biz geldiiiikkkkk
bebegimmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnn naıslsın bakalım
çok bi değişiğim bebeğime çok iyi bakmışım aradaki farkı kapatmakla kalmamış daha bile büyük olmuş ya....benden mutlusu olamaz....bi de o kıpırdayışı yok mu ahhh bebeğimmm....çok ağladım kızzz....öyle böyle değil şimdi bile gözlerim doldu yanıyo artık ağlamaktan...çok güeldi çooookkkk
çok bi değişiğim bebeğime çok iyi bakmışım aradaki farkı kapatmakla kalmamış daha bile büyük olmuş ya....benden mutlusu olamaz....bi de o kıpırdayışı yok mu ahhh bebeğimmm....çok ağladım kızzz....öyle böyle değil şimdi bile gözlerim doldu yanıyo artık ağlamaktan...çok güeldi çooookkkk
ne mutlu size canım sağlıkla da kucağına alırsın inşallah
Allah inş bizede nasip eder cnm çokk merak ediyorum günler hemen geçsin istiyorum benim senin gördügünü görmeme daha 6 hafta dan fazla varrinş sağ salim alırsın kucagına
amin canlarımmmm....bir an evvel yaşanası bi duygu doktor da hiç garipsemedi yalnız herkes ağlıyo demek ki....ama çok güzel yaaa...kampanyanız yok mu hergün gelip ultrasona girsem ucuza yapmaz mısınız dedim.eşim de yok ya olmaz öyle yorulup durma buraya gelmekle eve alalım bu aletten kaç paradır ki diyo...ordaki hemşireler koptu bize...ayrıca sadece 3 gram almışım..ben dedim kilom gitti göbek geldi diye...o kadar göbek çıktı ama sadece 3 gram oynamış
boyu da 6buçuk cmmiş....bebegin alıo demekki yediklerini kuzum ne güsel ne mutlu sana çokk özendim ama şimdi !
boyu da 6buçuk cmmiş....
tamam dünür sen de iyi bakOYY parmak bebekkimmmmm dünürümm iyi bak bebegimizee saglıklı olsun ilerde hiç hastalıkları olmasın
inşallah yaşayın herkes yaşasın herkes görsün bebeğini ağlasın...benim bile içim kıpırdadı
inşallah bizde yaşarız bu mutluluğu Yarabbimmm
koca kafalı bişeyben ağlıyorum eşim doktorun arka tarafında dizimi sıkıyo heyecandan mutluluktan bir garip hallerdeydik....
yalnız bu topikte muhabbet süper ve acayip akıcı biraz önce girdim ve hızınıza yetişemiyorum
yalnız bu topikte muhabbet süper ve acayip akıcı biraz önce girdim ve hızınıza yetişemiyorum
ayy fotosunu çekicem usgmin telefon bozuldu!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?