slm kolaygelsin ben gebelik testi alıp yaptım ilk yaptım gebelik testinde 2 c çizgi silik çıktı tekrar bida aldım test gene yaptım 2 ci çizgi gene hafif silik çıktı hamilemiyim
yaa sinir oldum hala kan testi yaptıramadım işlerin yoğunluğundan çatlayacağım yatamam birazdan izin alıp çıkıcam diyorum ama yok bitmiyor bir türlü görüşmeler ama en sonunda isyan ettim yarın öğlene kadar izin aldım kızlar sabah yaptıracağım artık testi çok şükür :)
canım okudum çok duygulandım,gözümün önünde canlandı okurken Allah sağlıkla kucağın almayı nasip etsin nasıl güzel bir duygudur bu ben bile burdan etkilendim senin heyecanına ortak oldum 41 kere maşallah çoook güzel
ben de okumanı ve tepkini bekliyorum deminden beriinan tarifi yok tabiri yok bu duygu bambaşkaymış...onu gördüm gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı,kalp atışlarını açtı doktor onu duyunca iyice beter oldum artık sarsılır oldum ağlarken sonra bi de ordan burnunu ellemez mi belki de gözlerini sildi benmiş gibi...kafa kısmında bi hareket vardı işte kaldırmaya çalışıyo kafayı şapşik...orda iyice koptum gittim zaten...
o kadar belli oluyor yani canım he ay çok merak ettim hareketlerini görmüşsün resmen ay hala gözlerim dolu dolu canım benim ya
ya ilkten anlamadım hareketlerini çok yavaş belli belirsiz sakin sakin yavrumm...ee dedim niye kıpraşmıyo o kadar da çikolata yedim dedim.uyuyodur dedi doktor kalçamı sallayın bişey yapın uyansın niye hareket etmiyo diye yırttım kendimi...iki sallandım ondan sonra uyandı da mı ovuşturdu gözlerini acaba :26:
ya ilkten anlamadım hareketlerini çok yavaş belli belirsiz sakin sakin yavrumm...ee dedim niye kıpraşmıyo o kadar da çikolata yedim dedim.uyuyodur dedi doktor kalçamı sallayın bişey yapın uyansın niye hareket etmiyo diye yırttım kendimi...iki sallandım ondan sonra uyandı da mı ovuşturdu gözlerini acaba :26:
ya onun gözlerini ellerini ovuşturmasını yerim ben ya demek sarsınca hareketlendi kıyamma ona 6,5 cm olmuş maşallah
ben de okumanı ve tepkini bekliyorum deminden beriinan tarifi yok tabiri yok bu duygu bambaşkaymış...onu gördüm gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı,kalp atışlarını açtı doktor onu duyunca iyice beter oldum artık sarsılır oldum ağlarken sonra bi de ordan burnunu ellemez mi belki de gözlerini sildi benmiş gibi...kafa kısmında bi hareket vardı işte kaldırmaya çalışıyo kafayı şapşik...orda iyice koptum gittim zaten...
Ayyyy ne güzel ya bakalım ben ne zaman görcem bebişimi daha kese bile ufacık belli olmuo((
sorma boylu poslu mu olucaktır nedir..ama doktora bir ay önce gittiğimde 7+2 olmam gerekiyodu ama bebek küçükmüş gelişimine göre 6+3 dedi yani 5-6gün kadar geriden geliyo demişti aynı doktor...şimdi 12+2de gittim büyümüş dedi 12+5 kadar olmuş dedi...yani olması gerekene yetişip geçmiş bile...
Ayyyy ne güzel ya bakalım ben ne zaman görcem bebişimi daha kese bile ufacık belli olmuo((
fotoları gorunce cok mutlu oldum ya agladımm cok duyguluu Rabbım sag salım kucagına almak nasıp etsın kuzucum buara göbüşün ne kdar cok buyumus masallahhh daha dun gıbı ılk mınnak göbüş resmını koydugunn
maşallah kuzucuğa oyy yeriz onu biz yeriz...
canım benim zaman çabuk geçecek inan inşallah bizler de hamile kalırız da hayırlısıyla o günleri saymaya başlarız
evet canım arada böyle ekstra şişlik oluyo yakalamışken çekineyim bi foto dedimrabbim tez zamanda sizin bebişlerinizi de böyle göstersin size....
ayyyyy ne desem bilmiyorum kii.. baktım kaldım resimlere ağladım birdennmaşallah bebişineee çok mutlu oldum görünce çok harika bi his olsa gerek bende bi an önce görmek istiyorum bitanemiii onu çok seviyoruummm çoookkkk
ayyyyy ne desem bilmiyorum kii.. baktım kaldım resimlere ağladım birdennmaşallah bebişineee çok mutlu oldum görünce çok harika bi his olsa gerek bende bi an önce görmek istiyorum bitanemiii onu çok seviyoruummm çoookkkk
daha atlatman gereken kese görme evrelerin var bebeğim...kalp atışını duymaya gittiğinde belli belirsiz ağartı olarak görürsün ama pek anlaşılmıyo bişey...ama bugün gördüğüm bi mucizeydi....bi de ben pek sık gitmiyorum ya ultrasona o yüzden daha iyi sürpriz oldu sürekli görüp dursaydım anlamazdım belki bu kadar büyüdüğünü yada bu kadar ağlamazdım belki..ama sevilmeyecek gibi değil ki keratalar...o an ağzımdan sadece "çok güzel" kelimeleri çıktı başka hiç bişey diyemedim dilim tutuldu sanki...sevincimi paylaştığınız için çok çok teşekkür ederim hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?