Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman bebeğimm hamile kal bebeğinde sağlıklı olsun gerisi fıs inş. bu ay olur bebeğinn bat ın ne zman??

aynı gün canım senınle 23 hazıran bakalım ben bu ay nedense ,cok umutluydum ilk gunlerde sonra umudum kayboldu bakalım beklemedeyız maaile basta erkek kardesım bir ona söylemıstım erkek ama cogu seyımı söylerim bu yumurtlama mevzusunu anlattım abla tavukmusunuz bu ne ya falan dedı :):) şimdi bana bu ay tutmazsa temmuzda şu günlermi yumurtan olacak dıyıp duruyo şapşal yaa :) benım ablam olmadıgı ıcın erkek kardesım herseyım :)

ne tatlı bir kardeşin varmış:)
benim de ablalarım var ama yine de erkek kardeşimle daha iyi anlaşırım..çok severim; Allah yokluğunu göstermesin

aynen canım topiğin göbek adı hızlı topik olsun amaannn nazarlar değmesin
evet canım ya bende sonradan pişman oldum ama yapmış bulundum 1kere

evet zaten bi sürü ismi oldu topiğimizin
neyse gönlünü almışsındır sen zaten

aynı günmüüüşşş ay allahım sana da bana da herkezede nasip eder çift çizgili günleri..... biz ezelden yumurtayız gardaş deseydinn çok iyiymiş bizde abimle aramız öyle aama yumurtamdan haberi yok söylemem ben utanırımmm

ben de üniversite yıllarından beri hep erkek bebek doğurduğumu, baktığımı, emzirdiğimi vs... hep böyle şeyler görüyorum..
o kadar adapte oldum ki erkek çocuğa kızım olursa çok şaşırırım

canımmmm bende 25 diye biliodm bat ımı ama akşam döne döne hesapladım 23 hazıranmış belki hepimizin o beklenen adet tarihi gelmez vee hamileee oluruuuzzzzz

buarada muhabbete pat diye daldım ama kusura bakmayın artıkkkk

aslında kazık kadar ama bana hep cocuk gelıyo nedense aramızda 4 yaş var :):) 26 lık cocugum benım :)

ayyyy benmde kardeşimle aram çok iyidir allah bozmasın. hep ufacıkmış gibi geliyo kerata ama kocaman oldu tabi.aramızda 3 yaş var özlemiş haftasonu yanıma gelcekmiş öyle diyo boncuğum

canlarım ben çıkıyorum akşama misafirim var..
kendinize iyi bakın ve bana dua edin olur mu
sizi seviyorum

mesajlarını okuyunca gülmeye başladım. çünkü yazdıklarında kendimi gördüm resmen. bende 2 gündür sabahları kalkar kalkmaz test yapıyorum. sanki bi tuhafım ya ne bileyim. ayy inşallah bebişlerimiz olurr.. benımde batım 23 hazıran. şimdiden heycan bastı gelmesin gelsin o gün ama kırmızılar gelmesinnnn

ay bizim muhabbette dilimizin kemiği yok annem bile uyarıyor artık kızım bu kadar acık konusma erkek cocugu dıye anne napim kardesım o benım el adamı degıl kı bilsin ilerde işine yarayacak bunlar dıyorum aman ne halın varsa gör kıme cektın sen böyle diyip duruyor bazen bekarlık günlerimi özlüyorum sırf bu aile muhabbetlerı ıcın

oyyy hadı bakalım pazara denk gelıyor olmazsam test yapmadan önce yazacam testten sonra zaten neler yazarım düşünemiyorum :)

Son düzenleme:
walla ben bu sabah yaptım hic bsey belli olmadı ama sankim hamişim gibi değilim gibi. çok mu ümitleniyorum yoksam ümitlenmiyormuyum bilemiyorum berbat kafam karışık anlayacağınnnn

sabırsızız o yüzden tatlımm benim bu ay 6. denemem şu testlere verdiğim parayla tüp bebek tedasi yaptırsayım keske diyorum
ilk zamanlarda daha vahimdi durumum.. allahım bizi daha fazla bekletmez umarımm sağlıklı bebişlerimiz olur inş... aynı gün hepimiz güzel hebr veririz

kızlar herkese iyi akşamlar.

benim mesi bitti...yarın bat günüm .... sabah olmaz bu gece ...
kırmızılar gelmese barim test yapsam da mı gelsem iş yerine acaba olur muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…