biz üzüntümüzüde sevincimizide paylaşmak için burdayız hep birbirimizin yanındayız ne güzeelll
ayyyyy ne desem bilmiyorum kii.. baktım kaldım resimlere ağladım birdennmaşallah bebişineee çok mutlu oldum görünce çok harika bi his olsa gerek bende bi an önce görmek istiyorum bitanemiii onu çok seviyoruummm çoookkkk
günaydın kızlarrrr.. dün burda chatlakbebeq ile muhabbet ederken bebeğinin cinsiyetini merak ettiği için istihareye yattığını ve erkek çocuklarıyla oyun oynadığını falan söylemişti.. tabi bende dayanamadım aynı yöntemle akşam bende yaptım ve hıc konuşmadan uyudum. acaba ne zaman hamış olucam dedim ve rüyamda kalkıp test yapıyorum birde bakıyorum 2 cizgihemen bizim hastanenin başhekimine gösteriyorum (ne alaka bilemicem ama) 1 ay 3 günlük hamilesin diyo eğer adetim o gün gelmez ve ben test yaparsam tam 1 ay 3 gün edicekkkk ayy heycanımdan sabah test yapcaktım yapmadım ümitlerim boşa gitmesin diye.. sanki bu ay da olmıcak gibi.. olucak gibi.. bilemiyorum yaa. inşallah çıkar rüyammm
günaydın kızlarrrr.. dün burda chatlakbebeq ile muhabbet ederken bebeğinin cinsiyetini merak ettiği için istihareye yattığını ve erkek çocuklarıyla oyun oynadığını falan söylemişti.. tabi bende dayanamadım aynı yöntemle akşam bende yaptım ve hıc konuşmadan uyudum. acaba ne zaman hamış olucam dedim ve rüyamda kalkıp test yapıyorum birde bakıyorum 2 cizgihemen bizim hastanenin başhekimine gösteriyorum (ne alaka bilemicem ama) 1 ay 3 günlük hamilesin diyo eğer adetim o gün gelmez ve ben test yaparsam tam 1 ay 3 gün edicekkkk ayy heycanımdan sabah test yapcaktım yapmadım ümitlerim boşa gitmesin diye.. sanki bu ay da olmıcak gibi.. olucak gibi.. bilemiyorum yaa. inşallah çıkar rüyammm
inşallah yanıltmaz seni canım hayırlara vesile olsun rüyan
nasıl yattın neler yaptın bir anlatıversen :26::26:
günaydın canım inşallah çıkar rüyan....1 ay 3 gün ha???demek adetin 3 gün gecikmiş öyle yapmışsın testi...hiç istiare falan yapmadım ben eşim kız çocuğu görmüş bi kere eşi hamile olan adam kız çocuğu görürse karısı oğlan doğurur yazıyodu rüya tabirinde...ben de bi kaç kez oğlum olmuş emziriyorum gördüm bakalım bekliyoruzz
duş aldım abdest aldım bol bol sure okudum dua ettim niyet ettim yattımnamazını niyazini kılmadım yani..
canım yokk benım 33 günde gelio zaten. pko lu olduğum için evlendim evleneli 33 günde bi geliyor. öncesi pek gelmezdi namussuzben herhalde bat günü yapıyorum galiba ki 1 ay 3 gün yapıyor.. bakalım. belkide 3 gün gecer öyle olur falan.. ayy valla rüyayı gördüm koptum iş yerine geldim sırf sıze anlatmak için. sabah test yapcaktım yapmadım ne olur ne olmaz diye. kocama anlatsam olmaz direk koştum geldim size yazdımm içimde tuhaf heycan oluştu hee
evet dün söylemiştinnn.. bende bsey demedim ama göğüslerim çok fena ağrıyor şiş gibi zaten. kasıklarım ağrıyor daha batıma bu günü saymazsak 2 gün varkocana hiç bişey söyleme beklenti içinde olmasın çok...benim midem falan bulanmıştı göğüslerim ağrımıştı daha batım gelmeden söyledim eşime galiba kesin tuttu demiştim.sonra test sonucuma o kadar da çok sevinç gösterisi sergilememişti...
yap bakalım bi ne cıkıcakkk. kaybedicek bsey yok ya.. sığındığımız tek kişi var o da Allah.. yüzümüzü kara cıkarmasın hepimizin bebişleri bi an önce olsun inşallah..benimde 6 günüm kaldı bugün bende mi yapsam acaba çok merak ediyorum :18::18:
aa 38s burda ve hiiiiccc bseyy yazmıyoooo38s'immmmmm günaydın bebeğimmmmm
aa 38s burda ve hiiiiccc bseyy yazmıyooooheeyyyyy günaydın canımmmmmmmmm
farkettim benimde sabahki ruyamı beğenmiş. herhalde bu sayfaya doğru yaklaştıdün benim geldikten sonra yazdıklarıma bakıyo. o çıkmıştı ya
farkettim benimde sabahki ruyamı beğenmiş. herhalde bu sayfaya doğru yaklaştı
evet geldi bende hissettimevet hissediyorum geldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?