Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrh kızlar son bat 14 şubat tı kan testi tahmin ettiğim gibi negatif çıktı
doktor adet söktürücü ilaç verdi Allah ne zaman hayırlı görürse o zaman verecek inş
Önce üzülüyorum sonra da her şerde bir hayır vardır deyip Allah a şükrediyorum

bu arada topiğin 3. hamilesi arkadaşımızı tebrik ediyorum :)

Benim bat 3 nisan bende aynen senin gibiyim, inşallah hamileyizdir

Benim de Bat 3 nisan :18:. Ama hiç bi belirti yok, hatta 2 küçük sivilcem bile çıktı. Yani adet geliyor olabilir. Şimdi test yapsak çıkar mı acaba bişi?

günaydın kızlar..sabah kör olasıca kırmızılar geldi maalesef..38s canım benide eklermisin listeye bat 28mart ((

günaydın.. canım üzülme ne olur. hayırlısını dilemek lazım..
ben kürtajdan sonra ilk ay tam olarak korundum 2. ay da dikkat ettik..
4. denememizde oldu..yani kürtajdan sonra 6. ayımda..
her seferinde adet olunca üzülüyordum ama dua ettim hep..
Allah'ım sen hayırlı zamanda nasip edersin sana sığınıyorum dedim.

ovulasyon testi kullanıyor musun? ben faydasını gördüm.

ovulasyon testi kullanmıyorum da internetten otomatik hesaplayıcılara bakıyorum.bende kürtaj olalı 4 ay oldu.bu ikinci ayımızdı zaten.bakalım artık hayırlısı.adetim bitince doktora gitcem bi kontrole en azından içim rahatlar.çünkü kürtajdan sonra rahim ağzında kan birikimi olduğu için 2 defa ilaç kullandım ve bi nevi kürtaj gibi tekrar temizlendi.yine kontrole gitmekte fayda var sanırım

geçmiş olsun. için rahatlar tabi kontrole gidersen..

günaydınnn kızlar nasılsınız bakalım

Günaydın :) Ben de bu sabah kırmızıyı gördüm kızlar :) Yeni bir maraton başlıyor hadi bakalım. Canım benim de yeni bat 24 nisan yine geç yumurtlamazsam tabi.

Günaydın :) Ben de bu sabah kırmızıyı gördüm kızlar :) Yeni bir maraton başlıyor hadi bakalım. Canım benim de yeni bat 24 nisan yine geç yumurtlamazsam tabi.

canım diğer ay hep beraber hamileyiz deriz inşallah :) sıkma canını tamam

Kızlar ben sizlerle tanısamadığım henüz kac yıllık evlisiniz ne zamandır cocuk istiyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…