Hakikaten en hızlı topik HATTA
en hızlı tooopik bizim tooopik
telefonda heyecanlandı demek
yok be güzelim ben daha nelerini gördüm birine cevap yazıyosun bibakıyosun iki sayfa geride kalmış sen yazana kadar kızın dediği
adetime 4 gun var son 3gündür surekli mide bulantısı yasiyorum kuscak sekılde değil ama yemek yiyemiıyom sadece ufak tefek cnmın cektiği seyler olursa oda mınnacık alıyorum acaba hamilemiyim cok sıkıntı yaşıyorum halsizlık ve ishal cekiyorum sn 3-4 gündür.akıntımda var. Adet olcak gibide ara ara kasik bel ağrısı oluyo meme ucu hassasiyeti oluyo bazen ucuna dokunamıom bazen azcık acıyo meme ucum sertlestı ve dik.kizlar cvp verinn hamile olsam bile cok erken mide bulantısı yasamak ama yazmadan edemedim nolur cevap verin
adetime 4 gun var son 3gündür surekli mide bulantısı yasiyorum kuscak sekılde değil ama yemek yiyemiıyom sadece ufak tefek cnmın cektiği seyler olursa oda mınnacık alıyorum acaba hamilemiyim cok sıkıntı yaşıyorum halsizlık ve ishal cekiyorum sn 3-4 gündür.akıntımda var. Adet olcak gibide ara ara kasik bel ağrısı oluyo meme ucu hassasiyeti oluyo bazen ucuna dokunamıom bazen azcık acıyo meme ucum sertlestı ve dik.kizlar cvp verinn hamile olsam bile cok erken mide bulantısı yasamak ama yazmadan edemedim nolur cevap verin
Canım seni üzmek istemem ama bende de mide bulantısı hariç diğerlerinin hepsi vardı hatta 3-4 gün adetim gecikti acayip kaptırmıştım kendimi birden kırmızıları görünce çöktüm sende kendini kaptırma canım psikolojik de olabilir sabırla bekle derim ben
hayırlısı dıyelım ne dıyım kıı
sol tarafta kafası var kızlar yüzüstü yatıyo gidi duruyo...elleri burnunda arada kaşıyodu sanki....
sol tarafta kafası var kızlar yüzüstü yatıyo gidi duruyo...elleri burnunda arada kaşıyodu sanki....
oyy maşallah onaa
cinsiyeti için erken mi canım daha belli değil heralde bişey demedin
oyy maşallah onaa
cinsiyeti için erken mi canım daha belli değil heralde bişey demedin
Onun oglu olacak benimde kızım olacak dünür olacaz biz
doktor da bana bişey demedi canım ne desem yalan olur dedi...
topiğimiz üyelerini de düğüne çarırsınız dimiii teyzeleri olarak :81:
şimdi eve girdim hemen açtım bilgisayarı ama 60 sayfa yazılmış benden sonrabuschy canım bebeişin nasıldı anlatsana
neler kaçırdım ki ben 60 sayfayı okumam kolay olmayacak:26:
şimdi eve girdim hemen açtım bilgisayarı ama 60 sayfa yazılmış benden sonrabuschy canım bebeişin nasıldı anlatsana
neler kaçırdım ki ben 60 sayfayı okumam kolay olmayacak:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?