Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben de sürekli isim düşünüyorum ama birşey bulamıyorum..
hem modern olsun istiyorum hem de herkeste olan bir isim olmasın istiyorum hem de kuran'da da geçsin istiyorum..
çok şey mi istiyorum

hem modern olsun istiyorum hem de herkeste olan bir isim olmasın istiyorum hem de kuran'da da geçsin istiyorum..
çok şey mi istiyorum

aynen bende senin gibiyim allah yardım etsin bizlere

valla en iyisi gücün kuvvetin yerindeyse adetten sonra 2 günde 1 çalışmak tam ortasında hergünde olabilir takii son günlere kadar en garanti bu gibi geliyor bana :26::26: test mest hikaye

çok şey mi istiyorum

ozaman kız olur sa Duha koy ismini anlamı 1. Kuşluk vakti. 2. Kur'an-ı Kerim'de 93. surenin ismi. erkek olursa da Gürhan koy anlamı 1. Hanlar hanı. 2. Kara-Hitay prenslerine verilen unvan

bunları beğenmediysen liste yapayım bi sana.. ben cok araştırıyorum da

ayy Duha çok güzelmiş hiç aklıma gelmedi bak...Gürhan da güzel ama bir listeyi görmek isterim şahsen çok sevinirim

yok şekerim bitmedi gitti yaaaa. ben erken başladım testlere bide. normalde bugün başlamam gerekiyoduuu ben adet biter bitmez başladım

aynnenn bende adet biince başladım aslında adetten sonra 8. gün diyor 5-6 tane testi boşuna yaptım ama aslında iyi oldu sonucu daha net görüyorum

adet olana kadar yapıcaz heralde ben erken başladım şekerim 5-6 testi boşuna yaptım hala tam koyu olmadı koyuya yakın bakalım ne zaman silikleşecek

yok şekerim bitmedi gitti yaaaa. ben erken başladım testlere bide. normalde bugün başlamam gerekiyoduuu ben adet biter bitmez başladım

hahaha ikinizde aynı şeyi yazmışsınız
hadi bakalım inşallah işe yarar bu testler:94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…