya karıştırdım inşalah olur ya ablamın 6 seneden sonra oldu mucize gibi

Hakkımızda hayırlısı olsun ben klomen kullanıyorum yumurtam doktor istedigi gibi olursa aşılama olacak bakalım belki bu sefer hamile kalırım

Hakkımızda hayırlısı olsun ben klomen kullanıyorum yumurtam doktor istedigi gibi olursa aşılama olacak bakalım belki bu sefer hamile kalırım

inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun ben bi ay kullandım da yan etkisi oldu bayağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…