Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
musab da olabilir. bi arkadaştan duymuştum bunu da

ensar=1. Yardımcılar, muavinler, müdafiler, koruyucular. 2. Medine'ye hicretle Mekkeli muhacirlere yardım eden, Medineli müslümanlara verilen ad. Kur'an-ı Kerim'de çok geçen kelimelerden birisidir..
amcamın çocuğunun ismi.. bende bunu yeni duydum

aaayyyyy kızlar yaaaaaaaaaaaaa deli olcam heee sol kolumdan tansiyonumu ölçüyorum hiç ölçmüyo. sağdan da zar zor ölçüyo. iki gündür bu şekilde. başkalarını hemen ölçüyo bana gelince ölçmüyo. makine bozuk da değil yani

o ismi duymuştum canım. çooook güzel bi isim kızlardan başka ecrin ebrar ceylin de var. düşünenler bunlarada bi baksın :26::26::26:

slm canım nasılsın??
ye tatlım niye eziyet ediyosun kendine
yarın veririm haberi merak etme..
sayenizde belirti arıyorum kendimde:18::18:

yuşa ne demek tatlım?

yok canım gelen yemeği beğenmedim diye dışardan söyledim onu bekliyordum geldi çoktan yedim :124:
bekliyoruz bakalım yanılmayız inşallah

silikdi cnm.......çok ilginç ama ilk yaptığım da hemen belirmeye başlamıştı......zaten silik olunca saatler geçse de koyulaşmıyor......
neyse artık bugun de kendımız için çalışırız

bu testler böyle olunca aklım tereddütte kalıyor acaba bir işe yaramıyor mu diye....

yok canım gelen yemeği beğenmedim diye dışardan söyledim onu bekliyordum geldi çoktan yedim :124:
bekliyoruz bakalım yanılmayız inşallah

afiyet olsun tatlım..
sabah midem bulanmıştı belki bi işarettir ama düşünmemeye gayret ediyorum

ben anlamlı olmasını ıstedıgım ıcın Muhammede koyucam demıstım neyse hadı gorusuruz kızlar sonra kendınıze ııyı bakın

seninki nazlı olsun
sağdan ölçtüm bak şimdi 98 e 70 çıktı nabız uçuyo 95. noluyo bana yaaa :18::18::18::18::18:

amcamın kızının ismi o olmaz tatlım ya..
benimde geçen ayy hep düşük çıkmıştı tansiyonum.. dur bende bi ölçeyim

Emirhan kardeşim, Talha eltimin oğlu. murat kuzenim. enes yengemin kardeşi. Elifnaz komşunun kızı.
cıkkk yine olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…